Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika25 wrote:ja ogólnie rzecz biorąc nie narzekam na nich ale teściowa czasem mnie wkurza takimi pierdołkami. ale nie ma ideałów. z jedną szwagierką nie mam dobrego kontaktu i nie narzekam na to, tak samo z jej mężem. z nią rozmawiam tylko służbowo, z jej mężem wcale. a najlepsze bo będą naszymi sąsiadami
haha
Ja do pewnego czasu też nie narzekałami teraz też nie narzekam, bo widzę je bardzo rzadko
i mój związek na tym korzysta, bo wcześniej niestety dochodziło między nami do spięć z powodu teściowej i szwagierki. A teraz jest luzik
Może relacje sąsiedzkie poprawią Wasze stosunki -
Wróbelku tule :*
Dziewczyny uszy do góry, kiedyś w końcu musi być dobrze! To jest Nasza droga na szczyt, trochę ciężka i trudna, ale jak pięknie będzie do góry!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
A ja na dzień dzisiejszy bardzo tęsknie za swoją teściową. Poważnie.
Mieszkaliśmy razem, w czwórkę, w małej kawalerce i to nie był tydzień czasu.
Czasami rozumie mnie lepiej, niż moja własna mama. Kiedy trzeba, to staje za mną, a nie za swoim synem, jeśli coś przeskrobie.
Jak wyszłam za mąż, to kuzynki i siostry cioteczne Wróbla, lamentowały, że zazdroszczą mi teściowej.Jaspis, anciaa lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
91Magda wrote:Ja do pewnego czasu też nie narzekałam
i teraz też nie narzekam, bo widzę je bardzo rzadko
i mój związek na tym korzysta, bo wcześniej niestety dochodziło między nami do spięć z powodu teściowej i szwagierki. A teraz jest luzik
Może relacje sąsiedzkie poprawią Wasze stosunki
haha w sumie Ci zazdroszczę że rzadko się widujecieja już się oswoiłam że będę mieszkac z nimi na jednym podwórku ale to akurat jakoś mnie nie przeraża. Postawimy dom więc co ona będzie miała do gadania
a relacje sąsiedzkie nie poprawią naszych stosunków gdyż jej mąż jest zawzięty bardzo, nie rozmawia z teściami ani druga szwagierką i jej mężem, po prostu grubsza sprawa. nawet ten ich dom chciał sprzedac żeby nie mieszkac obok nas. ma pstro w głowieMonika25 -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:A ja na dzień dzisiejszy bardzo tęsknie za swoją teściową. Poważnie.
Mieszkaliśmy razem, w czwórkę, w małej kawalerce i to nie był tydzień czasu.
Czasami rozumie mnie lepiej, niż moja własna mama. Kiedy trzeba, to staje za mną, a nie za swoim synem, jeśli coś przeskrobie.
Jak wyszłam za mąż, to kuzynki i siostry cioteczne Wróbla, lamentowały, że zazdroszczą mi teściowej.Monika25 -
Ja tez zazdroszcze teściowej...moja "teściową" po pierwszym spotkaniu po 5 minutach oceniła ze nie jestem odpowiednia dla jej syna bo jestem za gruba...także tego...nie mam zamiaru się z nią spoufalac czy cokolwiek innego.7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
karollka29 wrote:Ja tez zazdroszcze teściowej...moja "teściową" po pierwszym spotkaniu po 5 minutach oceniła ze nie jestem odpowiednia dla jej syna bo jestem za gruba...także tego...nie mam zamiaru się z nią spoufalac czy cokolwiek innego.Monika25
-
Jaspis no Ci Twoi teście to cięzkie egzemplarze...
Ja bym chyba nie zdzierżyła takiego zachowania.
A przypomniało mi się, jak kiedyś teściowa do mnie i do Wróbla powiedziała, że skoro sobie wybrał mnie na żonę, to ona mnie traktuję jak córkę. I nie może być inaczej.Monika25, Jaspis lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
ja ze swoją kontakt mam dobry, ale trzymam ją na dystans i odległość. Jest za bardzo ciekawska, lubi nos wtykać w nie swoje sprawy, miele jęzorem i nie patrzy czy robi przykrość czy nie. Natomiast teścia mam super. złoty chłop"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
No niestety niektórzy są bardzo powierzchownie...mój A
i tak dopiero po dluuuugim czasie mi o tym powiedział i od tamtej pory nie dość ze najpierw się zryczalam bo mi się zrobiło mega przykro to jeszcze nie jestem w stanie strawic tej kobiety przez to ze jest tak płytka...może najszczuplejsza nie jestem ale to nie jest cos z czym nie da się walczyć. Także powiedziała ze jeśli zajde w ciążę i urodzenia dziecko to sam będzie jeździł do niej z wnukiem/wnuczka.
Czasem nie warto tracić nerwow i sił na takie osoby wiec Monika25 może i lepiej ze kontakty są ograniczone do minimum7cs
Wysoki testosteron...
-
moja czasem co innego mówi a co innego robi
jak rok temu szwagierka urodziła synka to teściowa była ciekawa jak dadzą mu na imię, i tak gdybała jakie się jej podobają, ja mówie że oni sami sobie imię wybiorą a nie że ktoś im będzie narzucał, że ja sobie nie wyobrażam żeby rodzice mi mówili jak mam dziecko ochrzcic. i ok. za pare dni pojechalismy do owej szwagierki i teściowie się pytają jak będzie miał na imię, szwagier dla żartu powiedział jakieś takie dziwne imię a ona od razu: e nie, coś ty, takiego to nie. Mateuszek jest ładne, fajne by to imię było.
niby bzdety ale mnie drażnią.
Monika25 -
monijaaa wrote:a jako ciekawostkę Wam powiem, że jesteśmy 3 lata po ślubie a do teściówki ani razu nie powiedziałam mamo
Ja uważam ze mama jest tylko jedna i w życiu do teściowej nie powiedziała bym mamo :p. Zwłaszcza takiej jak moja :pmonijaaa lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
-
nie przechodzi mi przez gardło, nie mogę się w ogóle przełamać
a to bez osobowo, a to męża wykorzystam by coś ją zapytał, szwagra syn ma synka to można też babciu użyćMonika25 lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski