Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
EJJJOOOO!!!!!
Mi się dzisiaj śniło że Wróbel poszedł do innej. Pamiętam jak go lałam po mordzie pięścią i jednocześnie pakowałam jego rzeczy do torby.Hm.... chyba muszę prześwietlić sprawę, bo ostatnio rozemocjonowany oglądał M jak Miłośc, jak Olek zdradza Magdę i klął na niego, że kawał chama i że mi nigdy by tak nie zrobił. Może to kamuflaż #szerlokholms
P.s BOŻE wreszcie piąteczek. :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Tulę wszystkie smutaski.
Wróblowa kochana bardzo mi przykro
EA trzymam kciuki za Ciebie
Kochane mam do Was pytanie. Czy z racji śmierci mojego Męża babci przysługuje mi dzień urlopu okolicznościowego? Bo u mnie w pracy każdy mówi co innego i w sumie już nic nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Witam sie dziewczyny. U mnie też do bani. Temp spada. Test dzisiaj nic nie pokazał. Widocznie wczorajszy był zafałszowany lub pozostałość po dwóch zastrzykach. Jutro beta tylko dla potwierdzenia nieciąży. W pracy mam delikatnie mówiąc szambo. Słońce świeci ale co z tego jak mnie to nie cieszy. Też szukam sposobu na to moje życie, ale narazie idzie mi kiepsko...
Bardzo Wam współczuje Waszych strat...wiem że "taka jest kolej życia" ale ciężko to zaakceptować...
Wróbella trzymaj sie kochana.. :*
kaaarolynaaa :*
Tule dziewczyny do których przyszła kub zbliża sie @ :* Witajcie w klubie..
Mimo wszystko miłego dnia kochane.
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:EJJJOOOO!!!!!
Mi się dzisiaj śniło że Wróbel poszedł do innej. Pamiętam jak go lałam po mordzie pięścią i jednocześnie pakowałam jego rzeczy do torby.Hm.... chyba muszę prześwietlić sprawę, bo ostatnio rozemocjonowany oglądał M jak Miłośc, jak Olek zdradza Magdę i klął na niego, że kawał chama i że mi nigdy by tak nie zrobił. Może to kamuflaż #szerlokholms
P.s BOŻE wreszcie piąteczek. :*
Cóż za sendobrze, że to tylko sen
-
nick nieaktualnyEA jeszcze nic straconego kochana! nie łam się za wczasu!
Jutro o 9 mamy pogrzeb. Dziś wzięłam wolne, a wczoraj zwolniłam się z pracy o 18 tak mnie mocno głowa bolała. Dopiero ok 22 mi trochę przeszło. Dziś na szczęście póki co jest ok. Małż pojechał do pracy, a ja sobie odpocznę.Lunna lubi tę wiadomość
-
EA póki nie ma @ to wiesz... u Ewci też był spadek a potem znów skoczyła do góry.
Może to implantacja, albo co?
Marlena o to, to!Tutaj niby się odgraża że nie, nie, a na boku swoje robi
Ale ja się do niego śmieje, "że chłopie, co? do młodszej odejdziesz? to już prokurator"Bo o te 2-3 lata to nie warto, jak juz odchodzić do młodszej to o jakieś 10 lat.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Karolyna nie.
i zaczynam mieć nerwy. Jak się wkurzę to wsiadam w samochód i jadę do Częstej po te wyniki.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Marlena o to, to!
Tutaj niby się odgraża że nie, nie, a na boku swoje robi
Ale ja się do niego śmieje, "że chłopie, co? do młodszej odejdziesz? to już prokurator"Bo o te 2-3 lata to nie warto, jak juz odchodzić do młodszej to o jakieś 10 lat.
Zadzwoń do nich po te wyniki.
-
Wroblowa podobno sny tłumaczy się odwrotnie to powinien byc wierny jak pies (albo jak Wróbel
)
Podpisuje się jak najbardziej pod "nareszcie piatunio"22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolyna wczoraj miały być gotowe. Tak mam na karteczce od nich nawet napisane.
A teraz nie odbierają telefonu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny