Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czuje się ogólnie dobrze tylko nerwowa jestem trochę
. No i brzuch pobolewa no ale co poradzić. Moooze doczekam się w końcu tego @szona
.
A co najwazniejsze doczekałam się skróconej wersji weekendu w końcu bo dziś w pracy byłam i o zgrozo szkolili nasWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:43
Pola84 lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
A my mamy weekend z moja "kochana" jak juz wspinalam mama,7 dzien cyklu. Rano kichlam, a tam cos jak sluz plodny. Pytam sie meza co kurna robimy, bo tez cos brzuch czuje. Polecialam po LH test i sa dwie kreski z tymze tego samego koloru beda pewnie jutro. Stresu mieslismy tyle co przy tescie ciazowym
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Dziewczynki mam pytanie odnośnie wiesiołka do tej pory 3 miesiące brałam ten operolu ale średnio cenowo wychodzi i zastanawiam się nad kupnem z firmy gal wychodzi korzystniej cenowo pytanie czy jest dobry marciaaa jak dobrze pamietam chyba ty go bierzesz będę wdzięczna za wszystkie opinie:)
Dobrze pamiętasz
Tak, mam lepszy śluz już niż byłCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tfu tfu oby nic z tych rzeczy Kaaarolynaaa. Ale lepiej sprawdzić.
Karolyna to gratuluje testu LH i do dzielaaaaa. A swoja droga zbadam się na bank. Mam w planie zrobić cały zestaw badan także i morfologia wchodzi w gre.
Marciaa czyli za moment i Ty zaczniesz Nowe starania. Trzymaj kciuki za Was dziewczyny
Ja chyba zaraz uciekam bo mamy do znajomych dziś lecieć. Także życzę Wam wszystkim udanego weekendu :*
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
kaaarolynaaa wrote:Ja muszę zapisać do dermatologa i iść bo mam brzydkie pieprzyki na ciele. Boje się, że to jakieś raki!
Na pewno nie. Chodze co roku na kontrole. I mowie do doktora nie lekarza nauk: prosze zobaczyc jaki ten brzydki, jaki ten brzydki. A on: ten ok, ten ok, ten ok. To ja sie pytam: to ktore kurna sa brzydkie? (pokazywalam niesymetryczne, nie jednego koloru i pow.5 mm). A on mi powiedzial, ze takiego pieprzyka to na pewno poznam, bo bedzie sie totalnie wyroznial na tle innych. Zabrzmialo debilnie, ale potem wytlumaczyl: wyjdzie na przyklad jakis czerwony albo bulwiasty, spuchniety, cos a la pryszcz. Teraz sie powywracaly statystyki i czesciej z nowego znamienia powstaje czerniak niz z tych co mamy. Tzn. Ze juz wychodzi zmiana nowotworowa niz sie cos przeksztalca -
nick nieaktualnykarollka29 udanego weekendu!
Karolyna już kiedyś sprawdzałam i było wszystko ok. Mam na brzuchu jednego ale jest płaski, ale niesymetryczny. 3 mam takie dziwne na plecach i jednego na szyi. Jedni mówią, że pieprze się wycina, inni stanowczo odradzają ruszanie. I jak tu być mądrym ja pytam?karollka29 lubi tę wiadomość