Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
EA wrote:Dziewczyny, beta niecałe 3, więc raczej nic z tego. Pewnie test zafałszował po prostu...
Jakiej czulosci był?
Ile jesteś dpo?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dokładnie EA nie ma co się jeszcze załamywać, w sb jak dasz radę powtórz i zycze Ci z całego serca zeby urosła jak stąd do kosmosu
Wróbelku dalej zero wieści?Co za niepowazne ciule za przeproszeniem
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
EA wrote:Dziewczyny, beta niecałe 3, więc raczej nic z tego. Pewnie test zafałszował po prostu...
Pamiętasz ?Lunka chyba miała niecałe 2!
A teraz jest w 10 tc!!!Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
EA wrote:2,72
czułość 10
11 lub 12 dni po ovu
Ale beta urośnie.
Ja w to wierzę!!Ty też musisz!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dokładnie Lunka też miała malutka pierwsza Betę a teraz mamy Malude tak wiec EA głowa do góry i cycki do przodu i czekamy na sobotę i piękna wysoka betę
i nam zafundujesz kolejny dzień nerwowki, jak będę miała jutro wysoką prolaktyne to zwalam na Ciebie i Wróbelowa, bo dziś cały dzień w stresie
Lunna lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
tutaj cytat z forum
"zawsze w zaleceniach miałam napisane że jezeli beta wieksza niż 1 to nie odstawiać leków i skontaktowac sie z gin."
jest nadzieja."Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
MilliSBB wrote:Nie mów nic z tego!!!
Pamiętasz ?Lunka chyba miała niecałe 2!
A teraz jest w 10 tc!!!monijaaa lubi tę wiadomość
-
EA, kurde... ale myśle ze może to po prostu sam początek i dlatego. :* czekamy dalej.
Ja niestety nie mam absolutnie żadnych wieści niestety. Jutro czekania ciąg dalszy.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Mili jakby to faktycznie tak było to super
jutro rano zadzwonię i spytam. Zależy mi na szybkim czasie żeby umówić się na wizytę noooo...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny