Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika25 wrote:ja ogólnie rzecz biorąc nie narzekam na nich ale teściowa czasem mnie wkurza takimi pierdołkami. ale nie ma ideałów. z jedną szwagierką nie mam dobrego kontaktu i nie narzekam na to, tak samo z jej mężem. z nią rozmawiam tylko służbowo, z jej mężem wcale. a najlepsze bo będą naszymi sąsiadami
haha
Ja do pewnego czasu też nie narzekałam
i teraz też nie narzekam, bo widzę je bardzo rzadko
i mój związek na tym korzysta, bo wcześniej niestety dochodziło między nami do spięć z powodu teściowej i szwagierki. A teraz jest luzik 
Może relacje sąsiedzkie poprawią Wasze stosunki
-
Wróbelku tule :*
Dziewczyny uszy do góry, kiedyś w końcu musi być dobrze! To jest Nasza droga na szczyt, trochę ciężka i trudna, ale jak pięknie będzie do góry!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
A ja na dzień dzisiejszy bardzo tęsknie za swoją teściową. Poważnie.
Mieszkaliśmy razem, w czwórkę, w małej kawalerce i to nie był tydzień czasu.
Czasami rozumie mnie lepiej, niż moja własna mama. Kiedy trzeba, to staje za mną, a nie za swoim synem, jeśli coś przeskrobie.
Jak wyszłam za mąż, to kuzynki i siostry cioteczne Wróbla, lamentowały, że zazdroszczą mi teściowej.
Jaspis, anciaa lubią tę wiadomość

Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
91Magda wrote:Ja do pewnego czasu też nie narzekałam
i teraz też nie narzekam, bo widzę je bardzo rzadko
i mój związek na tym korzysta, bo wcześniej niestety dochodziło między nami do spięć z powodu teściowej i szwagierki. A teraz jest luzik 
Może relacje sąsiedzkie poprawią Wasze stosunki
haha w sumie Ci zazdroszczę że rzadko się widujecie
ja już się oswoiłam że będę mieszkac z nimi na jednym podwórku ale to akurat jakoś mnie nie przeraża. Postawimy dom więc co ona będzie miała do gadania 
a relacje sąsiedzkie nie poprawią naszych stosunków gdyż jej mąż jest zawzięty bardzo, nie rozmawia z teściami ani druga szwagierką i jej mężem, po prostu grubsza sprawa. nawet ten ich dom chciał sprzedac żeby nie mieszkac obok nas. ma pstro w głowie
Monika25 -
nick nieaktualny
-
fajnie masz, moja czasem ma takie teskty do mnie jak bym miała 5 lat i to mnie denerwuje. np. uchyl sobie okno w pokoju, wynieś sobie pościel bo ładna pogoda... ja wiem co mam robic.Wróblowa wrote:A ja na dzień dzisiejszy bardzo tęsknie za swoją teściową. Poważnie.
Mieszkaliśmy razem, w czwórkę, w małej kawalerce i to nie był tydzień czasu.
Czasami rozumie mnie lepiej, niż moja własna mama. Kiedy trzeba, to staje za mną, a nie za swoim synem, jeśli coś przeskrobie.
Jak wyszłam za mąż, to kuzynki i siostry cioteczne Wróbla, lamentowały, że zazdroszczą mi teściowej.
Monika25 -
Ja tez zazdroszcze teściowej...moja "teściową" po pierwszym spotkaniu po 5 minutach oceniła ze nie jestem odpowiednia dla jej syna bo jestem za gruba...także tego...nie mam zamiaru się z nią spoufalac czy cokolwiek innego.7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
o Boże ale głupia. ja ze swoją też się nie spoufalam, nic takiego jej nie gadam o domu czy czyms innym.karollka29 wrote:Ja tez zazdroszcze teściowej...moja "teściową" po pierwszym spotkaniu po 5 minutach oceniła ze nie jestem odpowiednia dla jej syna bo jestem za gruba...także tego...nie mam zamiaru się z nią spoufalac czy cokolwiek innego.Monika25
-
Jaspis no Ci Twoi teście to cięzkie egzemplarze...
Ja bym chyba nie zdzierżyła takiego zachowania.
A przypomniało mi się, jak kiedyś teściowa do mnie i do Wróbla powiedziała, że skoro sobie wybrał mnie na żonę, to ona mnie traktuję jak córkę. I nie może być inaczej.
Monika25, Jaspis lubią tę wiadomość

Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
ja ze swoją kontakt mam dobry, ale trzymam ją na dystans i odległość. Jest za bardzo ciekawska, lubi nos wtykać w nie swoje sprawy, miele jęzorem i nie patrzy czy robi przykrość czy nie. Natomiast teścia mam super. złoty chłop
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
No niestety niektórzy są bardzo powierzchownie...mój A
i tak dopiero po dluuuugim czasie mi o tym powiedział i od tamtej pory nie dość ze najpierw się zryczalam bo mi się zrobiło mega przykro to jeszcze nie jestem w stanie strawic tej kobiety przez to ze jest tak płytka...może najszczuplejsza nie jestem ale to nie jest cos z czym nie da się walczyć. Także powiedziała ze jeśli zajde w ciążę i urodzenia dziecko to sam będzie jeździł do niej z wnukiem/wnuczka.
Czasem nie warto tracić nerwow i sił na takie osoby wiec Monika25 może i lepiej ze kontakty są ograniczone do minimum
7cs
Wysoki testosteron...
-
moja czasem co innego mówi a co innego robi
jak rok temu szwagierka urodziła synka to teściowa była ciekawa jak dadzą mu na imię, i tak gdybała jakie się jej podobają, ja mówie że oni sami sobie imię wybiorą a nie że ktoś im będzie narzucał, że ja sobie nie wyobrażam żeby rodzice mi mówili jak mam dziecko ochrzcic. i ok. za pare dni pojechalismy do owej szwagierki i teściowie się pytają jak będzie miał na imię, szwagier dla żartu powiedział jakieś takie dziwne imię a ona od razu: e nie, coś ty, takiego to nie. Mateuszek jest ładne, fajne by to imię było.
niby bzdety ale mnie drażnią.
Monika25 -
monijaaa wrote:a jako ciekawostkę Wam powiem, że jesteśmy 3 lata po ślubie a do teściówki ani razu nie powiedziałam mamo

Ja uważam ze mama jest tylko jedna i w życiu do teściowej nie powiedziała bym mamo :p. Zwłaszcza takiej jak moja :p
monijaaa lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
-
nie przechodzi mi przez gardło, nie mogę się w ogóle przełamać

a to bez osobowo, a to męża wykorzystam by coś ją zapytał, szwagra syn ma synka to można też babciu użyć
Monika25 lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski