Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, zamowilam sobie testy owulacyjne i tu moje pytanie.. mam nieregularne okresy po ostawieniu tabletek anty (grudzien).. do lekarza ide za 1.5 tygodnia..teraz moj cykl mial 38 dni,(@zacząl mi sie 7 maja a dzisiaj sie konczy) ale zazwyczaj sie waha miedzy 32 a 37.
Kiedy sie robi taki test w takim przypadku zeby nie pominac ovu?Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
mili_moli wrote:MilliSB a co tam u Ciebie?
mało Ciebie ostatnio tutaj. Kiedy masz wizytę u nowego lekarza?
Mało mnie tutaj,bo odpoczywam.
Podczytuje co tam u Was
Miałam już wizytę i myślę,że ja przemilcze,więcej do niego nie pojde."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
agnieszka37 wrote:ja tak do Was dołączyłam tydzień temu ale nie wiem czy mogę?Dobrze się juz znacie.jestem z Chrzanowa (miedzy Krakowem a Katowicami). Mam 37 lat i dwie córki. Na starość zrobiłam się matka Polka i chce rodzić a tu nie ma. Mam cukrzyce i lekkie nadciśnienie. I wszyscy mi odradzają maluszka. ale ja się uparłam.
Agnieszka witamy i zapraszamy, rozgość się i rozmawiaj z nami to już nie będziesz nowa tylko nasza
Wszyscy Ci odradzają ciążę ze względu na Twój stan zdrowia i może ona zagrażać Twojemu życiu? Słyszałam że z cukrzycą to nie ma żartów. -
karollka29 wrote:Ilona04 ja nie wierze tym testom. Jakoś nigdy nie wychodziły jak trzeba a owulacja była. Najlepiej samemu sprawdzić i dopiero będziesz mogła wyrobić sobie zdanie na ten temat.Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Mi lekarz powiedział że owulka będzie za 3-4 dni i raz to się zgrało z testami a innym razem lekarz potwierdził owulke a testy nic nie pokazały - tak więc różnie to jest z tymi testami - lepiej jak lekarz powie i obserwacja temp i śluzu
Ilona04 lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Hej Dziewczyny
Rano narzekałyście na pogodę, to ja chyba Was przebiję bo musiałam dziś rano drapać szyby w samochodzie!
Karolyna rób prawo jazdy! Wyobraź sobie, że jak już będziesz miała dzidziusia to bez prawa jazdy będziesz skazana na chodzenie na piechotę z wózkiem i dzieckiem albo na łaskę innych. A jak będziesz musiała jechać do lekarza z dzieckiem? Na zakupy? Zastanów się nad tym i do roboty! Poza tym z wiekiem co raz trudniej jest zrobić prawo jazdy, chociaż moja babcia miała 54 lata jak zrobiła.
EA i karollka29 trzymam za Was kciuki.
Jaspis zapisz mnie na testowanie na 20.05.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 18:38
karollka29, Cynamonowaaa, EA, monijaaa, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Boże ale mam dziewczyny emocjonalnego doła znów... od dwóch dni umawiam Wróbla na te ponowne badanie i nawet na to nie mam ochoty.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny