X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa ale sobie w kule lecą!

Madzix właśnie też mi się tak wydaje, że się nie należy, a u mnie w pracy mówią, że się należy. Nie wiem, może u nas jest jakiś ich wewnętrzny regulamin jak ze wszystkim. Tak samo jak 'polecenie służbowe przez sms'a' coś w ten deseń :O

Zagubiona... a kiedy masz termin @?

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po terminie @ z jakiś tydzień :)

a fotki nie wstawię bo moim telefonem ciężko cokolwiek uchwycić :D

kmala lubi tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może lepiej iść na bete niż siedzieć i gdybać? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kaaarolynaaa :-( ♡♡♡

Wróbelku czekamy z Tobą :-)

Jaspis teraz jest czas ogolnego szybkiego wzrostu i dlatego tak to u niego szybko pewnie.
    Powiedz mi czy ze starszym synem robiliscie posiew lub histopatologie tej zmiany? Czesto to wlasnie jakiś rodzaj bakterii atakuje kosci. Jak bylam na oddziale plastycznym (na fizjoterapii) to tam babeczka przyjechala usueac nowotwor. Zamiast zabiegu pobrali jej wycinek bo kierujacy dernayolog bez zadnych badan zdiagnozowal nowotwor. Suma sumarum okazalo sie ze to jakas bakteria ktora tez zrobila szkody a babke ponad rok zle leczono. Wystarczyla celowana antybiotykoterapia.

EA Ty to wiesz ;) czekam mega z Maluda juz sie doczekac nie mozemy Twoich wynikow ♡♡♡
    Lunka, czekamy na zabieg, na razie żadnych wycinków nie pobierali, dopiero po usunięciu pójdzie to do badań. Pocieszam się tym, że wyniki z krwi ma idealne, USG węzłów chłonnych tez nie wykazało niepokojących zmian. No i po przeleczeniu kanałowo przednich zębów zmiana się zmniejszyła, więc może faktycznie tam jakaś bakteria siedzi, mimo iż te zęby go nie bolały. Jesteśmy dobrej myśli.

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co lekarz powie :)

Chwilowo zostanę przy myśli że czekam na @ bo tak jest :D

Nadzieja umiera ostatnia!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Dziewczyny powiem Wam, że jak była w ciąży to średnio dwa razy w tygodniu miałam erotyczne sny z finałem ;)

korolyna przysługuje Ci jeden dzień urlopu wypoczynkowego.
    No, ale to jest ze zwykłego urlopu tak?

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis, to dobre wieści mimo wszystko. :) mam nadzieję, ze to fałszywy alarm.

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodzwonilam się. Jeszcze nie mają wyników, mam dzwonić po 16. I szpooooko. :P Przynajmniej wiem na czym stoję. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze, mówię Ci :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Kaaarolynaaa wg mnie nie przysługuje Ci niestety urop okolicznosciowy. jak moj Tesciu zmarl nie przyslugiwalo mi a niestety tym bardziej jesli o Babcie Meza chodzi :(

Urlop okolicznościowy przysługuje: w wymiarze 2 dni w przypadku śmierci małżonka, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy i w wymiarze 1 dnia w przypadku pogrzebu siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, a także innej osoby, którą utrzymujesz lub którą się bezpośrednio opiekujesz.
    -->Par.15 Rozporządzenia Ministra Pracy W sprawie usprawiedliwania nieobceności w pracy....

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna nasz uczony. <3

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Urlop okolicznościowy przysługuje: w wymiarze 2 dni w przypadku śmierci małżonka, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy i w wymiarze 1 dnia w przypadku pogrzebu siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, a także innej osoby, którą utrzymujesz lub którą się bezpośrednio opiekujesz.
    -->Par.15 Rozporządzenia Ministra Pracy W sprawie usprawiedliwania nieobceności w pracy....
    No czyli jak to nie była moja babcia to się nie należy. Dobrze czaję? :)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten dzień nie wchodzi w pulę urlopu wypoczynkowego. Jednakże, dziadek męża może juz podlegać pod osobę, którą się bezpośrednio opiekuje i może być trochę naciągane jeśli się nią nie opiekowałaś.

Wróblowa, taki zawód :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 09:10

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w pracy się zgodzą, to się należy :D O, tak to ujmę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Jak w pracy się zgodzą, to się należy :D O, tak to ujmę :D
    Ahaaa, dziękuję za wyjaśnienie :) zadzwonię do HR i dowiem się dokładnie jak Oni na to patrzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:

Tesciu nie byl wtedy moim tesciem bo mysmy slub wzieli rok po smierci jego wiec pewnie dlatego mi nie przyslugiwlalo. dobrze wiedziec jak to wyglada.

• Assunta Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:19

Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
    r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
    niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
    08.18- prawy jajowód niedrożny
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 12dc, piję ten olej z wiesiołka, ale śluzu póki co zero, null, nic... temperatura po niżej 35. Może jeszcze coś ruszy.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem ;) Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p
    Mnie tak ale z mezem sie zdarzaja. Rano czasem dezorient.. a teraz normalnie glupio mi o tym mowic ale mam taka na niego ochotw. Od pierwszego testu bylo zero ♡ a teraz to moje przypaletane z powietrza ehhh... musze ginki dopytac jak bedziemy 1 czerwca czy i jak mozna skoro brzuchol juz wystaje troche. Ehh xD rzucilabym sie na tego mojego mezczyzne...

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    EA póki nie ma @ to wiesz... u Ewci też był spadek a potem znów skoczyła do góry. :) Może to implantacja, albo co? :)

Marlena o to, to! :D Tutaj niby się odgraża że nie, nie, a na boku swoje robi :D
    Ale ja się do niego śmieje, "że chłopie, co? do młodszej odejdziesz? to już prokurator" :D Bo o te 2-3 lata to nie warto, jak juz odchodzić do młodszej to o jakieś 10 lat. :D
    Moj najlepszy kiedys wpadl do nas kumpel ze Szkocji i panowie popili bo sie dlugo nie widzieli oczywiscie za mocno.
    Transportuje mojego do sypialni, sciagam mu spodnie bo pasek skorzany to bedzie zle spalna co podnosi ta nietrzezwa glowe odsuwa mnie i mowi "gdzie Laurka?! Tylko Laurka!.." jak mu mowilam ze to ja to nie ufal na poczatku i robil taka smieszna mine wyostrzajaca wzrok, jak zapalilam swiatlo duze to juz poznal ;) normalnie mnie rozczulil. (Bez okularow po takim miksie to cud ze cokolwiek widział)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 09:36

Jaspis, Cynamonowaaa lubią tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ