Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmel z solą wrote:Siemanko!
Mam rozciagliwy śluzchociaż nie jestem pewna czy to śluz czy pozostałości po seksach z rana... Ech.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Ja mam zawsze po fiku miku rozciagliwy śluz:-)
Chyba mam problem ze sluzem ostatnio. Przed staraniami nie byłam raczej sucha i libido też było wyższe. A od kilku miesięcy jest raczej słabo z jednym i drugim. -
Blueyes wrote:EA Kochana nie martw się na zapas (teraz ja Cię pocieszam
). Objawy okresowe i ciążowe są baaaardzo podobne, ciężko je odróżnić. Póki nie ma @ jest nadzieja!
Dziękuje kochana :* Zaczynam popadać w obojętnośćale jeszcze tydzień i sie przekonam..
-
Ineczka wrote:A zbilas prolaktyne? Ja wczoraj robiłam i pięknie spadła wszystko w normie teraz dlatego mam nadzieje ze i owulka ruszy
Moja ginka przy problemach z pro niewynikajacych z tarczycy jest zwolenniczka brania Brmoka do ciazy. Ale czuje, ze jest ok. Teraz cala reszta musi wrocic do normy, bo mam wszystko rozwalone. -
EA wrote:Dziękuje kochana :* Zaczynam popadać w obojętność
ale jeszcze tydzień i sie przekonam..
Obojętność jest dobramusimy starać się nie nakręcać, ani w jedną stronę, ani w drugą
Jak to powtarza mój mąż: co ma być to będzie.
Edit: widzę, że masz dokładnie takie samo zdanie w podpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 18:53
EA lubi tę wiadomość
-
Karolyna wrote:Cukinia to moj ulubiony owoc
A nie mozecie ziemniakow ?
Wczoraj gdzies wyczytałam, że ziemniaki przy endomendzie też raczej nie. Sama już nie wiem co moge jeść a czego nie. Niedługo zostanie mi sama trawa
Edit: ale przynajmniej będzie tanioWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 19:01
-
Blueyes wrote:Obojętność jest dobra
musimy starać się nie nakręcać, ani w jedną stronę, ani w drugą
Jak to powtarza mój mąż: co ma być to będzie.
Edit: widzę, że masz dokładnie takie samo zdanie w podpisie
Wiem kochana, ale to nasza JUŻ trzecia IUI, a nie wiem czy kolejne będziemy robić. A in vitro na pewno nie będziemy. Więc jak teraz sie nie uda to nie wiem co będzie...ale nie nakręcam sie, przekonam sie za tydzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Ja ostatnio robiłam kasze gryczana. Nie najgorsza bo tej zwykłej nienawidzę.
Ciężko mi się przestawić też ale co zrobić.
No właśnie...zazwyczaj to co dobre to niezdrowe...chociaż jest wyjątek, ananasbardzo dobry i dla nas bardzo zdrowy
właśnie wszamiłam plasterka
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami dzisiaj dość późno, miałam bardzo intensywny dzień
Wróciłam przed chwilą od fryzjera. Moja fryzjerka na macierzyńskim a każde wyjście do innego kończy się płaczem. Iiii dzisiaj nie płaczę tragedii nie ma, ale starsznie krótko mnie obcięła i wyjebała mi nad karkiem takie jakieś dziwne M. Masakra nic się nie da z tym zrobić, chyba że wyrównać maszynką
EA powiem Ci, że ja też już chyba od soboty jakoś mi tak dziwnie niby czuję się jak przed okresem, niby boli podbrzusze a nie boli, nawet mokro jakoś. mam wrażenie, że to okres. a tam nic. ja tłumaczę sobie, że to po dupku
Masakra dziewczyny ja nie wiedziałam, że przy endometriozie taka dość rygorystyczna dieta jest"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski