Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się ogólnie dobrze tylko nerwowa jestem trochę :). No i brzuch pobolewa no ale co poradzić. Moooze doczekam się w końcu tego @szona ;).

A co najwazniejsze doczekałam się skróconej wersji weekendu w końcu bo dziś w pracy byłam i o zgrozo szkolili nas :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:43

Pola84 lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy weekend z moja "kochana" jak juz wspinalam mama,7 dzien cyklu. Rano kichlam, a tam cos jak sluz plodny. Pytam sie meza co kurna robimy, bo tez cos brzuch czuje. Polecialam po LH test i sa dwie kreski z tymze tego samego koloru beda pewnie jutro. Stresu mieslismy tyle co przy tescie ciazowym :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze są szkolenia w sobotę :/

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollka na badania marsz. Twoja spozniona miesiaczka moze miec zwiazek z utrata wagi.Zrob sobie morfologie i zelazo.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna źle przeczytalam i myslalam ze ciążowy z II mialas xD. No to pozostaje tylko zyczyc owocnych starań w miarę możliwości ;)

7cs
    Wysoki testosteron...

• marciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Dziewczynki mam pytanie odnośnie wiesiołka do tej pory 3 miesiące brałam ten operolu ale średnio cenowo wychodzi i zastanawiam się nad kupnem z firmy gal wychodzi korzystniej cenowo pytanie czy jest dobry marciaaa jak dobrze pamietam chyba ty go bierzesz będę wdzięczna za wszystkie opinie:)

Dobrze pamiętasz :)
    Tak, mam lepszy śluz już niż był :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna coś szybko płodny co nie?

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaarolynaaa zgadza się. Karolyna w poniedziałek smigam do gin i powiem wszystko co i jak i może zleci jakieś badania a jak nie to na własną rękę mam w planach iść.

7cs
    Wysoki testosteron...

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Karolyna źle przeczytalam i myslalam ze ciążowy z II mialas xD. No to pozostaje tylko zyczyc owocnych starań w miarę możliwości ;)

Emocje podobne hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę zapisać do dermatologa i iść bo mam brzydkie pieprzyki na ciele. Boje się, że to jakieś raki! :O :/

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka, morfologia obowiazkowo. Kosztuje z dyszke, a zawsze nagle tycie jak i chudniecie trzebs sprawdzic. I koniecznie powiedz o tym gince.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9dc i jest taki mleczno ciągnący. Więc chyba przeinacza się powoli w plodny. Oby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie badania zrobić jak mi włosy wypadają? Z głowy rzecz jasna :P

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tfu tfu oby nic z tych rzeczy Kaaarolynaaa. Ale lepiej sprawdzić.

Karolyna to gratuluje testu LH i do dzielaaaaa :). A swoja droga zbadam się na bank. Mam w planie zrobić cały zestaw badan także i morfologia wchodzi w gre.

Marciaa czyli za moment i Ty zaczniesz Nowe starania :). Trzymaj kciuki za Was dziewczyny :)

Ja chyba zaraz uciekam bo mamy do znajomych dziś lecieć :). Także życzę Wam wszystkim udanego weekendu :*

7cs
    Wysoki testosteron...

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja muszę zapisać do dermatologa i iść bo mam brzydkie pieprzyki na ciele. Boje się, że to jakieś raki! :O :/

Na pewno nie. Chodze co roku na kontrole. I mowie do doktora nie lekarza nauk: prosze zobaczyc jaki ten brzydki, jaki ten brzydki. A on: ten ok, ten ok, ten ok. To ja sie pytam: to ktore kurna sa brzydkie? (pokazywalam niesymetryczne, nie jednego koloru i pow.5 mm). A on mi powiedzial, ze takiego pieprzyka to na pewno poznam, bo bedzie sie totalnie wyroznial na tle innych. Zabrzmialo debilnie, ale potem wytlumaczyl: wyjdzie na przyklad jakis czerwony albo bulwiasty, spuchniety, cos a la pryszcz. Teraz sie powywracaly statystyki i czesciej z nowego znamienia powstaje czerniak niz z tych co mamy. Tzn. Ze juz wychodzi zmiana nowotworowa niz sie cos przeksztalca

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka29, no próbować będziemy Ale póki nie poprawimy nasienia mię liczę na sukces

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    U mnie 9dc i jest taki mleczno ciągnący. Więc chyba przeinacza się powoli w plodny. Oby :)

No u mnie to samo plus taki sliski. Tylko rano cos sie porabalo tej macicy :P

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    A jakie badania zrobić jak mi włosy wypadają? Z głowy rzecz jasna :P

Moze przez Twoja tarczyce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 udanego weekendu! :)

Karolyna już kiedyś sprawdzałam i było wszystko ok. Mam na brzuchu jednego ale jest płaski, ale niesymetryczny. 3 mam takie dziwne na plecach i jednego na szyi. Jedni mówią, że pieprze się wycina, inni stanowczo odradzają ruszanie. I jak tu być mądrym ja pytam?

karollka29 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę iść zbadać jednego bo mam nowego pod pachą

‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ