Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już babolki moje w domku. Mam ochote na kawe, placki ziemniaczane i czekolade. Czyli wszystko czego jeść nie powinnam
Edit: Dziewczyny z endomendą, pijecie kawe? Ja uwielbiam ale przestałam pić i cierpię przez to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 16:06
-
nick nieaktualnyEA wrote:Ja już babolki moje w domku. Mam ochote na kawe, placki ziemniaczane i czekolade. Czyli wszystko czego jeść nie powinnam
Edit: Dziewczyny z endomendą, pijecie kawe? Ja uwielbiam ale przestałam pić i cierpię przez to...
Placki ziemniaczane może zrób sobie zamiast z ziemniakami to z cukinią ? Tylko trzeba dosyć dobrze odcisnąć bo więcej wody jest z nich.
-
Marlena24 wrote:Ja też odstawiłam kawę i ubolewam. Uwielbiam z zaparzacza takiego i taka dosyć mocna w dodatku z mlekiem. W ogóle dosyć to odczuwam bo kawa podnosiła mi ciśnienie. A mam bardzo niskie. Rano mierzyłam to 96/67 ... Masakra
Placki ziemniaczane może zrób sobie zamiast z ziemniakami to z cukinią ? Tylko trzeba dosyć dobrze odcisnąć bo więcej wody jest z nich.
Dzięki za pomysł z plackami "cukiniowymi", nie jadłam jeszcze. Pewnie nie są tak smaczne jak ziemniaczane, ktore UWIELBIAM..ale cóż, my endogirls musimy i nie ma że nie smakuje
A kawe...matko...UBÓSTWIAM (czarna, parzona, bez mleka, tzw. siekiera)...ale przestałam pic z 3 miesiące temu, jak tylko wyczytałam, że przy endo nie powinno sie.
Ja ciśnienie też mam niskie
Odkąd jem spiruline to mniej senna jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 16:18
-
karollka29 wrote:EA za placki z cukinii życie oddam
. Dla mnie osobiście są dużo lepsze niż ziemniaczane
. Ochoty na placuchy nabralam :p
ooo...to jak juz dwa głosy za plackami z cukinii to spróbuje na pewnoJa lubie cukinie smażoną w bułce tartej. Myślałam że to blee..ale jak spróbowałam to uszy mi sie trzęsły tak jadłam
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:36
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Assunta wrote:No to życzę cierpliwości i obyś 24 mogła zatestować.
Mi się jeszcze szczerze mówiąc nigdy nie udało dotrwać do terminu testowania bo albo plamienia albo okres wcześniej.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hey dziewczyny
Ja dzis mam dzien resetu po podrozy, zalatwianiu rzeczy, urodzinach babci meza. Doslownie caly dzien na kanapie z psem obok. Tak mi sie nic nie chce mega.
Postaram sie Was nadrobić ale 40str to jakis obłęd;) napiszcie w skrocie co sie dzialo przez ostatnie dni -
Marlena24 wrote:Jeśli wyszły na hsg drożne to oczywiście też nie dałabym się pokroić. Tylko że Joanna widać ma tylko jeden jajowód i jajnik bo drugi nie pracuje najprawdopodobniej. Dlatego też na jej miejscu zdecydowałabym się na laparo.
Floreczka my staralismy się niecałe pół roku przed laparo i też uważam że to strzał w 10. Tak to byśmy się starali nie wiaodmo ile.. to są trudne decyzje i indywidualne ale na swoim przykładzie mogę powiedzieć że hsg nie klamie.Nieraz może coś przetkac jak są niewielkie zrosty.
W ogóle trzeba się zastanowić czy jest przyczyną jakaś tych zrostów ewentualnych no przebyte infekcje ? Ja miałam ureaplasme. I dodatkowo wyszła endomenda podczas operacji więc stąd być może moj niedrożność.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
nick nieaktualny