Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa ale sobie w kule lecą!
Madzix właśnie też mi się tak wydaje, że się nie należy, a u mnie w pracy mówią, że się należy. Nie wiem, może u nas jest jakiś ich wewnętrzny regulamin jak ze wszystkim. Tak samo jak 'polecenie służbowe przez sms'a' coś w ten deseń
Zagubiona... a kiedy masz termin @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunna wrote:Kaaarolynaaa
♡♡♡
Wróbelku czekamy z Tobą
Jaspis teraz jest czas ogolnego szybkiego wzrostu i dlatego tak to u niego szybko pewnie.
Powiedz mi czy ze starszym synem robiliscie posiew lub histopatologie tej zmiany? Czesto to wlasnie jakiś rodzaj bakterii atakuje kosci. Jak bylam na oddziale plastycznym (na fizjoterapii) to tam babeczka przyjechala usueac nowotwor. Zamiast zabiegu pobrali jej wycinek bo kierujacy dernayolog bez zadnych badan zdiagnozowal nowotwor. Suma sumarum okazalo sie ze to jakas bakteria ktora tez zrobila szkody a babke ponad rok zle leczono. Wystarczyla celowana antybiotykoterapia.
EA Ty to wieszczekam mega z Maluda juz sie doczekac nie mozemy Twoich wynikow ♡♡♡
-
nick nieaktualny
-
Jaspis, to dobre wieści mimo wszystko.
mam nadzieję, ze to fałszywy alarm.
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dodzwonilam się. Jeszcze nie mają wyników, mam dzwonić po 16. I szpooooko.
Przynajmniej wiem na czym stoję.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:Kaaarolynaaa wg mnie nie przysługuje Ci niestety urop okolicznosciowy. jak moj Tesciu zmarl nie przyslugiwalo mi a niestety tym bardziej jesli o Babcie Meza chodzi
Urlop okolicznościowy przysługuje: w wymiarze 2 dni w przypadku śmierci małżonka, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy i w wymiarze 1 dnia w przypadku pogrzebu siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, a także innej osoby, którą utrzymujesz lub którą się bezpośrednio opiekujesz.
-->Par.15 Rozporządzenia Ministra Pracy W sprawie usprawiedliwania nieobceności w pracy....Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Urlop okolicznościowy przysługuje: w wymiarze 2 dni w przypadku śmierci małżonka, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy i w wymiarze 1 dnia w przypadku pogrzebu siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, a także innej osoby, którą utrzymujesz lub którą się bezpośrednio opiekujesz.
-->Par.15 Rozporządzenia Ministra Pracy W sprawie usprawiedliwania nieobceności w pracy.... -
Ten dzień nie wchodzi w pulę urlopu wypoczynkowego. Jednakże, dziadek męża może juz podlegać pod osobę, którą się bezpośrednio opiekuje i może być trochę naciągane jeśli się nią nie opiekowałaś.
Wróblowa, taki zawódWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 09:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Urlop okolicznościowy przysługuje: w wymiarze 2 dni w przypadku śmierci małżonka, dziecka, ojca, matki, ojczyma lub macochy i w wymiarze 1 dnia w przypadku pogrzebu siostry, brata, teściowej, teścia, babki, dziadka, a także innej osoby, którą utrzymujesz lub którą się bezpośrednio opiekujesz.
-->Par.15 Rozporządzenia Ministra Pracy W sprawie usprawiedliwania nieobceności w pracy....
Tesciu nie byl wtedy moim tesciem bo mysmy slub wzieli rok po smierci jego wiec pewnie dlatego mi nie przyslugiwlalo. dobrze wiedziec jak to wyglada. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:19
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
OLAM86 wrote:Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem
Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p
-
Wróblowa wrote:EA póki nie ma @ to wiesz... u Ewci też był spadek a potem znów skoczyła do góry.
Może to implantacja, albo co?
Marlena o to, to!Tutaj niby się odgraża że nie, nie, a na boku swoje robi
Ale ja się do niego śmieje, "że chłopie, co? do młodszej odejdziesz? to już prokurator"Bo o te 2-3 lata to nie warto, jak juz odchodzić do młodszej to o jakieś 10 lat.
Transportuje mojego do sypialni, sciagam mu spodnie bo pasek skorzany to bedzie zle spalna co podnosi ta nietrzezwa glowe odsuwa mnie i mowi "gdzie Laurka?! Tylko Laurka!.." jak mu mowilam ze to ja to nie ufal na poczatku i robil taka smieszna mine wyostrzajaca wzrok, jak zapalilam swiatlo duze to juz poznalnormalnie mnie rozczulil. (Bez okularow po takim miksie to cud ze cokolwiek widział)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 09:36
Jaspis, Cynamonowaaa lubią tę wiadomość