Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    EA a ile tabletek spiruliny bierzesz? Bo ja mam kupioną, leży w szafce i jakoś nie mogę się przybrać :)

Kochana, najlepiej zacząć od mniejszych dawek. Np przez tydzień bierz sobie po jednej tabletce, po tygodniu zwiększ do dwóch, i tak systematycznie. Ja stanełam na 8 tabletkach dziennie. I przy braniu spiruliny trzeba dużo pić, pamiętaj o tym :)

agu92 lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Marlena nie, tutaj dostaliśmy skierowanie do specjalistycznego laboratorium. Lekarza mamy prawie na miejscu.
    Dziękuje dziewczyny daj Wam znać jak wyszły wyniki ;*

EA zobaczysz ze będzie szczęśliwe zakończenie, tego życzę Ci JA :D

Dzięki kochana :) oby oby OBY... :) I tak każda po kolei z nas :D

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Ea trzymam kciuki. I za mili oczywiscie tez :)

<3

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Odebralam wyniki mikrobiologii... jak jeszcze kilka mcy temu nic nie bylo tak teraz obecne e.coli i candida... wtf?!!! Z powietrza to zlapalam? Byleby Maludzie nie zaszkodzilo leczenie tego. Napisalam do ginki z wynikiem antybiogramu i jedyne o co na razie dopytala to ktory tydzien ciazy. Czekam na info co i jak... jestem zalamana.. nigdy nic mi nie siedzialo a teraz takie kombo :(

A to nie może być właśnie przez ciąże kochana? W ciąży łatwiej sie łapie infekcje. Nie znam sie ale jak myślisz? Trzymam kciuki żeby szybko te paskudy Ci przeszły :*

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Marcia tak, pani zaproponowała wejście razem, ale szanowny małżonek chyba z tego stresu odmówił i poszedł sam. :P

Mój też woli sam :P

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Za mnie te kciuki trzymajcie! Ja testuję w sobotę! :)

Trzymamy :D :*

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Zdążyłam po testa i od razu machnęłam, bo moja tempka jak nic ciążowa, i co dupa ani śladu drugiej kreski, wiec złudzeń nie mam, na rano mam jeszcze jeden, ale i tak nie wierze, trzeba termometr do szuflady, bo u mnie lipa. Pewnie rano mnie zaleje :(

Przykro mi :( Trzymaj się Kochana.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ale naspamowałam... :P

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Zdążyłam po testa i od razu machnęłam, bo moja tempka jak nic ciążowa, i co dupa ani śladu drugiej kreski, wiec złudzeń nie mam, na rano mam jeszcze jeden, ale i tak nie wierze, trzeba termometr do szuflady, bo u mnie lipa. Pewnie rano mnie zaleje :(

Sabinka, oby nie! Oby wstrętna @ zrobiła Ci jednak psikusa i nie nadeszła!

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    nie było mnie dawno ale nie miałam jak zaglądać.... mam teraz mega urwanie głowy.... nie mam jak was nadrobić....

Może mi któraś w skrócie napisać co się u Was działo???

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od kiedy cie loren nie było?;)

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA zawładnęłaś stroną nr 1119 :-)

nick nieaktualny, EA lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    EA zawładnęłaś stroną nr 1119 :-)

haha :D niechcący.... :P

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na usg cycka a w zasadzie cycków dwóch i jak się okazało jestem gruczolakowato-tłuszczakowata z tendencją do torbielowatości. Już 5 guzków sobie wyhodowałam.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spamerka! Dać jej bana! ;)))

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olam chyba znikłam przed Twoim testem....

Ile mamy już fasolek??

My na razie chyba odkładamy starania... nie mam głowy do tego tzn synowi źle wyszedł tomograf musimy w miare szybko zrobić rezonans bo jest dokładniejszy.... musze się tym zająć....

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    A to nie może być właśnie przez ciąże kochana? W ciąży łatwiej sie łapie infekcje. Nie znam sie ale jak myślisz? Trzymam kciuki żeby szybko te paskudy Ci przeszły :*
    Nie wiem :((
    Po wypadku wyjalawiali mi organizm ze wszystkiego bo nawet dobre bakterie grozily sepsa w moim stanie. Ale znowu wyniki mialam dobre. Nie wiem juz sama. Jak zawsze w netach raz pisza ze to sie czesto w ciazy lapie i ze nie boj nic a drugi ze moze doprowadzic do poronienia lub przedwczesnego porodu... uciekam na kanape jak tylko kompot sie zrobi (polowe owocow wyjadlam zamarznietych xD) i wlaczam film na odstresowanie. Niby mogly sie gorsze mendy przypaletac ale kij wie. Byleby Maluda bezpieczna byla. Ehhh

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Ja dziś byłam na usg cycka a w zasadzie cycków dwóch i jak się okazało jestem gruczolakowato-tłuszczakowata z tendencją do torbielowatości. Już 5 guzków sobie wyhodowałam.
    A przed ciaza tez tak mialas?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Ja za Ciebie też trzymam kciuki :) Nie myślmy o tym, ale musi być dobrze :) To już niedługo i wszystko będzie wiadomo :)
    Wcześniejsze cykle jakoś bardziej przeżywałam, a ten cykl to często zapominam że to już w tym tygodniu robie bete.
    Kiedy robisz?:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• EA Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Spamerka! Dać jej bana! ;)))

:D

‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ