X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 gdzie sie wybieracie? :)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jak u Ciebie sytuacja na "froncie"? U mnie póki co cisza chwilowo. @ nie widać tylko delikatne bóle podbrzusza ale to raczej na to wstretne @sko się zapowiada.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D :D Jesteście niezastąpione :D Radość ogromna :) Jak będziecie się wybierać nad morze to zapraszam na kawkę! Mam 10km do morza!! :) :) :)

Madzix88, monijaaa, Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecimy na Gran Canaria :) Karolka cisza, ale kupiłam test :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olam jak sie przetestujesz daj znaka ;) Trzymam kciuki zeby @ nie zjawila sie ;)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:

Wow super gratulacje! :)
    A jak jest Fasolka to pojedziesz? Nie zaszkodzi w razie czego lot?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    fajnie :D

trzymam kciuki za testy! :)

• EA Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Jak bylam w szpitalu 300km od domu a moj wspanialy nowy s7 się sfajczyl w tym przekletym polarze, maz nie mogl dostac duplikatu karty bo to osobiscie mozna tylko :/ to moja mama napisala do playa co mi sie stalo i ze mamy problem z kontaktem - wszystko nawet maile mam dwuetapowa weryfikację wiec bez mojej karty nawet na msg nie napisze (nic mi nie mowila wczesniej). I przyjechali do mnie do szpitala na slask z karta. I dostalam tez od nich samsunga galaxy s7 edge. To bylo mega mile z ich strony.
    Maz od razu po wypadku mi zamowil identyczny telefon. Nie chcial mnie niczym stresowac wiec pare dni wgl nic nie mowil o telu tylko ze "twoj stary dziala a w szpitalu moglbu ten nowy upasc czy coś.." tym b ze ja 2 tygodnie mialam obie dlonie i rece cale w bandazach, druga miesiac bez czubkow palcow itd wiec patyczkiem trzymanym mdzy piatym a serdeczmym (jedyne ktore to wytrzymywaly) pisanie czy obsluga tela to byl hardcore.
    Uczenie sie od nowa trzymania widelca to bylo cos. Maz mi kupil sztucce lekkie plastikowe dla dzieci, a zupy przez slomke szeroka pilam bo ust nie moglam otworzyc. Jak sobie to twraz przypomniałam to kurcze Bog jest niesamowity. Ze z takich rzeczy czlowiek wychodzi, ze sie to regeneruje wszystko.. ♡♡♡

:********

Lunna lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecę :) ja ogólnie mam bardzo luźne podejście do ciazy. Nie schizowalam w pierwszej, ciąża przebiegła rewelacyjnie a syn jak z obrazka ;) pytałam ginekolog i ona mówi ze nie ma obaw. I tez tak mysle, przecież Np. stewardesy przed każdym lotem nie robią testu ciążowego ;)

Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe o ciazy jeszcze nie mowie i nie mysle . Narazie to lekko spóźniających sie okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 ja po latach walki o dziecko to chyba będę fest świrowała jak mi się kiedyś uda. O ile w ogóle się uda... a uwierzę, że się udało dopiero jak urodzę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 16:55

mili_moli lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina Nooooo ja jestem matka Polka, matka kwoka itd ale naprawdę z duza doza takiego życiowego racjonalizmu :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo chciałam być taką Matką Polką, życie zweryfikowało moje plany niestety. Czasami bardzo wątpię czy w ogóle uda mi się być mamą...

• Sabinkak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dzisiaj miałam straszny dzien w pracy, milion rzeczy do załatwienia. Do tego złe spałam i strasznie brzuch mnie boli, normalnie cos pomiędzy owulacja a @. Miałam się nie nakręcać, ale jak skoro 6 dpo takie sensacje, do tego gorączki dostałam, leżę pod kołdra raz mi zimno raz gorąco, oszaleje :(
    Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik olam :)
    Kaaarolynaaa uda się, trzeba wierzyć :)
    Wrobelku, Ty to jesteś asior z tym telefonem ;) ja na szczescie swoje finanse sama kontroluję i T mi się nie wtrąca ;), ale my już poznaliśmy się jako ustabilizowani finansowo, więc to inaczej :)

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTkaa87 wrote:
    Dzięki dziewczyny :D :D Jesteście niezastąpione :D Radość ogromna :) Jak będziecie się wybierać nad morze to zapraszam na kawkę! Mam 10km do morza!! :) :) :)

Brawo on!! Anetka skąd jesteś?? :) bo ja też z nad morza A Gdynia dokładnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 ja będę w Gdańsku za miesiąc :D

Madzix88 lubi tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja bardzo chciałam być taką Matką Polką, życie zweryfikowało moje plany niestety. Czasami bardzo wątpię czy w ogóle uda mi się być mamą...

Karolyna będziesz mamą,mateczką, mamusią, matulą, matką. Nawet nie myśl inaczej bo nakopiemy Ci z Kropkiem do dupy.

Cynamonowaaa, Jaspis lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Madzix88 ja będę w Gdańsku za miesiąc :D

Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Karolyna będziesz mamą,mateczką, mamusią, matulą, matką. Nawet nie myśl inaczej bo nakopiemy Ci z Kropkiem do dupy.
    Dobrze Mamo Kropka! <3 obiecuję poprawę :)

plinka, Lunna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam :)
    Madzix88 chętnie, ale niestety będziemy tylko 3 dni i te dni są już obładowane spotkaniami z lekarzami. Jednak będę o tym pamiętała, dzięki :)

Madzix88 lubi tę wiadomość

‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ