Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wierzę że po weekendzie wróci do Was dobra energia. :* Wyszumcie się jak trzeba, ładna pogoda ma być.
Wiem jak cięzko jest się zebrać do kupy, ale zawsze daję sobie tzw. plaska w twarz, otrzepuję się i zbieram siły na dalsze działania.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyEj dziewczyny co tu za smuteczki?
Wroblowa u Ciebie to na prawdę dziwna sprawa, ze po witaminkach az taki krotki cykl, no ale moze sie dzieje na lepsze.
Dziewczyny, pomyslcie, ze nadchodzi lato, bedziemy mogly bez ograniczen lezec na plazy i opalac nasze zgrabne cialka, kąpać sie w jeziorze czy morzu, lub niektorzy w oceanie. Bedziemy mogly korzystac w pelni z lataA nie martwic sie mdlosciami w upalny dzien
Relaks, luz pełną parą wiec wtedy na pewno nam sie udaJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna mało tego, od kiedy skrupulatnie ogarniam swoje cykle (z jakies 3 lata) to nigdy nie miałam ich 22 dniowych.
Zwalam może to trochę na stres i nerwy w robocie, trochę w domu z okazji remontu... chociaż te powody raczej powinny opóźnić, ale kto tam to wie..
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karmel z solą wrote:Dzień dobry! Piękna pogoda dziś, rzepak kwitnie, pszczółki latają, a ja do 18 w pracy...
W ogóle, to maj idzie na stracenia, bo płodne mi wylicza na dni, kiedy małż będzie za granicą już. O czerwcu nawet nie myślę. Trudno.
P.S. Teściowa widziała wczoraj bociana na swoim polu i była tak tym przejęta, że musiała zadzwonić do M. by tą radosną nowinę przekazać. Teściowa z nadzieją, M. z nadzieją, a ja wiem ze maj poszedł się bujać...
No ale przecież piąteczek, więc bez smuteczków
ej co starsze pokolenie ma z tymi bocianami. w ubiegłą sobotę krążyły bociany nad naszym podwórkiem myślałam, że wszyscy sraczki dostaną
Siedzę w pracy czytam wczorajsze posty, o tym że Wróbel bada nasienie 16 maja. I tak sobie myślę, kurcze długo musi czekać, aż do mnie dotarło, że dzisiaj jest JUŻ 12 majao zgrozo jak ten czas pędzi.
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Monia, brawo...
haahahaha, ale to dobrze świadczy, bo szczęsliwi czasu nie liczą.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyNo w końcu doczytałam, jeden dzień mnie nie było, a tyle naskrobałyście
Wczoraj byliśmy z małym u audiologa w Łodzi i w końcu dostaliśmy skierowanie na badanie słuchu w narkozie. Mamy 11 lipca zgłosić się do szpitala i 12 będzie badanie. W końcu dowiemy się czy Bartek dobrze słyszy. Zmarnowaliśmy pół roku, bo nikt nie chciał nam zrobić tego badania w narkozie, tylko w naturalnym śnie o 8 ranoa mały na zawołanie nie chce spać.
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/55977512b2bb.jpg
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
dineh
milka30
Karolyna
Lorien
marciaa
kmala
Madzix88
Sun81
Karola27
Dżoana89
monijaaa
Pola93
Gigi
Karmel z solą
EA
agu92
MilliSBB
Kaaarolynaaa
AneTkaa87
mili_moli
anciaa
91Magda
Katarzynka92
Anna6
kejt8
Ilona04
Wróblowa
Witamy nowe staraczki i zapraszamy do wspólnych rozmów
kinga1185, Marta123, Jeszcze nie matka,natki89, Pola, klaudiaggg, Aenu, Mati1
Wizytujące ]
17.05. anciaa
18.05. Jaspis
30.05. kmala
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, Necia124, Aika, muminka83, Ewi28, Bellisima, kornelka38, Kamelkowo
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e76837cdcd5.jpg
Majowe testowanie
08.05. karollka29
11.05. Zagubiona
14.05. Sarrrra, Ancyś,
16.05. Sabinkak
17.05. sylwioszka
18.05. amica
19.05. agnieszka37
20.05. floreczka, Blueyes
24.05. Ro
25.05. Ineczka, annde
28.05. Assunta
29.05. MalPog
Czerwcowe testowanie
06.06. Joannanml
12.06. lollita
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c8324e8e6b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17CÓRCIA
CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17SYNUŚ
CÓRCIA
CÓRCIA
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17
MAMY 3 FASOLKI W MARCU – dziewczynki podajcie daty porodów
08.03. Iw-onka - pozytywny
16.03. Indygo – pozytywny
30.03. JaKa – pozytywny
MAMY 2 FASOLKI W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny 13.12.2017
18.04. Raven – pozytywny 01.01.2018
MAMY 2 FASOLKI MAJOWE
03.05. Monika25 – pozytywny
08.05. OLAM86 – pozytywny
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
Na listę będą wpisywane osoby, które udzielają się na naszym wątku. Nie mam ochoty po całym ovu szukać informacji o osobach, które się wpisały, a potem nie dają znaku życia. My tu jesteśmy jak rodzina i martwimy się, jeśli ktoś nam znika bez uprzedzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:47
-
Monika25 wrote:Dzień dobry
u mnie leje
Karmel z solą mój mąż też pracuje za granicą i widzę go co 5-6, czasem 7 tygodni, i AŻ tydzień, także też Cię rozumiem, też miałam utrudnione starania... no i teraz też czekam aż wróci ... jeszcze poczekamżycie.
Monika rozumiem Cię. Mój też zagranicą pracuje. Z tym, że przyjeżdża zazwyczaj co trzy-cztery tygodnie.
Pogoda okropna.. Niby ciepło ale co chwilę pada.. -
nick nieaktualnyBlueyes wrote:Jaspis widzisz jaka jesteś efektywna, pogrozilaś nam i tyle dziewczyn podało daty testowania.
Lubię jak się coś na liście zmienia, a ostatnio to tylko wpisywałam nowe i usuwałam te które się nie udzielają -
Monika25 wrote:No i tak trzeba siedziec samej w domu. tzn nie samej bo mieszkam z teściami haha ale wczoraj przyjechałam do domu rodzinnego, do taty i brata i babci to od teściów 'odpoczne'
haha
Haha no tak, nawet od najlepszych teściów trzeba czasem odpocząćJa niestety jestem sama.. Kiedyś kontakt z teściową i szwagierką był ok, więc się czasami spotykałyśmy, od jakiegoś czasu jestem zmuszona ograniczać kontakty do minimum, gdyż częste kontakty wywoływały u mnie "działania niepożądane" i mój żołądek na tym cierpiał. A że ja nerwowa jestem to dużo mi nie potrzeba, żeby się uruchomić..
-
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Jaspis będziemy 3mały kciuki za synka
-
91Magda wrote:Haha no tak, nawet od najlepszych teściów trzeba czasem odpocząć
Ja niestety jestem sama.. Kiedyś kontakt z teściową i szwagierką był ok, więc się czasami spotykałyśmy, od jakiegoś czasu jestem zmuszona ograniczać kontakty do minimum, gdyż częste kontakty wywoływały u mnie "działania niepożądane" i mój żołądek na tym cierpiał. A że ja nerwowa jestem to dużo mi nie potrzeba, żeby się uruchomić..
ja ogólnie rzecz biorąc nie narzekam na nich ale teściowa czasem mnie wkurza takimi pierdołkami. ale nie ma ideałów. z jedną szwagierką nie mam dobrego kontaktu i nie narzekam na to, tak samo z jej mężem. z nią rozmawiam tylko służbowo, z jej mężem wcale. a najlepsze bo będą naszymi sąsiadamihaha
Monika25 -
Ineczka wrote:Dzień dobry
Wróbelku z tego co pamiętam nasz długie cykle to może się udało je skróciću mnie góry i doliny wszystko przez zmianę grafiku mój organizm nie trawi wstawania o 4 i to widać na wykresie; ) no nic łącze się w bólu z tymi, które w maju mają urodziny i cykl urodzinowy poszedł się ekhm chyba znowu mam problemy z pecherzem mam furagine na receptę ale ktoś tu pisał że może zaszkodzić i nie pamiętam dokładnie w czym jutro robie prolaktyne i tsh i nie chce niczym zakłócić tego badania
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Dzień dobry dziewczyny
. U mnie może dola dzisiaj nie ma ale jest neutralne samopoczucie. @ nadal brak. Jaspis możesz mnie wrzucić do staraczek? Robilam test i wyszedł negatywny
. Dziś mam 35dc. Raczej gdyby cos miało być to by na teście wyszło wiec póki co czekam na spoznialska @. Obecnie to dopiero 4 dzień opóźnienia więc wszystko przede mną.
Tule te do których zawitała @7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny