Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wychodzi 36 dni cykl. A ze w niedziele i poniedziałek miałam bóle owulacyjne to można ryzykować
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:14
Jaspis lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
U mnie jakaś masakra w tym cyklu, nie mierzę tempki i nawet nie wiem kiedy owulka, czy już była czy może w ogóle bez owu w tym cyklu, totalny spontan
Nie wiem kiedy @ przyjdzie bo u mnie to ostatnio sama sobie wybiera dzień cyklu, w którym raczy się pojawić
I pomimo tych niepewności jest mi naprawdę dobrze z odstawieniem wszystkich obserwacji, odpoczywam psychicznie
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym cyklu nie brałam wiesiołka, w ostatnim cyklu wiesiołek mi się skończył, a że ten cykl miał być odpuszczony to zapomniałam go brać i widzę ogromną różnicę na minus, niestety bez tego wspomagacza lichutko u mnie ze śluzemkir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
nick nieaktualny
-
Karolyna i dostanie pracy na ładne oczy nabiera nowego znaczenia.
Cynamonowaaa, annde, Anna6, Jaspis lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
kaaarolynaaa wrote:Luna fest typka nie? Zastanawia mnie który zakład pracy ją zatrudni z takimi oczami. Jakbym ja spotkała to uciekalaby ile sił w nogach!
Ona słońce nie będzie pracować w biurze, pewnie żyje z bloga, vloga itp
Ludzi ciekawi "inność" i na pewno ją obserwują w necie, a z tego jest kasa, kasa, kasa.Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
Ja akurat dotej pory brałam Oeparol w kapsułkach. Zalecane jest od 1500 do 3000 mg oleju na dobę. W oeparolu 1 kapsułka zawiera 500mg. Ja prezez 2 pierwsze cykle z wiesiołkiem brałam 2x na dobę kapsułkę, następne cykle po 1 tabletce i też miałam znacznie więcej śluzu niż jak go nie brałam
(nie chciałam się aż tak faszerować tabsami bo to był czas kiedy doszedł mi eutyrox i norprolac do codziennego brania...)
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
nick nieaktualny
-
Ja brałam 3x2 Oeparol do owulki. Jak wspomniałam o tym gince to jakoś nie uwierzyła że może pomóc więc przepisała mi żel. Odpuściłam branie wiesiołka na 2 cykle i teraz lipa - w ogóle nie widze śluzu. Więc od tego miesiąca zaczynam od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 19:57
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny