Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ej generalnie natura nas kobiety niezbyt oszczędziła.
Większość życia miesiąc w miesiąc @, niejednokrotnie bardzo obfite i mega bolesne, ciąża i poród choć dla kobiety są super momentami ślad na zdrowiu zostawiają. I na koniec jakby było mało menopauza, która też nie ma litości i trzeba się męczyć"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
kaaarolynaaa wrote:Masz rację. Smutne to.
No
Zdradzę, że mam dzisiaj urodziny. Zadzwoniła do mnie rano, bo jedziemy do niej na weekend, ale nie z życzeniami, a z informacją, że nie będzie gotować żadnego obiadu i żebym coś sobie wymyśliła, a jutro to w ogóle trzeba jechać na zakupy. Także ten
Jak przyjadę to pewnie usłyszę, że myślała, że już jestem za stara na urodziny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam podobnie moja babcia miała 63 lata zawsze słyszałam że mam młoda babcie jeszcze młodszych rodziców i długo wszyscy będą żyć aż tu nagle z dnia na dzień babcia odeszła w moje urodziny do dzisiaj nie wiemy co się stało poniewaz niie wyraziłam zgodę na sekcje kiedyś babcia wspominała ze nie chce być spalona ani krojona uszanowalam od tej panicznie boje się śmierci bliskiej osobyanciaa wrote:Ja nawet nie próbuje sobie wyobrazić sytuacji pochowania kogoś z najbliższych mi ludzi bo zaraz mnie ogarnia smutek. Nie wyobrażam sobie żeby któreś z moich rodziców nie doczekało wnuczka/wnuczki. Jednak życie nie zawsze jest sprawiedliwe i daje nam to czego chcemy.

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

jak dobrze niewiedziec jaki sie ma dc dopoki sie na wykres nie wejdzie