X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się ogólnie dobrze tylko nerwowa jestem trochę :). No i brzuch pobolewa no ale co poradzić. Moooze doczekam się w końcu tego @szona ;).

A co najwazniejsze doczekałam się skróconej wersji weekendu w końcu bo dziś w pracy byłam i o zgrozo szkolili nas :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:43

Pola84 lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy weekend z moja "kochana" jak juz wspinalam mama,7 dzien cyklu. Rano kichlam, a tam cos jak sluz plodny. Pytam sie meza co kurna robimy, bo tez cos brzuch czuje. Polecialam po LH test i sa dwie kreski z tymze tego samego koloru beda pewnie jutro. Stresu mieslismy tyle co przy tescie ciazowym :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze są szkolenia w sobotę :/

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollka na badania marsz. Twoja spozniona miesiaczka moze miec zwiazek z utrata wagi.Zrob sobie morfologie i zelazo.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna źle przeczytalam i myslalam ze ciążowy z II mialas xD. No to pozostaje tylko zyczyc owocnych starań w miarę możliwości ;)

7cs
    Wysoki testosteron...

• marciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Dziewczynki mam pytanie odnośnie wiesiołka do tej pory 3 miesiące brałam ten operolu ale średnio cenowo wychodzi i zastanawiam się nad kupnem z firmy gal wychodzi korzystniej cenowo pytanie czy jest dobry marciaaa jak dobrze pamietam chyba ty go bierzesz będę wdzięczna za wszystkie opinie:)

Dobrze pamiętasz :)
    Tak, mam lepszy śluz już niż był :)

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna coś szybko płodny co nie?

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaarolynaaa zgadza się. Karolyna w poniedziałek smigam do gin i powiem wszystko co i jak i może zleci jakieś badania a jak nie to na własną rękę mam w planach iść.

7cs
    Wysoki testosteron...

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Karolyna źle przeczytalam i myslalam ze ciążowy z II mialas xD. No to pozostaje tylko zyczyc owocnych starań w miarę możliwości ;)

Emocje podobne hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę zapisać do dermatologa i iść bo mam brzydkie pieprzyki na ciele. Boje się, że to jakieś raki! :O :/

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka, morfologia obowiazkowo. Kosztuje z dyszke, a zawsze nagle tycie jak i chudniecie trzebs sprawdzic. I koniecznie powiedz o tym gince.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9dc i jest taki mleczno ciągnący. Więc chyba przeinacza się powoli w plodny. Oby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie badania zrobić jak mi włosy wypadają? Z głowy rzecz jasna :P

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tfu tfu oby nic z tych rzeczy Kaaarolynaaa. Ale lepiej sprawdzić.

Karolyna to gratuluje testu LH i do dzielaaaaa :). A swoja droga zbadam się na bank. Mam w planie zrobić cały zestaw badan także i morfologia wchodzi w gre.

Marciaa czyli za moment i Ty zaczniesz Nowe starania :). Trzymaj kciuki za Was dziewczyny :)

Ja chyba zaraz uciekam bo mamy do znajomych dziś lecieć :). Także życzę Wam wszystkim udanego weekendu :*

7cs
    Wysoki testosteron...

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Ja muszę zapisać do dermatologa i iść bo mam brzydkie pieprzyki na ciele. Boje się, że to jakieś raki! :O :/

Na pewno nie. Chodze co roku na kontrole. I mowie do doktora nie lekarza nauk: prosze zobaczyc jaki ten brzydki, jaki ten brzydki. A on: ten ok, ten ok, ten ok. To ja sie pytam: to ktore kurna sa brzydkie? (pokazywalam niesymetryczne, nie jednego koloru i pow.5 mm). A on mi powiedzial, ze takiego pieprzyka to na pewno poznam, bo bedzie sie totalnie wyroznial na tle innych. Zabrzmialo debilnie, ale potem wytlumaczyl: wyjdzie na przyklad jakis czerwony albo bulwiasty, spuchniety, cos a la pryszcz. Teraz sie powywracaly statystyki i czesciej z nowego znamienia powstaje czerniak niz z tych co mamy. Tzn. Ze juz wychodzi zmiana nowotworowa niz sie cos przeksztalca

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka29, no próbować będziemy Ale póki nie poprawimy nasienia mię liczę na sukces

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    U mnie 9dc i jest taki mleczno ciągnący. Więc chyba przeinacza się powoli w plodny. Oby :)

No u mnie to samo plus taki sliski. Tylko rano cos sie porabalo tej macicy :P

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    A jakie badania zrobić jak mi włosy wypadają? Z głowy rzecz jasna :P

Moze przez Twoja tarczyce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 udanego weekendu! :)

Karolyna już kiedyś sprawdzałam i było wszystko ok. Mam na brzuchu jednego ale jest płaski, ale niesymetryczny. 3 mam takie dziwne na plecach i jednego na szyi. Jedni mówią, że pieprze się wycina, inni stanowczo odradzają ruszanie. I jak tu być mądrym ja pytam?

karollka29 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę iść zbadać jednego bo mam nowego pod pachą

‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ