Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedne dostały @ drugie skończyły a moja się zastanawia czy się zjawić czy nie...jutro chyba test rano zrobię o ile do rana wstretne @sko się nie pojawi. Miałam czekać do piątku ale jeden dzień różnicy nie sprawi.
Jaspis lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
karollka29 wrote:Jedne dostały @ drugie skończyły a moja się zastanawia czy się zjawić czy nie...jutro chyba test rano zrobię o ile do rana wstretne @sko się nie pojawi. Miałam czekać do piątku ale jeden dzień różnicy nie sprawi.
W ogóle zdałam sobie sprawę, że nie warto się przejmować tym, co mowi moja dyra, bo to jest zwyczajne żałosne, a jej zachowanienie nieprofesjonalne. Aż się śmiać chce... xDWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Na szczescie tylko jutro...Brzuchol mnie boli od kilku dni niby na okres. Moze nie boli, ale wierci. O piersiach nie wspomne chociaz prolaktynowe piersi sa gorsze. Zle mi generalnie.
-
Dziewczynki, a ja sie chciałam pochwalić, że wczoraj byłam na monitoringu. Pęcherzyki pękły. Teraz tylko czekanko. Oby nie było powtórki z rozrywki, tylko pozytywna niespodzianka
Co do mojej endometriozy, gin pocieszył mnie że mam szanse zajść. Żeby sie nie stresować. Że tak na prawde przy edno to loteria. Jedne zachodzą z ogromną endometriozą, a drugie z małą endo nie. Więc wniosek jest taki, że trzeba próbować, do skutku.
Posprawdzał mnie w środku, i budowe macicy mam ok, i też mam sie nie martwić i nie robić już żadnych zabiegów typu laparo czy histero. Bo przy endometriozie to może bardziej zaszkodzić niż pomóc.
Ogólnie nie nastawiam sie w tym cyklu ani pozytywnie, ani negatywnie, co ma być to będzie. Nie chce znów rozczarowania, za to pozytywną niespodzianką nie wzgardze
Więc teraz zapadam w letarg i czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:44
Lunna, kmala, MalPog, sylwioszka, anciaa, monijaaa, Anna6, Jaspis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maj zaczal sie dobrze, bylo duzo pozytywów woec trzynam za Was kciuki. Mi sie okres dzis konczy, przyszly mi ziola Ojca sroki wiec zaczynam z nimi. Nie nakrecam sie, mam nadzieje ze gdy przyjda płodne nie odwali mi i nie bede myslec tylko o tym
Jaspis lubi tę wiadomość
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EA wrote:A tak w ogóle bejbe, to Ty jakoś tuż tuż na dniach testujesz, tak?
W poniedziałek ostatni miałam testować ale jutro rano zatestuje jeśli @ nie przyjdzie. Dziś jeszcze się nie zjawiła (33dc) wiec czekam co będzie jutroEA, Anna6 lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.