Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWroblowa- mądrą masz tesciowa
Troche racji jest w tym co mowi.
Bierzmy przyklad z Luny i pijmy winko i jedzmy orzechy!
Ja kupilam wczoraj Carlo Rossi jakos tak najbardziej mi odpowiada.
A sluchajcie jaka akcja byla z tym winem wczoraj. Kupilismy winko popoludniu na zakupach, potem pojechalismy do rodzicow na herbatke, no i wracamy wieczorem do domku. Ja z mysla: nareszcie napije sie czerwonego pysznego winka wieczorem. No i przygotowalam kieliszki, winko, orzechy i mowie do mojego: otwieraj. A on: ale czym? I sobie uswiadomilismy ze nie mamy korkociagu, byscie widzialy w jaki ja szal wpadlam (to byl pierwszy dzien @ wiec wiadomo cisnienie jeszcze wieksze). Sasiadow w dodatku w domu nie bylo, wiec moj sie zlitowal i poszedl w ta ulewe do Zabki (na szczescie niedaleko i jeszcze otwarta była). Wrocil po 20 minutach - i stwierdzil ze mam szczescie, bo ostatni korkociag ze sklepu kupil
Ilona04, Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Tyle zachodu żeby się napić wina.
Dobrze że Twój ślubny nie wpadł na pomysł taki jak mój Wróbel kiedyś, jak się okazało że nie mamy korkociagu. Po prostu nożem wcisnął korek do środka butelki. I piłam wino z cząsteczkami korka.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Takie coś przeczytałam ostatnio na necie:
"Warto wiedzieć, że podczas owulacji śluz szyjkowy zostawia na bieliźnie ślad w kształcie koła, zaś w dni niepłodne kształt ten jest bardziej podłużny."
http://mowimyjak.se.pl/zdrowie/ciaza/jak-rozpoznac-oznaki-owulacji-czy-wiesz-kiedy-masz-dni-plodne,95_40900.html
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Dziewczyny to lepiej jak wepchneli do srodka niz tak jak my kiedys z dziewczynami poprosilysmy kolegow zeby nam w warunkach polowych otworzyli.. i niestety tak chcieli pomoc ze butelka pękla i musialysmy obejsc sie smakiemAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Hej dziewuchy.
Jestem po usg w środę iui, ale śmiesznie wyszło. W naszą 3 rocznicę ślubu
Jak z tego fasolki nie będzie to się poddajęLunna, kinga1185, Jaspis lubią tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
No myślę, że raczej nic bo to za wczas i podejrzewam że nawet karty ciąży jeszcze nie założy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
monijaaa wrote:Cholernie się denerwuję. I tak nic z tego nie będzie. Ok 10 %szans ze się uda. Nie nastraja to optymistycznie
Monija trzymam kciuki żeby jednak było z tego COŚ.
W końcu jak często się zdarza że IUI przypada w dzień rocznicy ślubu.monijaaa lubi tę wiadomość
-
Monia, mi lekarz mówił odnośnie IUI że to jest brana ogólna statystyka, i że podchodzą ludzie którzy mają niepłodność idiopatyczną i stąd te wyniki. Ale mówił że jest szansa na powodzenie za pierwszym razem.
kmala, monijaaa lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny