Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak jak dzień złych info to już do końca... teściu mój już z łóżka nie wstaje, pielęgniarka mówi ze już dni zostaly... rak na obu płucach
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Co za dzień...
Wróbelku tulam mocno :* dużo siły dla całej rodziny...
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Wróbelku niestety wiem co teraz czujecie. Jedyne co mogę teraz powiedzieć to musicie być silni, a czas wyleczy rany. My teścia pochowaliśmy 8mcy temu po 6mcach choroby więc dość nieoczekiwanie i szybko się to wszystko zadziało.
Musicie być silni i razem bo wzajemne wsparcie jest podstawą. -
nick nieaktualny
-
(
Moj najblizszy przyjaciel walczy teraz z nowotworem jelita. Okazalo sie ze przerzuty ma wszedzie poza chyba mozgiem. Sledzione mu wycieli, jelita nie mogli bo zbyt ukrwiony guz, oba pluca maja nacieki, watroba, pecherz.. walczymy dalej... a bardziej niz z rakiem to z procedurami.. nie chca mu podac chemii ktora moglaby pomoc bo? - bo najpierw musi przejsc 6 serii dwoch slabych.. a czas ucieka.. masakra z tymi chorobami(
-
nick nieaktualny
-
Mało co się Wróbel odzywa. Boje się jak jego mama dzwoni, bo boje się ze to telefon ze złymi informacjami. Eh... dziewczyny me kochane idę spać. Jutro się odezwę. :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Madzix jestem chrzestna jego mlodszej coreczki. Najstarsza nie ma nawet 3 lat skonczonych.. walczymy.. moja babcia chorowala na nowotwor. To bylo okrutne. Wychowywala mnie. A ja po smierci dziadka mialam traume taka ze nawet nie potrafilam jej odwiedzic jak mnie najbardziej potrzebowala. Wiedzialam ze bylam jej najblizsza wnuczka a mimo ze minelo 13 lat ciagle to sobie wyrzucam i leca lzy jak o tym mysle. Mam tylko nadzieje ze wiedziala jak bardzo ja kochalam i kocham.
-
Wróblowa trzymaj się!
Ea trzymam kciuki :*
U mnie temp w dół, test negatywny, odstawiam leki, czekam na @, a z końcem miesiąca pożegnam się z Wami.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Ooo nie... Floreczka przykro mi i rozumiem Twoją decyzję
Ale może jednak zostaniesz jeszcze troszkę dłużej? W kupie siła
Wróbelku w takiej sytuacji żadne pocieszenie nie jest dobre, więc po prostu tulę Cię mocno :*
U mnie 3 dzień @, o dziwo (i nie zapeszając) - to już moja druga BEZBOLESNA @ pod rząd! Wcześniej wymiotowałam z bólu, a ostatnie dwa cykle to jakaś bajka... Tylko przy 22 dniowych cyklach raczej nie mam szans na fasolkęMoja ginekolog rozkłada ręce i odsyła mnie do kliniki
-
Młodszy brat mojego męża zmarł 1,5 roku temu, do teraz zdarzają się trudne dni, bo bardzo to przeżyliśmy.
Piątek, nawet mnie to nie cieszy, w pracy na bank będzie sajgon. Nadal nie wiem co zrobić ze swoim życiem...
Tulę wszystkie dzisiejsze smutasy :* -
OLAM86 wrote:Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem
Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 07:14
-
nick nieaktualny
-
OLAM86 wrote:Jaki ja miałam seeen. Ale chyba nie wypada mowić o sexie z obcym facetem
Ale boziuniu WOW! Macie czasami takie sny ?:p
Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs