Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebralam wyniki mikrobiologii... jak jeszcze kilka mcy temu nic nie bylo tak teraz obecne e.coli i candida... wtf?!!! Z powietrza to zlapalam? Byleby Maludzie nie zaszkodzilo leczenie tego. Napisalam do ginki z wynikiem antybiogramu i jedyne o co na razie dopytala to ktory tydzien ciazy. Czekam na info co i jak... jestem zalamana.. nigdy nic mi nie siedzialo a teraz takie kombo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 17:12
-
mili_moli wrote:O to juz juz
planujesz jakieś testowanie?
Będę czekać spokojnie na @.Myślałam,że może jak nie dam rady to w piątek,ale nawet nie wiem kiedy owu była,bo tempke mierze od 12 dc:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Marcia tak, pani zaproponowała wejście razem, ale szanowny małżonek chyba z tego stresu odmówił i poszedł sam.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
MilliSBB wrote:Właśnie chyba nie będę
Będę czekać spokojnie na @.Myślałam,że może jak nie dam rady to w piątek,ale nawet nie wiem kiedy owu była,bo tempke mierze od 12 dc:-)masz racje trzeba ćwiczyć silną wolę
-
Looo faktycznie tempka wysokich lotów
trzymam kciuki Milli. :*
Blueyes za Ciebie tez!!!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
mili_moli wrote:Milli ale Ty masz wysokie temperatury
no nic, w takim razie czekamy
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes wrote:Mili to ja liczę na to, że jak nie dostaniesz @ to w piątek zatestujesz
Znam swoj organizm i wszystkie znaki wskazują na nadchodzaca @"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Zdążyłam po testa i od razu machnęłam, bo moja tempka jak nic ciążowa, i co dupa ani śladu drugiej kreski, wiec złudzeń nie mam, na rano mam jeszcze jeden, ale i tak nie wierze, trzeba termometr do szuflady, bo u mnie lipa. Pewnie rano mnie zaleje
-
Blueyes wrote:Mocno trzymam za Ciebie kciuki :*
U mnie też na tę chwilę zero objawówani okresowych ani ciążowych ..... a poza tym czuję się ok. Pogoda piękna, cieplutko, przede mną wizja urlopu i na tym skupiam myśli
Ja za Ciebie też trzymam kciukiNie myślmy o tym, ale musi być dobrze
To już niedługo i wszystko będzie wiadomo
Wcześniejsze cykle jakoś bardziej przeżywałam, a ten cykl to często zapominam że to już w tym tygodniu robie bete.