Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolyna, zararaz Ci wyślę zapro do przyjaciółek na OVF, i dam namiar na grupę.
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł. U mnie juz sloneczko swieci i jest dosc duszno.
Poza tym mam stresik, jutro do dentystynormalnie to sie wizyta nie stresuje ale od kilku tygodni bolą mnie zęby i wiem, ze to bedzie grubsza sprawa. Ale z drugiej strony ciesze sie w tym momencie ze nie jestem w ciazy i w razie wu moge prosic o zastrzyk
Moze przy okazji do gina podjade na monitoring. Jutro moj 10dc, w tym cyklu jestem na clo, myslicie, ze jutro jest sens? CZy poczekac jeszcze z dwa, trzy dni? -
nick nieaktualnykarolka szkoda, ze spozniajaca sie @ to nie wynik ciazy
Wizyta u lekarza wskazana. Chociaz mowia ze jak sie spoznia do 7 dni to normalka.
kaaarolynaaa moj mąż ma lęki o swoje zdrowie - to jest jakas masakra. Byl juz u roznych lekarzy, psychologow i psychiatry, bral leki - i nic to nie pomaga. Ja tez juz nie wiem jak mu pomoc. Zauwazylam tylko, ze jak ma duzo zajecia np teraz wiosna i latem, tzn jedzi na mecze-jako kibic, duzo aktywnosci na świeżym powietrzu - czyli jak ma glowe zajeta czyms innym, to jest troche lepiej. Ale jak tylko pojawi sie jakis problem, to lęki sie pojawiają i nie jest wstanie niczego 'udzwignać'.
-
Dziewczyny, zgłupiałam, wczoraj myślałam ze okres rusza, bo dość mocne brązowe plamienie dostałam wieczorem i trochę brzuch bolał, wsadziłem tampon i poszłam spać, dzisiaj rano wstałam i tylko odrobina brązu na tamponów i teraz czysto, do tego tempka w gore . Oszaleje
-
Joanna ja bym poczekała. Nie ma się co wychylać za wczas.
O której masz dentystę? Bo ja też jutro jadę z Wroblem na to badanie, więc stres u mnie też.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyKurcze no tez mysle ze 10dc cyklu troche za wczesniej ale jak juz jutro sie zwalniam to mi by bylo na reke. Zazwyczaj owulke mam oko 14dc.
Dentysta na 14:30A wy z Wroblem pewnie od rana?
Sabinka albo jest nadzieja albo to tylko taka chwilowa zmylka. Ale trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Joanna, no właśnie nie, o 15:30.
także jutro zawijam się wcześniej z pracy.
Sabinka, potwierdzam Jaspis - sikaj!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
U mnie chyba kicha z tego cyklu...jestem mega drażliwa a wręcz wściekła jak zwykle mam przed @a do tego od kilu dni mam takie momenty że czuje jakbym zaraz miała dostać @
Okres powinnam dostać za tydzień, chyba że te stymulacje tak mi namieszały ze będe dostawać @ tydzień po owulacji
To była moja trzecia i pewnie ostatnia IUI i chyba znów sie nie udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEA nie nastaawiaj sie na 7 dni przed @ ze cykl stracony! dziewczyny czesto tak maja ze wszystko jest tak samo jak co miesiac a tu sie potem okazuje ze ciaza jest. glowa do gory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 11:51
Jaspis, EA lubią tę wiadomość
-
Przestań EA.. a może się udało? Nie zakładaj najgorszego plis...
EA lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.