X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    EA a ile tabletek spiruliny bierzesz? Bo ja mam kupioną, leży w szafce i jakoś nie mogę się przybrać :)

Kochana, najlepiej zacząć od mniejszych dawek. Np przez tydzień bierz sobie po jednej tabletce, po tygodniu zwiększ do dwóch, i tak systematycznie. Ja stanełam na 8 tabletkach dziennie. I przy braniu spiruliny trzeba dużo pić, pamiętaj o tym :)

agu92 lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Marlena nie, tutaj dostaliśmy skierowanie do specjalistycznego laboratorium. Lekarza mamy prawie na miejscu.
    Dziękuje dziewczyny daj Wam znać jak wyszły wyniki ;*

EA zobaczysz ze będzie szczęśliwe zakończenie, tego życzę Ci JA :D

Dzięki kochana :) oby oby OBY... :) I tak każda po kolei z nas :D

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Ea trzymam kciuki. I za mili oczywiscie tez :)

<3

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Odebralam wyniki mikrobiologii... jak jeszcze kilka mcy temu nic nie bylo tak teraz obecne e.coli i candida... wtf?!!! Z powietrza to zlapalam? Byleby Maludzie nie zaszkodzilo leczenie tego. Napisalam do ginki z wynikiem antybiogramu i jedyne o co na razie dopytala to ktory tydzien ciazy. Czekam na info co i jak... jestem zalamana.. nigdy nic mi nie siedzialo a teraz takie kombo :(

A to nie może być właśnie przez ciąże kochana? W ciąży łatwiej sie łapie infekcje. Nie znam sie ale jak myślisz? Trzymam kciuki żeby szybko te paskudy Ci przeszły :*

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Marcia tak, pani zaproponowała wejście razem, ale szanowny małżonek chyba z tego stresu odmówił i poszedł sam. :P

Mój też woli sam :P

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Za mnie te kciuki trzymajcie! Ja testuję w sobotę! :)

Trzymamy :D :*

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Zdążyłam po testa i od razu machnęłam, bo moja tempka jak nic ciążowa, i co dupa ani śladu drugiej kreski, wiec złudzeń nie mam, na rano mam jeszcze jeden, ale i tak nie wierze, trzeba termometr do szuflady, bo u mnie lipa. Pewnie rano mnie zaleje :(

Przykro mi :( Trzymaj się Kochana.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ale naspamowałam... :P

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Zdążyłam po testa i od razu machnęłam, bo moja tempka jak nic ciążowa, i co dupa ani śladu drugiej kreski, wiec złudzeń nie mam, na rano mam jeszcze jeden, ale i tak nie wierze, trzeba termometr do szuflady, bo u mnie lipa. Pewnie rano mnie zaleje :(

Sabinka, oby nie! Oby wstrętna @ zrobiła Ci jednak psikusa i nie nadeszła!

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    nie było mnie dawno ale nie miałam jak zaglądać.... mam teraz mega urwanie głowy.... nie mam jak was nadrobić....

Może mi któraś w skrócie napisać co się u Was działo???

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od kiedy cie loren nie było?;)

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA zawładnęłaś stroną nr 1119 :-)

Marlena24, EA lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    EA zawładnęłaś stroną nr 1119 :-)

haha :D niechcący.... :P

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na usg cycka a w zasadzie cycków dwóch i jak się okazało jestem gruczolakowato-tłuszczakowata z tendencją do torbielowatości. Już 5 guzków sobie wyhodowałam.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spamerka! Dać jej bana! ;)))

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olam chyba znikłam przed Twoim testem....

Ile mamy już fasolek??

My na razie chyba odkładamy starania... nie mam głowy do tego tzn synowi źle wyszedł tomograf musimy w miare szybko zrobić rezonans bo jest dokładniejszy.... musze się tym zająć....

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    A to nie może być właśnie przez ciąże kochana? W ciąży łatwiej sie łapie infekcje. Nie znam sie ale jak myślisz? Trzymam kciuki żeby szybko te paskudy Ci przeszły :*
    Nie wiem :((
    Po wypadku wyjalawiali mi organizm ze wszystkiego bo nawet dobre bakterie grozily sepsa w moim stanie. Ale znowu wyniki mialam dobre. Nie wiem juz sama. Jak zawsze w netach raz pisza ze to sie czesto w ciazy lapie i ze nie boj nic a drugi ze moze doprowadzic do poronienia lub przedwczesnego porodu... uciekam na kanape jak tylko kompot sie zrobi (polowe owocow wyjadlam zamarznietych xD) i wlaczam film na odstresowanie. Niby mogly sie gorsze mendy przypaletac ale kij wie. Byleby Maluda bezpieczna byla. Ehhh

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Ja dziś byłam na usg cycka a w zasadzie cycków dwóch i jak się okazało jestem gruczolakowato-tłuszczakowata z tendencją do torbielowatości. Już 5 guzków sobie wyhodowałam.
    A przed ciaza tez tak mialas?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Ja za Ciebie też trzymam kciuki :) Nie myślmy o tym, ale musi być dobrze :) To już niedługo i wszystko będzie wiadomo :)
    Wcześniejsze cykle jakoś bardziej przeżywałam, a ten cykl to często zapominam że to już w tym tygodniu robie bete.
    Kiedy robisz?:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Spamerka! Dać jej bana! ;)))

:D

‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ