X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA, karolka przykro mi, że się nie udało... :( wierzę, że będzie lepiej następnym razem.

My już jesteśmy po pogrzebie. Nie mogę się pozbierać. Ech...

Wróbelku jak się czujecie kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    "niepłodność idiopatyczna" poza tym endometrioza, a tak na prawde to nie wiadomo :)
    EA a co to dokładnie znaczy 'idiopatyczna'? nieznana tak?

• Milano Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jestem nowa czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuje chyba miejsa gdzie ktoś zrozumie moje problemy gdzie można się wygadać na prawdę o wszystkim :)

Jak na początek to opowiem Wam o moich straniach. W sumie starania - po prostu od pół roku nie zabezpieczamy się. Miało być tak - uda się SUPER nie- trudno staramy się dalej. Mimo to z miesiąca na miesiąc coraz ciężej znosiłam @ a spokój męża to doprowadza mnie już do szłu :O
    Teraz w 25 dc (Owulacja 11dc - cykle po 33 dni) dostałam różowych plamieć w 26 i w 27 dc już brązowe plamienia następnie czerwona żywa kre bez skrzepów, nie "leci" ze mnie tylko awsze trochę czerwonej krwi na papierze. Myślałam na początku że to implantacja jednak już nie myślę pozytywnie, myślę że to jednak @ przyszła tydzień wcześniej.. Ogólnie jestem załamana. Idę we wtorek do mojej gin i mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej - moze jakieś badania.
    Chciałabym myślec pozytywnie. A wiec powoli nastawiam się ze to była jednak @ i staramy się już na całego, chodź chodź już teraz z tylu głowy mam ze może znowu się nie uda. POZYTYWNE NASTAIWNIE GDZIE JESTEŚ?

Trzymam za nas kciuki <3

Lunna lubi tę wiadomość

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    EA a co to dokładnie znaczy 'idiopatyczna'? nieznana tak?

tak, nieznana. wiec chyba najgorsza opcja bo nie wiadomo za co sie wziąć i co podleczyć :)

• EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milano wrote:
    Cześć dziewczyny! Jestem nowa czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuje chyba miejsa gdzie ktoś zrozumie moje problemy gdzie można się wygadać na prawdę o wszystkim :)

Jak na początek to opowiem Wam o moich straniach. W sumie starania - po prostu od pół roku nie zabezpieczamy się. Miało być tak - uda się SUPER nie- trudno staramy się dalej. Mimo to z miesiąca na miesiąc coraz ciężej znosiłam @ a spokój męża to doprowadza mnie już do szłu :O
    Teraz w 25 dc (Owulacja 11dc - cykle po 33 dni) dostałam różowych plamieć w 26 i w 27 dc już brązowe plamienia następnie czerwona żywa kre bez skrzepów, nie "leci" ze mnie tylko awsze trochę czerwonej krwi na papierze. Myślałam na początku że to implantacja jednak już nie myślę pozytywnie, myślę że to jednak @ przyszła tydzień wcześniej.. Ogólnie jestem załamana. Idę we wtorek do mojej gin i mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej - moze jakieś badania.
    Chciałabym myślec pozytywnie. A wiec powoli nastawiam się ze to była jednak @ i staramy się już na całego, chodź chodź już teraz z tylu głowy mam ze może znowu się nie uda. POZYTYWNE NASTAIWNIE GDZIE JESTEŚ?

Trzymam za nas kciuki <3

Witaj Milano :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Milano ;)
    Idz na spokojnie do lekarza, pewnie zaleci jakieś badania. Chociaż lekarze zazwyczaj badania zalecają po roku niepowodzeń. Ale pójść nie zaszkodzi na pewno. Nic nie tracisz ;) Trzymam za Ciebie kciuki! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    tak, nieznana. wiec chyba najgorsza opcja bo nie wiadomo za co sie wziąć i co podleczyć :)
    No tak. U nas było to samo. Był problem, ale nikt nie wiedział gdzie i to było najgorsze w tym wszystkim.

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Juz nie mogę się doczekać jak nam oswiadczysz ze dzieciątko jest juz z Wami :D

Właśnie sobie wyobraziłam jak na prodówce wołam do męża "teleeeeefon"
    on pyta "bedziesz gdzieś dzwonić???"
    A ja na to "nie! Dziewczynom na ovu muszę napisać że to już!!!"
    :-D :-D :-D :-D :-D

karollka29, EA, sylwioszka, anciaa, Lunna, Jaspis, kmala lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes gratuluję!!! <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Hahaha :D :D :D

plinka mam do Ciebie pytanie. pisałaś, że brałaś olej z wiesiołka. Czy on zwiększa libido? Bo od kiedy go piję to mam ciągle chęć <3, a wcześniej nic, zero, null :P

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że ma to wpływ na libido. U mnie był ciągły poślizg więc i huć większa :-) :-) :-)

Kaaarolynaaa to dobry znak ta chcica :-D

Teraz tylko:
    4 razy po 2 razy
    8 razy raz po raz
    O północy ze 2 razy
    I nad ranem jeszcze raz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:06

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Myślę że ma to wpływ na libido. U mnie był ciągły poślizg więc i huć większa :-) :-) :-)

Kaaarolynaaa to dobry znak ta chcica :-D

Teraz tylko:
    4 razy po 2 razy
    8 razy raz po raz
    O północy ze 2 razy
    I nad ranem jeszcze raz
    hahaha! :D Póki co od wczoraj było 2 razy, co nigdy mi się nie zdarzyło, bo mnie namówić na jeden raz graniczyło z cudem :D

plinka lubi tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    hahaha! :D Póki co od wczoraj było 2 razy, co nigdy mi się nie zdarzyło, bo mnie namówić na jeden raz graniczyło z cudem :D

No z tego to już musi coś być :-D :-D :-D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    No z tego to już musi coś być :-D :-D :-D
    Chciałabym! Oj bardzo bym chciała :D :D :D To 3 cykl z lekami, a 1 z lekami i wiesiołkiem, zobaczymy jak się skończy :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA to faktycznie najgorsza opcja :( a myślałaś o naprotechnologi? Mam nadzieję, że się nie poddacie :*

Karolyna dziękuję :) Odpoczywajcie z mężęm. Tulę mocno :*

Ja się na minutkę położyłam i teraz się obudzić nie umiem.... ale muszę wstać, bo z okazji nowych okoliczności mój mąż SAM zaproponował spacer. Muszę koniecznie skorzystać, bo nie wiem kiedy to się powtórzy.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes a Wy długo się staraliście kochana? To Twoja pierwsza ciąża? ;)

EA no właśnie - myślisz może o napro? U nas po 7 latach napro wyjaśniła przyczynę niepowodzeń.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:

Właśnie stalas się moim "mistrzem" :D

plinka lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Milano Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za przyjęcie :)
    Przede mną pierwsza taka wizyta u gin, piszecie o tych wszystkich badaniach tabletkach a ja w tym temacie taka zielona :O
    Boje się takiej wizyty, boje się ze właśnie to ja jestem problemem tego ze jesZcze nam nie wyszło, podziwiam Was za taką sile <3

Ciekawe co piszecie z tym jesiołkoem Haha może trzeba będzie wypróbować

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milano witaj i się rozgosc :).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 jak się czujesz? :)

‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ