X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak jak dzień złych info to już do końca... teściu mój już z łóżka nie wstaje, pielęgniarka mówi ze już dni zostaly... rak na obu płucach :/

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dzień... :( Wróbelku tulam mocno :* dużo siły dla całej rodziny...

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa bardzo mi przykro :( a jak Twój mąż to znosi?

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbelku niestety wiem co teraz czujecie. Jedyne co mogę teraz powiedzieć to musicie być silni, a czas wyleczy rany. My teścia pochowaliśmy 8mcy temu po 6mcach choroby więc dość nieoczekiwanie i szybko się to wszystko zadziało.
    Musicie być silni i razem bo wzajemne wsparcie jest podstawą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale wiem co przezywacie...moj teściu zmagal sie 4 lata temu z rakiem pluc z przerzutami do mozgu..niestety przegral walke..miał 51 lat...
    Dużo duuużo sił dla Was!! <3

• Lunna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :((
    Moj najblizszy przyjaciel walczy teraz z nowotworem jelita. Okazalo sie ze przerzuty ma wszedzie poza chyba mozgiem. Sledzione mu wycieli, jelita nie mogli bo zbyt ukrwiony guz, oba pluca maja nacieki, watroba, pecherz.. walczymy dalej... a bardziej niz z rakiem to z procedurami.. nie chca mu podac chemii ktora moglaby pomoc bo? - bo najpierw musi przejsc 6 serii dwoch slabych.. a czas ucieka.. masakra z tymi chorobami :((

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tesciu zmarł na moich oczach...nigdy tego nie zapomne...

Lunnna :(

Czemu takie choroby musza byc i zabierac cudownych ludzi...

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało co się Wróbel odzywa. Boje się jak jego mama dzwoni, bo boje się ze to telefon ze złymi informacjami. Eh... dziewczyny me kochane idę spać. Jutro się odezwę. :*

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix jestem chrzestna jego mlodszej coreczki. Najstarsza nie ma nawet 3 lat skonczonych.. walczymy.. moja babcia chorowala na nowotwor. To bylo okrutne. Wychowywala mnie. A ja po smierci dziadka mialam traume taka ze nawet nie potrafilam jej odwiedzic jak mnie najbardziej potrzebowala. Wiedzialam ze bylam jej najblizsza wnuczka a mimo ze minelo 13 lat ciagle to sobie wyrzucam i leca lzy jak o tym mysle. Mam tylko nadzieje ze wiedziala jak bardzo ja kochalam i kocham.

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • kmala Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ea czekamy na Twój wzrościk bety !!! <3

Wróbelku bądźcie dzielni, bardzo mi przykro z powodu Twojego teścia :(

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Moyandott Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2017, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Jednak jak dzień złych info to już do końca... teściu mój już z łóżka nie wstaje, pielęgniarka mówi ze już dni zostaly... rak na obu płucach :/

Współczuje ...

starania od marca 2017
    31 lat
  • floreczka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa trzymaj się!
    Ea trzymam kciuki :*
    U mnie temp w dół, test negatywny, odstawiam leki, czekam na @, a z końcem miesiąca pożegnam się z Wami.

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo nie... Floreczka przykro mi i rozumiem Twoją decyzję :( :( :( Ale może jednak zostaniesz jeszcze troszkę dłużej? W kupie siła :)

Wróbelku w takiej sytuacji żadne pocieszenie nie jest dobre, więc po prostu tulę Cię mocno :*

U mnie 3 dzień @, o dziwo (i nie zapeszając) - to już moja druga BEZBOLESNA @ pod rząd! Wcześniej wymiotowałam z bólu, a ostatnie dwa cykle to jakaś bajka... Tylko przy 22 dniowych cyklach raczej nie mam szans na fasolkę :( Moja ginekolog rozkłada ręce i odsyła mnie do kliniki :(

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,melduje pierdykniecie tempki o podloge,czekam na @.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj teść umarł 6 msc temu. Maż przeżywa do dzis :/

Mili ........ :/

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem ;) Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p

• Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młodszy brat mojego męża zmarł 1,5 roku temu, do teraz zdarzają się trudne dni, bo bardzo to przeżyliśmy.
    Piątek, nawet mnie to nie cieszy, w pracy na bank będzie sajgon. Nadal nie wiem co zrobić ze swoim życiem...
    Tulę wszystkie dzisiejsze smutasy :*

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem ;) Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p
    Mi się dziś śniło, że mój M. mnie bzyknął jak ja spałam, a jak się obudziłam, to tak dooobrze mi było xd Aż po przebudzeniu miałam nadzieję,że to prawda xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 07:14

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Floreczko :( może jednak zostaniesz? Tak jak Agu pisze w kupie siła. Jednak jak zdecydujesz się zrezygnować z forum to rozumiem i szanuje Twoją decyzje.
    Ale dziś piękna pogoda miłego dnia! <3

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Mam..i to takie realne,że sie budze i jest mi mega goraco:-)z podniecenia!

Lunna lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ