X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja idę spać :* Dobranoc Dziewczyny! Słodkich, spokojnych snów!

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    kaarolyyyna, a możesz mi powiedzieć jak wyglądają wizyty u naprotechnologa itd?
    zaczynam rozważać tą opcję a totalnie nie wiem jak się za to zabrać
    Jasna ale mogę jutro ok15 Ci napisać jak wroce z pracy? Bo jest duzo pisania a ja idę spać bo wstaje o 4. A nie chce Ci pisać tak na odwal się ;-) zapisze się na kartce co by pamiętać i jutro Ci napisze ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 22:17

marciaa lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Moja dr powiedziała że to jedyny żel który odżywia plemniki. Ile ludzi tyle opinii. Mimo wszystko kupie i użyje ;-)
    Moja twierdzi,że żel nie zawiera hormonow,a sluz tak.

W każdym bądź razie,spróbować nie zaszkodzi.

Cynamonowaaa, marciaa, Anna6 lubią tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• marciaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Moja dr powiedziała że to jedyny żel który odżywia plemniki. Ile ludzi tyle opinii. Mimo wszystko kupie i użyje ;-)

chyba nawet tak jest napsiane na żelu

• marciaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Jasna ale mogę jutro ok15 Ci napisać jak wroce z pracy? Bo jest duzo pisania a ja idę spać bo wstaje o 4. A nie chce Ci pisać tak na odwal się ;-) zapisze się na kartce co by pamiętać i jutro Ci napisze ;-)

super, dziękuję :*

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do śluzu i żelu, to ja właśnie też chcę go zakupić, bo coś mało go mam, ale dzisiaj to się mega wkurzyłam i nie wiem o co chodzi, bo zawsze mam go mało w owulkę, a dzisiaj go mam tak dużo jak nigdy! Nie pamiętam kiedy ostatnio go miałam aż tyle, a zła jestem bo cykl stracony bo mąż na wyjezdzie i jak się tu nie wkurzyć? Ja się pytam o co tu chodzi, bo jak mąż jest to śluz mały a jak nie ma to duży... Ahhh zawsze coś i bądz tu babo mądra.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Karolyna właśnie siedzę i zbieram się w sobie.

To tak jak ja. Ale na razie tyljo siedze

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja swoj zel odebralam ;) i jie zrażam sie ze komus nie pomogl, na tyle pozytywnych opini to warto miec go po to ze daj komfort podczas zblizenia ;) ba mam tez ziola Sroki ktore wlasnie mi sie parzą i zaczynam z nimi ;) jak nie pomoze to trudno, a jak pomoze to Wam napisze i bedzie świadectwo na to ze na.kazdego działa inaczej ;) kaaarolyna trzeba wyluzowac, mówią ze wiara czyni cuda, wiec moze ktos bez wiary się smarował tym żelem ;) a na ziolach jest tez w zaleceniu pić z Wiarą ;) także tego ide pic i wierze ze to bedzie dobra zmiana ;) Dobranoc dziewczyny ;**

Jaspis lubi tę wiadomość

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wróciło plamienie. Jestem wsciekla. Na siebie ze wczesniej nie przestalam uzywac tych kapsulek. W informacji na ulotce innego leku z tym samym skladem otoczki jest informacja ze plamienia przez reakcje alergiczna na to gowno ma 1 na 10 kobiet... mam nadzieje ze w koncu wroci mi moja flora i to przystopuje. Masakra :(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • annde Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Jak wczoraj zapowiadałam zajęliśmy się z Mężem sobą. Poza tym zrobiłam sobotę sama zastrzyk i powiem Wam, że nigdy więcej tego nie powtórzę. To nie dla mnie. Moja głowa stanowczo sprzeciwiała się temu procederowi. W rezultacie leżałam potem 30 minut z nogami w górze, bo było mi niedobrze i nie mogłam wstać.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • annde Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Wasze wpisy :)
    Wstawać! Piękny, pochmurny dzień nad Warszawą! ;)

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2017, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Wczoraj sie dowiedziałam, że małż w środę wyjeżdża na 1.5 msc za granicę, trochę mnie, to zestresowało.
    A o północy obudziłam się z takimi silnymi dreszczami, że przez 2 godziny nie mogłam sobie poradzić. W końcu zmierzyłam temperaturę i mialam 39 stopni. Wzięłam gripeks i w końcu się uspokoilam.
    Ale było mi tak okropnie, że mialam mdłości, brzuch mnie bolał, piersi. Tak się trzeslam, że nie mogłam sprawdzić godziny na telefonie, popłakałam się z tego wszystkiego.

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Agu 92 irytuje mnie co piszesz... Wydaje mi się że Ciebie nikt jeszcze nie skrytykował za to co Ty stosujesz, za to Ty mnie już 2 raz tutaj krytykujesz... Jednemu pomoże a drugiemu nie i nie ma reguły.
    Ide bo się zdenerwowanalam

Karolyna nie denerwuj się, przecież ja Cię wcale nie krytykuję. Każdej tutaj życzę tej wymarzonej fasolki.

Wiem jak to jest jak się łapiesz wszystkiego co tylko może pomóc - zioła, żele itp. Chodziło mi tylko o to, że jak jestem tutaj od początku istnienia tego wątku to dużo dziewczyn żel już testowało (np. Marcia, Doma - która już z nami nie pisze) - i niestety żadna nie ma dzięki niemu fasolki :(

A dodatkowo kiedyś przeczytałam na innym forum, że żel ten ma w swoim składzie dużo wody, która dla plemników jest utrudnieniem a nie pomocą.

Przepraszam, jeśli Cię uraziłam ;)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    U mnie wróciło plamienie. Jestem wsciekla. Na siebie ze wczesniej nie przestalam uzywac tych kapsulek. W informacji na ulotce innego leku z tym samym skladem otoczki jest informacja ze plamienia przez reakcje alergiczna na to gowno ma 1 na 10 kobiet... mam nadzieje ze w koncu wroci mi moja flora i to przystopuje. Masakra :(

Lunna a może wypróbuj doustne probiotyki, skoro na globulki masz uczulenie? Tylko nie wiem jak to jest z przyjmowaniem ich w ciąży, ale zawsze to jakaś alternatywa :)

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    Jak wczoraj zapowiadałam zajęliśmy się z Mężem sobą. Poza tym zrobiłam sobotę sama zastrzyk i powiem Wam, że nigdy więcej tego nie powtórzę. To nie dla mnie. Moja głowa stanowczo sprzeciwiała się temu procederowi. W rezultacie leżałam potem 30 minut z nogami w górze, bo było mi niedobrze i nie mogłam wstać.

To i tak dzielna z Ciebie babka, bo go w ogóle zrobiłaś! :D Chyba nikt nie lubi sam siebie kłuć ;)

59d632af979ad.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się I ja
    karolinaaa mamy dużo ze sobą wspólnego ja też mam tak ze dopóki mąż nie wróci do domu nie zasne a jak czasami się poklocimy i nie wraca celowo do domu to jestem klebkiem nerwów podobnie jak włączy się poczta albo przez dłuższy czas nie odbiera u mnie spowodowane jest to panicznie lekiem przed stratą bliskiej osoby mam tak id 3 lat od kiedy nagle zmarła w moje urodziny babcia z którą byłam naprawdę blisko czasami zastanawiam się czy nie powinnam iść do psychologa z tym a jak śnią mi się zęby to jest tragedia zawsze wtedy coś złego się dzieje

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo większość z was już w nowym cyklu a mi nawet owulacji nie wyznaczylo tragedia z tymi moimi cyklami raz tak raz tak eh

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:) u mnie prze piekny dzien az chce sie zyc:) gratki dla zafasolkowanych;) i tulaski dla tych ktore odwiedzila@... Usmiech i cyc w gore bo to bedzie dobry dzien:)

Jaspis lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Niedługo większość z was już w nowym cyklu a mi nawet owulacji nie wyznaczylo tragedia z tymi moimi cyklami raz tak raz tak eh
    Kochana,juz chyba kiedyś pisałam,zebys tak ta tempka sie nie stresowala,bo na tempke ma wpływ wiele rzeczy.Glowa do góry!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Czesc dziewczyny:) u mnie prze piekny dzien az chce sie zyc:) gratki dla zafasolkowanych;) i tulaski dla tych ktore odwiedzila@... Usmiech i cyc w gore bo to bedzie dobry dzien:)
    Piekne pozytywne nastawienie:-)

34cs

‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ