X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam ten olej i żel ten co dr poleciła na C nazwy dokładnie nie pamiętam. Mam nadzieję że pomoże.

• Mati1 Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conceive plus może?
    Od tego cyklu właśnie zaczynam znowu z wiesiołkiem +żel - oby pomogło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 20:08

Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati1 wrote:
    conceive plus może?
    O właśnie tak! Kupiłam w aptece Gemini 20zl taniej niż w zwykłej aptece.

• Mati1 Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dobrze wiedzieć bo do tanich nie należy :)

Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
  • EA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    Ja w tym cyklu nie brałam wiesiołka, w ostatnim cyklu wiesiołek mi się skończył, a że ten cykl miał być odpuszczony to zapomniałam go brać i widzę ogromną różnicę na minus, niestety bez tego wspomagacza lichutko u mnie ze śluzem :/

Ja zawsze miałam mega, na prawde mega śluz, ale odkąd zaczełam stymulacje do IUI to u mnie susza. Widocznie te leki tak na mój organizm działają :/
    Od ostatniego cyklu brałam wiesiołka, było troszke lepiej, ale to nadal nie to samo co było kiedyś. Plus piję jeszcze olej lniany.

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.tez kupilam ten żel, na allegro za 30 pare zl 30 ml ;) a mysliacie ze ten wiesiolek mozna polaczyc z ziolami ojca Sroki ? Ziola zaczynam dzisiaj, ale wiesiolek to dopiero bym wziela przy rozpoczeniu nowego cylku :)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • EA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    Ja.tez kupilam ten żel, na allegro za 30 pare zl 30 ml ;) a mysliacie ze ten wiesiolek mozna polaczyc z ziolami ojca Sroki ? Ziola zaczynam dzisiaj, ale wiesiolek to dopiero bym wziela przy rozpoczeniu nowego cylku :)

Wydaje mi się, że można łączyć zioła i wiesiołka :)

Ilona04 lubi tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna a co Ci doktorka mówiła o tym żelu? Jakoś polecała konkretnie? Powiem Wam szczerze, że ja mam problem ze wszystkimi takimi wspomagaczami, bo..... no własnie....

przed poprzednią ciążą stosowałam zioła ojca sroki, wiesiołka, żel, castagnus, mężowi dawałam fertilmen i co? I mój mąż po stracie ciąży zabronił by stosować cokolwiek, czego nie zapisał lekarz, łącznie ze swoimi witaminami, twierdząc, że to wszystko g****.....

Bardzo przeżył stratę, ale zachowuje się irracjonalnie....

Dodam tylko, że w cyklu, w którym zaszłam nie brałam już nic tylko clo przepisane przez lekarza.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie gdzieś obiło o uszy (nie pamietam gdzie), że wszystkie te żele, które mają pomóc, tak na prawde przeszkadzają w zapłodnieniu. Owszem, nie ma suszy, ale za to źle wpływają na plemniki i zagnieżdżenie. Ale ile w tym prawdy...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyse moja endo napro mówiła że ten żel poleca stosować swoim pacjentom którzy mają problem ze śluzem. Nasza instruktorka napro to samo mówiła więc się skusiłam. Ostatnio dowiedziałam się że u naszej pani dr leczyła sie para która 10 lat nie mogła zajść a po włączeniu leczenia Naprotechnologią udało im się w 3 cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Mi sie gdzieś obiło o uszy (nie pamietam gdzie), że wszystkie te żele, które mają pomóc, tak na prawde przeszkadzają w zapłodnieniu. Owszem, nie ma suszy, ale za to źle wpływają na plemniki i zagnieżdżenie. Ale ile w tym prawdy...?
    Akurat ten żel jest polecany przez lekarzy. Te Durexy i inne zwykle zabijają plemniki.

EA lubi tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Blueyse moja endo napro mówiła że ten żel poleca stosować swoim pacjentom którzy mają problem ze śluzem. Nasza instruktorka napro to samo mówiła więc się skusiłam. Ostatnio dowiedziałam się że u naszej pani dr leczyła sie para która 10 lat nie mogła zajść a po włączeniu leczenia Naprotechnologią udało im się w 3 cyklu.

Jeżeli nie zajdę w tym cyklu to żel muszę zamówić. Niestety u mnie zawsze było sucho, a po clo jest jeszcze gorzej i ma to wpływ też na kwestie przyjemności... Posłużę się poleceniem Twojego lekarza, jak będę przekonywać męża do stosowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest sucho i może też dlatego w ogóle nie mam chęci na <3

Zobaczymy jak to dalej będzie. Za tydzień ide robić resztę badań z krwi i odliczam dni do wizyty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie wierze wlasnym oczom, Wroblowa wpisala sie na testowanie?!
    Popieram, ostatnio tez mysle zeby sie wpisac, zawsze razniej jak widac na liscie kto jest w tym samym dniu cyklu co np ja.
    No wiec Jaspis mozesz mnie wpisac na 06.06
    PS jak co wieczor wedlug waszej recepty, spijam wlasnie lampke wina, orzechy i migdaly palaszuje w pracy.
    Milego wieczoru kochane forumowiczki :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Milli,jestem ,żyje:-)
    Mało mnie tutaj,bo odpoczywam.
    Podczytuje co tam u Was :-)

Miałam już wizytę i myślę,że ja przemilcze,więcej do niego nie pojde.

A co z tym poprzednim lekarzem? Zaczęłaś w tamtym cyklu stymulację prawda? Nie chcesz też już do niego iść?

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam opinie o tym żelu i sporo pozytywnych opini z happy endem ;) a powiedzcie mi jego wystarczy nakladac na miejsca intymne czy lepiej aplikowac do arodka, bo tam gdzie czytalam to dziewczyny aplikowaly sobie ?

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • plinka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ciekawe jak tam Monia po IUI dziś.

A czy Monia dziś nie swiętuje rocznicy ślubu ?
    Wszystkiego dzidziusiowego kobieto :-* :-* :-*

monijaaa lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    Czytalam opinie o tym żelu i sporo pozytywnych opini z happy endem ;) a powiedzcie mi jego wystarczy nakladac na miejsca intymne czy lepiej aplikowac do arodka, bo tam gdzie czytalam to dziewczyny aplikowaly sobie ?

Mi mąż aplikował podczas gry wstępnej, oraz smarował siebie ;) wiem, że są też z aplikatorem, a niektóre dziewczyny bawią się strzykawkami. Ja stosował żel głównie dla przyjemności więc nie robiłam takich ceregieli. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać kochane. Dobranoc ;-)

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmel z solą wrote:
    No to trzymam kciuki! :)

W ogóle zdałam sobie sprawę, że nie warto się przejmować tym, co mowi moja dyra, bo to jest zwyczajne żałosne, a jej zachowanienie nieprofesjonalne. Aż się śmiać chce... xD
    Czasami się zastanawiam czy nie pracujemy w tym samym miejscu; ) Ja jak widzę moja to dostaję wysypki najlepiej jak omija moja salę z daleka wtedy mi prolaktyny nie podbija; )

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ