Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się późną porą

Wczoraj byłam na komunii a dzisiaj wróciło przeziębienie i cały wieczór przeleżałam na kanapie. Oprócz kataru rozsadza mi sutki, bolą naprawdę okropnie
I chodzę jak zombie
Mąż mówi, że ten cykl jakiś straszny, nie można ani mnie dotknąć ani się odezwać bo warczę
-
Marlena24 wrote:Ja się zastanawiam nad powrotem z samego rana do jeden kawki. Chyba że zapytam się o coś na podwyższenie ciśnienia lekarza bo słabo się czuje z rana.
Ja wczoraj miałam kryzys. Już prawie robiłam kawe, ale przetrzymałam i nie zrobiłam
Już tak długo nie pije, że szkoda mi znów wrócić do kawy... Może jeszcze wytrzymam troche
Ja z rana pije zieloną herbate parzoną do 2 minut. Wtedy ona budzi jak kawa. Spróbuj czy na Ciebie zadziała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 21:21
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:A to ja nie wyciągam saszetki xd ale spróbuję tak jak mówisz.

Ja sobie kupuje nie w saszetkach tylko tak jakby osobne liście. Można też taką kupić w zwykłym sklepie
To teraz już wiesz czemu po herbatce byłaś taka senna
Mam nadzieje, że ta do dwóch minut Cie postawi na nogi
-
nick nieaktualny
-
Na razie cisza, nie zdążyłam po test, może jutro uda się wyrwać. Teraz uciekam spać bo padam na twarz
dobranoc :*
-
Marlena24 wrote:Mam taką nadzieję. Straszne życie z ta endomenda. ;(
A widzisz jakieś pozytywne skutki diety ? W ogóle duże miałaś ogniska ?
Szczerze to nie wiem...Chyba jeszcze za wcześnie. Chleba nie jem dopiero od 3 tygodni.
Gdy odstawiłam kawe było mi ciężko. Byłam ciągle senna. Wtedy przypomnialam sobie o spirulinie. Oczywiście na początku nie dzialała, trzeba ją troche brać żeby zaskoczyło, i teraz biore rano do śniadania w pracy i daje mi energie na caly dzień, tak mniej więcej do 20, po 20 padam. Już czuję że zaczynam "odlatywać"
Jem dużo wiecej owoców i warzyw.
Powiem Ci tak, jedyne co zauważyłam to to, że jestem mniej senna. Nie wiem do końca czy to spirulina czy przy okazji zmiana diety, ale dawniej chodzilam jak zombi już o 11-tej w pracy. Teraz nie.
Edit: do końca nie wiem w jakim stadium mam endo bo lekarka która mnie operowała, nie raczyła mnie o tym poinformować nawet
ale z tego co podpytywałam innych lekarzy to raczej mniejsze niż wieksze ogniska. Ale to tez jest różnie, ostatnio dowiedzialam sie ze czasem kobiety z dużą endo zajdą, a te z małą endo mają problem z zajściem. Nigdy nie wiadomo. Niczym trafienie w lotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 22:02
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Czyli miałaś niedawno laparoskopie, tak jak ja.
Miejmy nadzieję że nam to pomoże. Ja mam utrudniona sprawę że względu na ten niedrożny jajowód. ;(
Kawy nie piję tez juz z 3 tyg. A dietę powoli dopieor wprowadzam.
Ja też ciągle sie jeszcze oczytuje w temacie
Uciekam do spania bo jutro rano pobudka
Spokojnej nocy :*
-
W tabletkach czy w proszku ta spirulinia?EA wrote:Szczerze to nie wiem...Chyba jeszcze za wcześnie. Chleba nie jem dopiero od 3 tygodni.
Gdy odstawiłam kawe było mi ciężko. Byłam ciągle senna. Wtedy przypomnialam sobie o spirulinie. Oczywiście na początku nie dzialała, trzeba ją troche brać żeby zaskoczyło, i teraz biore rano do śniadania w pracy i daje mi energie na caly dzień, tak mniej więcej do 20, po 20 padam. Już czuję że zaczynam "odlatywać"
Jem dużo wiecej owoców i warzyw.
Powiem Ci tak, jedyne co zauważyłam to to, że jestem mniej senna. Nie wiem do końca czy to spirulina czy przy okazji zmiana diety, ale dawniej chodzilam jak zombi już o 11-tej w pracy. Teraz nie.
Edit: do końca nie wiem w jakim stadium mam endo bo lekarka która mnie operowała, nie raczyła mnie o tym poinformować nawet
ale z tego co podpytywałam innych lekarzy to raczej mniejsze niż wieksze ogniska. Ale to tez jest różnie, ostatnio dowiedzialam sie ze czasem kobiety z dużą endo zajdą, a te z małą endo mają problem z zajściem. Nigdy nie wiadomo. Niczym trafienie w lotka 

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Spokojnie na następnej wizycie bedzie widac ladnie pulsujace serduchoRaven wrote:Przyszłam was odwiedzić :*
Ciągle czekamy na serduszko. Na ostatniej wizycie maluszek miał 5mm i nie było jeszcze serduszka. Inne dziewczyny z wątku widzą serduszko jak zarodek ma już 2,7 - 2,8mm
a ja jeszcze nie widziałam 
u nas jak Maluda miala nieco ponad 3mm za slabo jeszcze bilo i tez czekalismy bo to albo bylo serducho albo moj stres z jakiegos naczynka. ♡ daj znac po następnej wizycie ♡
-
Ea kiedyś chciałam najpierw chłopca, potem dziewczynkę. W chwili obecnej po prostu marzę o zdrowym dziecku. Zawsze sobie myślałam, że fajnie by było mieć trójkę dzieci, a teraz marzę, żeby było chociaż jedno...
EA, Marlena24 lubią tę wiadomość

07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Kochana.. ja w towarzystwie jestem control freakiem pod wzgkedem bezpieczenstwa.. a co? A w domu od grilla prawie umarlam. Nauczylo mnie to troche sie wyciszyc i cieszyc znowu kazda chwila. Zamartwianie sie odbiera nam wszystko piekne co jest wokol nas. I co? I nawet torbiele zniknelykaaarolynaaa wrote:Każdy mi to mówi,a ja jestem uparta jak osioł. Muszę się ogarnąć bo w końcu wyląduje w psychiatryku....
i Maluda rosnie pieknie. Bedzie dobrze. Ale jesli czujesz ze sama nie dajesz rady to czesto w szpitalach psych sa tez organizowane grupy roznego typu wsparcia. Moja psiolka chodzila tak na terapię DDA i bardzo jej to pomoglo. Najpierw ok roku indywidualnie a pozniej grupa w ramach kontynuacji. Teraz to inna dziewczyna - wiele rozumie i nie reaguje na pewne sprawy tak jak kiedys. Jest szczesliwa
jak cos polecam bo widze jak to pomaga jesli sie przylpzyc
-
Ja mialam 2.0 5 dni przed terminem @. 2 dni pozniej juz bylo wiecej bo sikaniec pokazal cien cienia a dnia następnego w krwi 27Pola☺ wrote:Hej dziewczyny mam pytanie jestem dzien przed okresem zrobilam dzisiaj beta hcg i wynik 2,0 mlu a na moim wyniku jestem napisane ze kobieta ciąża <2,0 mlu jak mam to rozumieć? Co o tym myslicie. Ja wiem ze ciąża zaczyna sie niby od 5 ale to niby moze byc wczesna ciąża??