Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:Jak bylam w szpitalu 300km od domu a moj wspanialy nowy s7 się sfajczyl w tym przekletym polarze, maz nie mogl dostac duplikatu karty bo to osobiscie mozna tylko
to moja mama napisala do playa co mi sie stalo i ze mamy problem z kontaktem - wszystko nawet maile mam dwuetapowa weryfikację wiec bez mojej karty nawet na msg nie napisze (nic mi nie mowila wczesniej). I przyjechali do mnie do szpitala na slask z karta. I dostalam tez od nich samsunga galaxy s7 edge. To bylo mega mile z ich strony.
Maz od razu po wypadku mi zamowil identyczny telefon. Nie chcial mnie niczym stresowac wiec pare dni wgl nic nie mowil o telu tylko ze "twoj stary dziala a w szpitalu moglbu ten nowy upasc czy coś.." tym b ze ja 2 tygodnie mialam obie dlonie i rece cale w bandazach, druga miesiac bez czubkow palcow itd wiec patyczkiem trzymanym mdzy piatym a serdeczmym (jedyne ktore to wytrzymywaly) pisanie czy obsluga tela to byl hardcore.
Uczenie sie od nowa trzymania widelca to bylo cos. Maz mi kupil sztucce lekkie plastikowe dla dzieci, a zupy przez slomke szeroka pilam bo ust nie moglam otworzyc. Jak sobie to twraz przypomniałam to kurcze Bog jest niesamowity. Ze z takich rzeczy czlowiek wychodzi, ze sie to regeneruje wszystko.. ♡♡♡
:********Lunna lubi tę wiadomość
-
Polecę
ja ogólnie mam bardzo luźne podejście do ciazy. Nie schizowalam w pierwszej, ciąża przebiegła rewelacyjnie a syn jak z obrazka
pytałam ginekolog i ona mówi ze nie ma obaw. I tez tak mysle, przecież Np. stewardesy przed każdym lotem nie robią testu ciążowego
Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja dzisiaj miałam straszny dzien w pracy, milion rzeczy do załatwienia. Do tego złe spałam i strasznie brzuch mnie boli, normalnie cos pomiędzy owulacja a @. Miałam się nie nakręcać, ale jak skoro 6 dpo takie sensacje, do tego gorączki dostałam, leżę pod kołdra raz mi zimno raz gorąco, oszaleje
Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik olam
Kaaarolynaaa uda się, trzeba wierzyć
Wrobelku, Ty to jesteś asior z tym telefonemja na szczescie swoje finanse sama kontroluję i T mi się nie wtrąca
, ale my już poznaliśmy się jako ustabilizowani finansowo, więc to inaczej
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ja bardzo chciałam być taką Matką Polką, życie zweryfikowało moje plany niestety. Czasami bardzo wątpię czy w ogóle uda mi się być mamą...
Karolyna będziesz mamą,mateczką, mamusią, matulą, matką. Nawet nie myśl inaczej bo nakopiemy Ci z Kropkiem do dupy.Cynamonowaaa, Jaspis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Madzix88 ja będę w Gdańsku za miesiąc
Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Ja mam ogólnie czerwiec wylaczony z życia bo od 11 do 24 mamy urlop i jedziemy w Tatry A przed urlopem mieszkamy tydz u rodziców i pilnujemy ich domu Ale będziesz miała ochotę pójść na kawkę do fajnej knajpki i uda mi się wyczarować troszkę czasu to zapraszam
Madzix88 lubi tę wiadomość