Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kaaarolynaaa wrote:Laski tak sobie siedzę i przeglądam instagrama i trafiłam na pewną dziewczynę i mało z kszesła nie spadłam jak zobaczyłam jej zdjęcia
https://www.instagram.com/anoxi_cime/
Będę miała przez Ciebie koszmary!Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dziewczyny, u lekarza okazało się, że pęcherzyk pięknie urósł. Teraz tylko zastrzyk i
zgodnie z grafikiem.
EA, agu92, MalPog, anciaa, monijaaa, Anna6, Jaspis lubią tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Karolyna właśnie siedzę i zbieram się w sobie.
Wiecie co w ogóle coś mam z głową... Zawsze ale to zawsze jak mój mąż mówi mi, że musi jechać w delegację z pracy to tak się martwię, że coś się stanie i zostanę samano nie umiem nad tym zapanować taki strach mnie ogarnia, że potrafię się obudzić w środku nocy i z nerwów nie spać. Jak jedzie to co chwilę zerkam na telefon czy coś napisał, a jak napisze to mowie sobie "ale Ty jesteś głupia po co się tak denerwujesz?" I tak zawsze mam...
-
kaaarolynaaa wrote:Ja tak zbieram się w sobie, żeby zapisać się do gina na monitoring. Dokładnie to samo mam...
Wiecie co w ogóle coś mam z głową... Zawsze ale to zawsze jak mój mąż mówi mi, że musi jechać w delegację z pracy to tak się martwię, że coś się stanie i zostanę samano nie umiem nad tym zapanować taki strach mnie ogarnia, że potrafię się obudzić w środku nocy i z nerwów nie spać. Jak jedzie to co chwilę zerkam na telefon czy coś napisał, a jak napisze to mowie sobie "ale Ty jesteś głupia po co się tak denerwujesz?" I tak zawsze mam...
Nie masz nic z głową kochana, to normalne że sie martwisz o swojego lubegoDziwne by było jakby jego wyjazdy wcale Cie nie obchodziły
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa, nie poddawaj się!
Jaspis, proszę, wpisz mnie z testowaniem na 25 maja. I bardzo proszę o pozytywną energię, bo w przyszłym miesiącu nie będziemy mieli możliwości, żebybo będziemy w gościach w Paryżu. O mały włos o tym nie zapomniałam i nie zapisałam się na wizytę dwa dni po wylocie.
Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
kaaarolynaaa wrote:Nie wyrabiam już sama ze sobą ech... Z każdym miesiącem jest mi gorzej
Mój jak idzie na jego ćwiczonka i nie ma go cały wieczór to też tęsknie. Aż to głupie jestWięc sie nie martw o stan swojej głowy
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
Karolyna normalne że sie martwisz.
a robi w pracy coś niebezpiecznego? Czy tak po prostu?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Jaspis, wpisz mnie też proszę razem z annde. A co, raz się żyje, może trafi się cud. I to jeszcze dzień przed Dniem Matki
EA, annde, Jaspis lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyZajmie się zakupem elementów metalowych do produkcji sprzętu AGD i czasami musi jechać do danej firmy zobaczyć jakiś nowy sprzęt. Bardzo nie lubię tych wyjazdów bo zaraz panikuje. Ostatnio mnie uświadomił że niebawem będzie musiał jechać do Francji autem, tak że tego. Chyba nie będę już spala miesiac wcześniej. Wiem że ludzie codziennie jeżdżą w delegację i jest ok, bo taka mają pracę, ale ją jakoś nie umiem nauczyć się z tym żyć na ta moja panika mnie wykończy kiedyś.
-
Ogólnie mnie wziął pod lupę. Ułożył plan działania, hsg na pewno i te sprawy. Ale nie ruszymy bez badań Wróbla. Powiedział że mam do niego nie przychodzić bez tego. A to już prawie miesiąc minął bo byłam u niego w wielki piątek. Święta, później majówka i tak to zeszło. Mam nadzieję że będzie wolny termin w laboratorium w przyszłym tyg.
marciaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ande Wroblowa, 25 maj to szczęśliwy dzień, poproszę piękne 4 kreseczki na prezent urodzinowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 19:25
annde, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Sabinka prędzej annde się uda.
ja teraz nie mierze tempki więc strzelam datę "na pale"
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Sabinka prędzej annde się uda.
ja teraz nie mierze tempki więc strzelam datę "na pale"
więc nigdy nic nie wiadomo