Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika25 wrote:nie wiem czy mam brac bromergon dalej i duphaston. I teoretycznie w niedziele powinnam jechac do pracy na jakies 3-4 tyg i nie wiem czy mogę jechac skoro boli mnie podbrzusze.
Monika25 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:A no to faktycznie idź, idź. Tylko noł stres, to nie sprzyja fasolce. Ból podbrzusza nie musi zwiastować niczego złego, szczególnie na tak wczesnym etapie.
byc może masz rację ale ja to muszę się 'fachowo' wszystkiego upewnic i wole byc spokojniejszaMonika25 -
Zaraz można ja na fejsie opieprzyc, gdzie się podziewa, na pewno szybciej znajdzie się tam, niż tu.
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
kaaarolynaaa wrote:plinka a jak Wy sie czujecie?
Monika25 a czym się zajmujesz w pracy?
Całkiem dobrze, zebym tylko nie czuła tak mocno jak mi się kości rozchodzą to rzekłabym że nawet rewelecyjnie.
Dziś po raz pierwszy przyłapałam Kropka jak potrząsał mi tluszczykiem na brzuchu. Do tej pory tylko czułam a dziś zobaczyłamAneTkaa87, Cynamonowaaa, anciaa, EA, MalPog, Lunna, sylwioszka, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Monika a mocno boli Cię podbrzusze? Gdzieś czytałam że pobolewania są normalne bo macica i mięśnie szykują się na rozwój fasolki. Silne bóle mogą wskazywać tfu tfu pozamaciczną. Lepiej skonsultuj się z lekarzem dla spokoju swojego i fasolinki:)"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyplinka wrote:Całkiem dobrze, zebym tylko nie czuła tak mocno jak mi się kości rozchodzą to rzekłabym że nawet rewelecyjnie.
Dziś po raz pierwszy przyłapałam Kropka jak potrząsał mi tluszczykiem na brzuchu. Do tej pory tylko czułam a dziś zobaczyłamjeju jeuju, jakie to musi być piękne i cudowne uczucie!
plinka lubi tę wiadomość
-
monijaaa wrote:Monika a mocno boli Cię podbrzusze? Gdzieś czytałam że pobolewania są normalne bo macica i mięśnie szykują się na rozwój fasolki. Silne bóle mogą wskazywać tfu tfu pozamaciczną. Lepiej skonsultuj się z lekarzem dla spokoju swojego i fasolinki:)
ogólnie czuję cały czas jak mnie tak 'boli'. Myślałam że to tak na okres jak byłam przed @. Ale na testach II i beta. No i tak czasem mnie mocniej zaboli, na wieczór i rano przeważnie, ale i w dzień się zdarzy. nie wiem jak te bóle określic.Monika25 -
CZeść Dziewczyny, wróciłam z pracy, zrobiłam zakupy. W mięsnym szynka się tak na mnie pięknie patrzyła, ze kupiłam i dziś na obiad będzie gulasz
Monika trzymam kciuki za wizytębólem brzucha się nie martw, to normalne.
Monija trzymam kciuki za IUIwierzę, że się uda, tym bardziej w tak szczególnym dniu!
Plinka, zazdraszczam baaaardzo.
Brawo mąż AnetkiAneTkaa87, monijaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny