Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jestem nowa czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuje chyba miejsa gdzie ktoś zrozumie moje problemy gdzie można się wygadać na prawdę o wszystkim
Jak na początek to opowiem Wam o moich straniach. W sumie starania - po prostu od pół roku nie zabezpieczamy się. Miało być tak - uda się SUPER nie- trudno staramy się dalej. Mimo to z miesiąca na miesiąc coraz ciężej znosiłam @ a spokój męża to doprowadza mnie już do szłu
Teraz w 25 dc (Owulacja 11dc - cykle po 33 dni) dostałam różowych plamieć w 26 i w 27 dc już brązowe plamienia następnie czerwona żywa kre bez skrzepów, nie "leci" ze mnie tylko awsze trochę czerwonej krwi na papierze. Myślałam na początku że to implantacja jednak już nie myślę pozytywnie, myślę że to jednak @ przyszła tydzień wcześniej.. Ogólnie jestem załamana. Idę we wtorek do mojej gin i mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej - moze jakieś badania.
Chciałabym myślec pozytywnie. A wiec powoli nastawiam się ze to była jednak @ i staramy się już na całego, chodź chodź już teraz z tylu głowy mam ze może znowu się nie uda. POZYTYWNE NASTAIWNIE GDZIE JESTEŚ?
Trzymam za nas kciukiLunna lubi tę wiadomość
-
Milano wrote:Cześć dziewczyny! Jestem nowa czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuje chyba miejsa gdzie ktoś zrozumie moje problemy gdzie można się wygadać na prawdę o wszystkim
Jak na początek to opowiem Wam o moich straniach. W sumie starania - po prostu od pół roku nie zabezpieczamy się. Miało być tak - uda się SUPER nie- trudno staramy się dalej. Mimo to z miesiąca na miesiąc coraz ciężej znosiłam @ a spokój męża to doprowadza mnie już do szłu
Teraz w 25 dc (Owulacja 11dc - cykle po 33 dni) dostałam różowych plamieć w 26 i w 27 dc już brązowe plamienia następnie czerwona żywa kre bez skrzepów, nie "leci" ze mnie tylko awsze trochę czerwonej krwi na papierze. Myślałam na początku że to implantacja jednak już nie myślę pozytywnie, myślę że to jednak @ przyszła tydzień wcześniej.. Ogólnie jestem załamana. Idę we wtorek do mojej gin i mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej - moze jakieś badania.
Chciałabym myślec pozytywnie. A wiec powoli nastawiam się ze to była jednak @ i staramy się już na całego, chodź chodź już teraz z tylu głowy mam ze może znowu się nie uda. POZYTYWNE NASTAIWNIE GDZIE JESTEŚ?
Trzymam za nas kciuki
Witaj Milano -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karollka29 wrote:Juz nie mogę się doczekać jak nam oswiadczysz ze dzieciątko jest juz z Wami
Właśnie sobie wyobraziłam jak na prodówce wołam do męża "teleeeeefon"
on pyta "bedziesz gdzieś dzwonić???"
A ja na to "nie! Dziewczynom na ovu muszę napisać że to już!!!"
karollka29, EA, sylwioszka, anciaa, Lunna, Jaspis, kmala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Właśnie sobie wyobraziłam jak na prodówce wołam do męża "teleeeeefon"
plinka mam do Ciebie pytanie. pisałaś, że brałaś olej z wiesiołka. Czy on zwiększa libido? Bo od kiedy go piję to mam ciągle chęć, a wcześniej nic, zero, null
-
Myślę że ma to wpływ na libido. U mnie był ciągły poślizg więc i huć większa
Kaaarolynaaa to dobry znak ta chcica
Teraz tylko:
4 razy po 2 razy
8 razy raz po raz
O północy ze 2 razy
I nad ranem jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:06
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Myślę że ma to wpływ na libido. U mnie był ciągły poślizg więc i huć większa
Kaaarolynaaa to dobry znak ta chcica
Teraz tylko:
4 razy po 2 razy
8 razy raz po raz
O północy ze 2 razy
I nad ranem jeszcze raz
Póki co od wczoraj było 2 razy, co nigdy mi się nie zdarzyło, bo mnie namówić na jeden raz graniczyło z cudem
plinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EA to faktycznie najgorsza opcja
a myślałaś o naprotechnologi? Mam nadzieję, że się nie poddacie :*
Karolyna dziękujęOdpoczywajcie z mężęm. Tulę mocno :*
Ja się na minutkę położyłam i teraz się obudzić nie umiem.... ale muszę wstać, bo z okazji nowych okoliczności mój mąż SAM zaproponował spacer. Muszę koniecznie skorzystać, bo nie wiem kiedy to się powtórzy.Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plinka wrote:Właśnie sobie wyobraziłam jak na prodówce wołam do męża "teleeeeefon"
Właśnie stalas się moim "mistrzem"plinka lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Dzięki za przyjęcie
Przede mną pierwsza taka wizyta u gin, piszecie o tych wszystkich badaniach tabletkach a ja w tym temacie taka zielona
Boje się takiej wizyty, boje się ze właśnie to ja jestem problemem tego ze jesZcze nam nie wyszło, podziwiam Was za taką sile
Ciekawe co piszecie z tym jesiołkoem Haha może trzeba będzie wypróbować -
nick nieaktualny