X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Pola☺ Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie trzymac o syna staralam sie pol roku a okazalo się ze mial bardzo ciezka wade ciezka do wyleczenia ale wiem ze tam jest mu lepiej bo bardzo cierpiał. A z córeczka to nie wiedzialam ze jestem w ciąży nawet nie mialam kiedy pomyslec o tym ze rosnie we mnie moja mala Amelka jak sie dowiedzialam to byl juz to 3 miesiac. Teraz tez sie nie poddaje. Fajnie ze moge chociaz z wami porozmawiac bo wiem co przezywacie i jakie to jest dla nas wszystkie ważne by te male skarby zamieszkaly w naszych brzuszkach.

W oczwkiwaniu na upragione szczęście
    Amelka 27.02.2010
    08.02.2017 Ciąża pozamaciczna

http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
  • plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu no właśnie, to dopiero połowa. Najwyżej będziemy z mężem żywić się kanapkami :)

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola☺ wrote:
    Musze sie trzymac o syna staralam sie pol roku a okazalo się ze mial bardzo ciezka wade ciezka do wyleczenia ale wiem ze tam jest mu lepiej bo bardzo cierpiał. A z córeczka to nie wiedzialam ze jestem w ciąży nawet nie mialam kiedy pomyslec o tym ze rosnie we mnie moja mala Amelka jak sie dowiedzialam to byl juz to 3 miesiac. Teraz tez sie nie poddaje. Fajnie ze moge chociaz z wami porozmawiac bo wiem co przezywacie i jakie to jest dla nas wszystkie ważne by te male skarby zamieszkaly w naszych brzuszkach.

tule mocno :*

• kmala Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA i Blue to w sobotę mocno będziemy Wam kibicować :) !!!

Ja dzisiaj się dowiedziałam, że siostra będzie miała córeczkę, cieszę się jej szczęściem, ale jakoś tak dostałam doła i przykro mi, że Nam narazie nie jest dane mieć to Szczęście :(

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Pola☺ Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie w ciazy opazylam w reke zelazkiem i moja corka ma teraz takie znamie na raczce jak po opazeniu nie jest to jakos mocne czerwone ale widac

Amelka 27.02.2010

• MilliSBB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Dziewczyny ja już nie ogarniam ogromu swojego brzucha. Już drugi raz go sobie oparzyłam. Tym razem chlapnął mi sos wcześniej rosół. Jak tak dalej pójdzie to tylko patrzeć kiedy przypiekę Kropkowi pięty na patelni.
    No dawaj fote:-)
    Poglaszcze go,przez monitor:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Pola☺ Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ea i blue zycze dużo szczęścia i powodzenia na pewno sie uda trzymam mocno kciuki

EA lubi tę wiadomość

Amelka 27.02.2010

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    "bąblate cycki" fajnie brzmi (zwłaszcza dla facetów) ale jak już ktoś zrozumie o co na prawde chodzi to troszke gorzej :P Kochana oby już nie rosły torbielki tylko sie zatrzymały. Tego Ci życze :*

Lekarka która dziś robiła mi usg stwierdziła że sprzęt do karmienia mam zacny :D także razem z brzuchem będę woziła na taczce cycki ;)

Blueyes lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:
    EA i Blue to w sobotę mocno będziemy Wam kibicować :) !!!

Ja dzisiaj się dowiedziałam, że siostra będzie miała córeczkę, cieszę się jej szczęściem, ale jakoś tak dostałam doła i przykro mi, że Nam narazie nie jest dane mieć to Szczęście :(

Dzięki kochana :)

Ty też sie doczekasz, zobaczysz! Jak nie w najbliższym cyklu to następnym, zobaczysz słońce. I nie smutaj :*

kmala lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Lekarka która dziś robiła mi usg stwierdziła że sprzęt do karmienia mam zacny :D także razem z brzuchem będę woziła na taczce cycki ;)
    A ile jesteś na plusie już?
    Moja przyjaciółka jest teraz w 20 tc,i 15 kg na plusie,przy wzroście 150 cm.:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tak nie zasuwam. Myślę że jestem jakieś 5 kilo do przodu. Mam nadzieję że dużo nie przybiorę

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli ja w całej ciazy przytyłam 15 kg a mam 175 cm.

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olam,Plinka ,moja psiapsiola cały czas je.
    Olam to jesteśmy tego samego wzrostu.
    Ja w pierwszej ciąży 4 kg ns plusie,ale poród w 29 tc,gdybym dotrwała do końca pewnie bylo by dużo więcej

34cs

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29 tydzień to 7 msc.... co sie stało????

• Pola☺ Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży przytylam 24 kg a corka urodzila sie 3800

Amelka 27.02.2010

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    29 tydzień to 7 msc.... co sie stało????
    Dzidzius rósł,macica nie.
    Malenstwo nie mialo miejsca.

34cs

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    No dawaj fote:-)
    Poglaszcze go,przez monitor:-)

Proszę specjal for you :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb9533a093c0.jpg[/url

anciaa, MilliSBB, EA, Lunna, Blueyes, monijaaa, agu92, Jaspis, Anna6, MalPog lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety musicie się po jogować trochę bo jakbym nie wstawiała to mnie przekręca

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Olam,Plinka ,moja psiapsiola cały czas je.
    Olam to jesteśmy tego samego wzrostu.
    Ja w pierwszej ciąży 4 kg ns plusie,ale poród w 29 tc,gdybym dotrwała do końca pewnie bylo by dużo więcej

No to jak je to nie ma dziwne że przybiera ;-)

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Cudny!
    Przepiekny!
    Zajebisty poprostu!

plinka lubi tę wiadomość

34cs

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ