Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:56
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Lunna wrote:Spokojnie szybko wyleczysz
to bakteria obecna rowniez w mikloflorze jamy ustnej. Preparaty dzialajace miejscowo nie przenikaja do krwiobiegu zazwyczaj wiec zaden negatywny wplyw na starania
ja teraz tez lecze drozdze
nigdy nic a tu w ciazy sie z powietrza wzielo chyba xD
Dobrze ze juz masz antybiogram bo sprawdzili dokładnie te bakterie ktore sie zlapaly i co je zabija. Może kup sobie probiotyk ginekologiczny do tego? Warto stosować w przypadkach infekcji ale i w trakcie leczenia oraz zapobiegania. Ja teraz biore provag bo miejscowy inny mnie uczulil ze az krwawienia mialam. Bedzie git:)bedzie dobrze
Wroblowa, strasznie mi przykro, przeżyłam smierć obojga rodziców i to już dość dawno, ale do dzisiaj mi ich brakuje i nie mogę się z tym pogodzić ;( najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć
Dobrze ze Wróbel jest zdeterminowany, takie przeżycia, chociaż zabrzmi to okropnie wzmacniają charakter -
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz :* jesteście kochane
Sabinka brałam tez Macmiror. Uważaj na neonowo żółte upławy po tym.polecam wkładkę bo będziesz cała upaćkana.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
karollka29 wrote:Lunka jak się czujesz kochana?
Calkiem niezleczasem jeszcze niedobrze bywa ale jakos przechodzi samo. Siedze od ponad godziny w autku czekam a meza - poszedl na rehabilitacje i mialo go nie byc do 40 min xD nie wiem czy tam nie wparowac sprawdzic czy go nie podmieniaja
mielismy isc jeszcze do centrum ale juz padam po malu wiec moze tylko na chwilke. Tak wyladniala Lodz ostatnio ze az serducho rosnie. Woonerfy przy knajpkach - klimat jak w rzymskiej trattorii przy coloseum
-
Najważniejsze ze wszystko w porządku
. A maz lada chwila wróci
. Luna zaokrągla się juz brzuszek chociaż tyci tyci?
A Ola Ty jak się czujesz? Wszystko w porządku? Kiedy idziesz na wizytę do gin?
A mój organizm szaleje z braku @... Nawet nie wiem jakim cudem kg ida w dol ostatnio:/. Chyba czeka mnie nie tylko wizyta u ginki ale i u lekarza pierwszego kontaktu.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Wróblowa wrote:Dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz :* jesteście kochane
Sabinka brałam tez Macmiror. Uważaj na neonowo żółte upławy po tym.polecam wkładkę bo będziesz cała upaćkana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki. W końcu was nadrobiłam i zlalazlam czas na pisanie..
Byłam dzisiaj na badaniach, 406 zł nie moje... Oprócz wszystkich hormonów, zrobiłam jeszcze pierwszy raz badanie AMH na liczbę jajeczek (160zl!),ale co się nie robi dla upragnionej fasoleczki...
Wróbelku najszczersze kondolencje z powodu utraty teściamam nadzieję że zdrowszy tryb życia poprawi żołnierzyki Wróbelka :* tulam mocno kochana!
Karolcia sto lat i spełnienia tego jednego najbardziej upragnionego!
Wiecie co dzisiaj moja babcia powiedziała mi że ma 3 marzenia:
1- doczekać się prawnuka
2- polecieć samolotem
3- zrobić sobie tatuaż na 70
Po czym powiedziała że tego pierwszego jest na 1000% pewna że się spełni i że pierwszy prawnuczek na pewno będzie mój i mojego mezusia, tak się rozczulilam że prawie się popłakałam... Tak bardzo bym chciała jej nie zawieść...
Wyniki powinny być w poniedziałek, a to AMH za 10 dni...28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami