X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 gdzie sie wybieracie? :)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jak u Ciebie sytuacja na "froncie"? U mnie póki co cisza chwilowo. @ nie widać tylko delikatne bóle podbrzusza ale to raczej na to wstretne @sko się zapowiada.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D :D Jesteście niezastąpione :D Radość ogromna :) Jak będziecie się wybierać nad morze to zapraszam na kawkę! Mam 10km do morza!! :) :) :)

Madzix88, monijaaa, Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecimy na Gran Canaria :) Karolka cisza, ale kupiłam test :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olam jak sie przetestujesz daj znaka ;) Trzymam kciuki zeby @ nie zjawila sie ;)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:

Wow super gratulacje! :)
    A jak jest Fasolka to pojedziesz? Nie zaszkodzi w razie czego lot?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    fajnie :D

trzymam kciuki za testy! :)

• EA Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Jak bylam w szpitalu 300km od domu a moj wspanialy nowy s7 się sfajczyl w tym przekletym polarze, maz nie mogl dostac duplikatu karty bo to osobiscie mozna tylko :/ to moja mama napisala do playa co mi sie stalo i ze mamy problem z kontaktem - wszystko nawet maile mam dwuetapowa weryfikację wiec bez mojej karty nawet na msg nie napisze (nic mi nie mowila wczesniej). I przyjechali do mnie do szpitala na slask z karta. I dostalam tez od nich samsunga galaxy s7 edge. To bylo mega mile z ich strony.
    Maz od razu po wypadku mi zamowil identyczny telefon. Nie chcial mnie niczym stresowac wiec pare dni wgl nic nie mowil o telu tylko ze "twoj stary dziala a w szpitalu moglbu ten nowy upasc czy coś.." tym b ze ja 2 tygodnie mialam obie dlonie i rece cale w bandazach, druga miesiac bez czubkow palcow itd wiec patyczkiem trzymanym mdzy piatym a serdeczmym (jedyne ktore to wytrzymywaly) pisanie czy obsluga tela to byl hardcore.
    Uczenie sie od nowa trzymania widelca to bylo cos. Maz mi kupil sztucce lekkie plastikowe dla dzieci, a zupy przez slomke szeroka pilam bo ust nie moglam otworzyc. Jak sobie to twraz przypomniałam to kurcze Bog jest niesamowity. Ze z takich rzeczy czlowiek wychodzi, ze sie to regeneruje wszystko.. ♡♡♡

:********

Lunna lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecę :) ja ogólnie mam bardzo luźne podejście do ciazy. Nie schizowalam w pierwszej, ciąża przebiegła rewelacyjnie a syn jak z obrazka ;) pytałam ginekolog i ona mówi ze nie ma obaw. I tez tak mysle, przecież Np. stewardesy przed każdym lotem nie robią testu ciążowego ;)

Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe o ciazy jeszcze nie mowie i nie mysle . Narazie to lekko spóźniających sie okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 ja po latach walki o dziecko to chyba będę fest świrowała jak mi się kiedyś uda. O ile w ogóle się uda... a uwierzę, że się udało dopiero jak urodzę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 16:55

mili_moli lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina Nooooo ja jestem matka Polka, matka kwoka itd ale naprawdę z duza doza takiego życiowego racjonalizmu :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo chciałam być taką Matką Polką, życie zweryfikowało moje plany niestety. Czasami bardzo wątpię czy w ogóle uda mi się być mamą...

• Sabinkak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dzisiaj miałam straszny dzien w pracy, milion rzeczy do załatwienia. Do tego złe spałam i strasznie brzuch mnie boli, normalnie cos pomiędzy owulacja a @. Miałam się nie nakręcać, ale jak skoro 6 dpo takie sensacje, do tego gorączki dostałam, leżę pod kołdra raz mi zimno raz gorąco, oszaleje :(
    Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik olam :)
    Kaaarolynaaa uda się, trzeba wierzyć :)
    Wrobelku, Ty to jesteś asior z tym telefonem ;) ja na szczescie swoje finanse sama kontroluję i T mi się nie wtrąca ;), ale my już poznaliśmy się jako ustabilizowani finansowo, więc to inaczej :)

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTkaa87 wrote:
    Dzięki dziewczyny :D :D Jesteście niezastąpione :D Radość ogromna :) Jak będziecie się wybierać nad morze to zapraszam na kawkę! Mam 10km do morza!! :) :) :)

Brawo on!! Anetka skąd jesteś?? :) bo ja też z nad morza A Gdynia dokładnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 ja będę w Gdańsku za miesiąc :D

Madzix88 lubi tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja bardzo chciałam być taką Matką Polką, życie zweryfikowało moje plany niestety. Czasami bardzo wątpię czy w ogóle uda mi się być mamą...

Karolyna będziesz mamą,mateczką, mamusią, matulą, matką. Nawet nie myśl inaczej bo nakopiemy Ci z Kropkiem do dupy.

Cynamonowaaa, Jaspis lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Madzix88 ja będę w Gdańsku za miesiąc :D

Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Karolyna będziesz mamą,mateczką, mamusią, matulą, matką. Nawet nie myśl inaczej bo nakopiemy Ci z Kropkiem do dupy.
    Dobrze Mamo Kropka! <3 obiecuję poprawę :)

plinka, Lunna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam :)
    Madzix88 chętnie, ale niestety będziemy tylko 3 dni i te dni są już obładowane spotkaniami z lekarzami. Jednak będę o tym pamiętała, dzięki :)

Madzix88 lubi tę wiadomość

‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ