Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marciaa moja babcia to w ogóle jest prze aparatka
a jak się jej zapytałam gdzie i jaki ten tatuaż by chciała to że na pewno na posladku i że do końca jeszcze nie wie czy motylka czy kwiatuszka ha ha ha po prostu uwielbiam ją
66 lat ma ale wygląda i zachowuje się jak przynajmniej 50Lunna lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Cześć Dziewczyny!
cudowny dzień się dzisiaj zapowiada!
mój M. dziś wraca, w końcu się doczekałam
Kaaarolynaaa i Wróblowa wyrazy współczucia dla Was i Waszych rodzinbądźcie silne!
Miłego dnia wszystkim życzęja lecę do pracy ale pewnie będę Was podczytywać w ciągu dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 07:19
-
Cześć Dziewczyny
https://zapodaj.net/d676cb4200e7b.jpg.html
PS. Nie wiem jak wstawić, żeby było widoczne na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 07:46
EA, 91Magda, agu92, Karola27, Lunna, monijaaa, Madzix88, anciaa, Mati1 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny!!
Podczytywalam Was caly czas ale dzis odzyskalam haslo do konta !! Piekny dzien sie zapowiada. Moj M w pracy do 14 takze od rana umilam sobie czas sprzątaniem potem uciekam na zakupy i jakis obiad zrobie tak żeby się nie nudzić
Blueyes wzorowy tesciormoja druga kreska na teście nie byla ak ladna nawet jak bylam w 12 tc i chciałam sobie zrobic ladny test żeby na pamiątkę zostawić
-
Blueyes super :*!!!!!! Cieszę się bardzo
. Podniosisz statystyki majowe
.
Dzień dobry dziewczyny. Ja juz na stanowisku pracy. Byle do 16 i weekend.
EA nie wiem czy widzialas wczoraj. Powtarzasz bete?7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
EA wrote:Blueyes piękne mocne krechy
robisz betę? Miałaś jakieś objawy mamuśka? :*
Który to Twój dzień cyklu i który dzień po ovu?
Dziękuję34 dc, 15 lub 16 dzień po owu
Kreska wyszła natychmiast. Zdjęcie zrobiłam od razu, ale teraz, po 2,5 h kreska jest jeszcze ładniejsza
Objawy? Jak pisałam wcześniej ok 7 dni po owu przestały mnie boleć piersi, ale jakieś 3-4 dni temu zaczęły na nowo. Brodawki bolą bardzo, nawet luźna koszulka mi przeszkadza. No i, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale od czwartku mam problemy trawienne: mdłości, zgagę i inne. Aaaaa, zaraz po owu zaczęła się dziwna wydzielina wiadomo skąd, strasznie mnie to denerwowało, bo musiałam nosić wkładkę.
Poza tym jest okEA lubi tę wiadomość
-
Blueyes wrote:A Ty EA dostałaś @? Jak się czujesz?
Ja biorę luteine wiec dopóki nie odstawie to nie dostane @.
Robie dziś betę ale chyba juz nie wierze sie podrosła
Od 3moze 4 dni wróciło pobolewanie prawego jajnika ale to i tak nic nie znaczy bo mnie tak bolały nawet gdy nie bylo ciąży. Wiec ogólnie to mam załamke od dwóch dni...
Kochana to Twój pierwszy dzidziuś będzie?
Jakiej firmy test robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 08:25
-
karollka29 wrote:Blueyes super :*!!!!!! Cieszę się bardzo
. Podniosisz statystyki majowe
.
Dzień dobry dziewczyny. Ja juz na stanowisku pracy. Byle do 16 i weekend.
EA nie wiem czy widzialas wczoraj. Powtarzasz bete?
Tak, dzisiaj kochana. Tylko dla pewności ze ciąży nie ma -
EA będę za Ciebie mocno trzymać kciuki :*
To mój pierwszy dzidziuś, ale nie pierwsza ciąża..... baaaardzo się boję, żeby nie było jak ostatnio. A mój mąż to nawet się nie cieszy z testu, bo też się boi
Test to Pink test, ale dziś kupię jeszcze dwa innej firmy i będę robić jutro i pojutrze. Bety nie robię, nie jestem jej zwolenniczką. Co ma być to będzie. Nawet piękna beta nic nie gwarantuje. Natomiast ja bardzo źle znoszę pobieranie krwi, często słabnę. Poza tym mam tylko jedną żyłę, z której idzie pobrać krew, więc nie ma co jej katować. I tak przez ostatnie 1,5 roku była nieźle eksploatowana.EA lubi tę wiadomość
-
Blueyes wrote:EA będę za Ciebie mocno trzymać kciuki :*
To mój pierwszy dzidziuś, ale nie pierwsza ciąża..... baaaardzo się boję, żeby nie było jak ostatnio. A mój mąż to nawet się nie cieszy z testu, bo też się boi
Test to Pink test, ale dziś kupię jeszcze dwa innej firmy i będę robić jutro i pojutrze. Bety nie robię, nie jestem jej zwolenniczką. Co ma być to będzie. Nawet piękna beta nic nie gwarantuje. Natomiast ja bardzo źle znoszę pobieranie krwi, często słabnę. Poza tym mam tylko jedną żyłę, z której idzie pobrać krew, więc nie ma co jej katować. I tak przez ostatnie 1,5 roku była nieźle eksploatowana.
Krechy tak tłuściutkie, że tym razem musi być dobrze kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 08:28
-
nick nieaktualny
-
Blue! Ogromne gratulacje kochana!!!!!!
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i fasolka zdrowo rosła
Który to cykl starań?
Lecę dziś do rodziców, pomóc w gospodarstwie. A jutro jedziemy z mężem do Warszawy na I Komunię mojego chrześniakaPewnie wrócę na forum dopiero w poniedziałek, życzę więc wszystkim udanego weekendu (najlepiej samych takich poranków jak dzisiaj u Blueyes
)