Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech w końcu ogarnęłam się ze wszystkim..
kaaarolynaaa nie poddawaj się! W końcu jesteś pod dobrą opieką, jesteś leczona odpowiednio, więc musisz wierzyć, że będzie dobrze! Ja w to wierzę
olam wierzę, że ten Twój lekko spóźniający się okres przerodzi się w cudowne dwie kreskiCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, to będę spijac to wino, ale delikatnie, bo słabą głowę mam :p
Dziś w pracy dyra zrobiła taki sajgon, że koleżanka się poplakała, do mnie tez potem jakieś pretensje z kosmosu miała, ale nie dałam się sprowokować.
Coraz bardziej jestem przekonana o tym, żeby się zwolnić. Finansowo stać nas na to bym zrezygnowała, a spokój ducha chyba ważniejszy. -
Karmel rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja właśnie m. in. przez masakrę w pracy (z tym, że u nas dotyczyła ona nawału pracy, a nie kontaktów ze współpracownikami) trwającą 3 miesiące mam problem z zajściem w ciąże. Wtedy po raz pierwszy wywoływałam okres tabletkami, bo mi tak praca dała w d ... Od tego czasu owulacje są bardzo słabe, a cykle dłuższe... I od września zacznie się to samo, więc jak do tej pory nie zajdę, to na pewno zrezygnuję z tej pracy. Z tym, że ja mam alternatywy....
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, witam się. 29 lat, kilka lat starań, oboje mamy dobre wyniki. Dwie inseminacje nie przyniosły rezultatu. Przybywam po wsparcie i wasze doświadczenia.
PozdrawiamJaspis lubi tę wiadomość
3 x IUI
2 x IVF
NK 21%
PCOS
od kwietnia 2017 starania z Gametą -
Dzisiejsza "Porada dnia" pod wykresem temperatur!
"Czas starania się o dziecko wykorzystajcie również na umacnianie i dbanie o wasz związek. Jeden z najpiękniejszych prezentów jaki możecie dać swojemu przyszłemu dziecku to kochający się rodzice. Silny związek to nie tylko solidny fundament szczęśliwej rodziny (szczęśliwego dzieciństwa), ale również wzorzec do naśladowania dla dziecka na przyszłość."
I ja się pod tym podpisuje!! Najlepsza "porada dnia" jaką do tej pory przeczytałam.AneTkaa87, monijaaa, MalPog, Lunna, anciaa, sylwioszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny