Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mili_moli wrote:Do USA na 3tyg. Himalaje wow uwielbiam góry...
cudownie
Robimy Korone Ziemi z moim M.
W tym roku lecimy z nasza córka.
Chcemy z nią dojść na 4500 m n.p.m.,więc będzie spokojnie.
Marzy mi się podróż do USA,taka ,zeby pojeździć na spokojnie pozwiedzac.w Stanach byłam na Alasce w Kordylierach,lata temu:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Yoselyn82 wrote:powiedz mi 2 cykl czyli po 2 @? czy po 1@ od poronienia?
Bo mi lekarz kazal odczekac min 2 miesiace od zabiegu, zeby tam sie wszystko zagoilo dokladnie. Chociaz na piatkowej kontrolnej wizycie bylo juz wszystko ok
Gratuluje
To był drugi cykl starań. Tzn. po zabiegu dostałam @ i od razu się starałam - wtedy nie wyszło. Teraz był kolejny cykl i się udało. Po zabiegu miałam dwie miesiączki. Mi lekarz kazał jedynie czekać do pierwszej miesiączki po zabiegu i od razu się starać. -
Lunna wrote:Nie wiem jak markery ca ale inne to rozszerzona morfologia. Najlepiej po okresie bo odczyn biernackiego przy @ moze byc podwyższony.
Dzięki kochana
W takim razie nie zdążę zrobić tych badań, bo promocja (chyba) jest do końca maja, a ja jestem dopiero przed @, wiec sie nie wyrobie -
EA wrote:Dzięki kochana
W takim razie nie zdążę zrobić tych badań, bo promocja (chyba) jest do końca maja, a ja jestem dopiero przed @, wiec sie nie wyrobieEA lubi tę wiadomość
-
EA wrote:Dzięki kochana
W takim razie nie zdążę zrobić tych badań, bo promocja (chyba) jest do końca maja, a ja jestem dopiero przed @, wiec sie nie wyrobie
Do końca maja trzeba pobrać bon, ale wykorzystać go można do końca czerwcaWiem, bo dziś drukowałam bony dla mamy i cioci
Lunna, EA lubią tę wiadomość
-
Blueyes wrote:To był drugi cykl starań. Tzn. po zabiegu dostałam @ i od razu się starałam - wtedy nie wyszło. Teraz był kolejny cykl i się udało. Po zabiegu miałam dwie miesiączki. Mi lekarz kazał jedynie czekać do pierwszej miesiączki po zabiegu i od razu się starać."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Yoselyn82 wrote:to tez czytalam ale juz widzialam u roznych osob ze mialo puste jajo a wg suwaczka czy napisane w stopce ze byl to 8 tydz czy 7, dlatego tak zapytalam...
Zabieg miałam na przełomie 8/9 tyg. Dopiero wtedy na 100 % lekarz potwierdził, że nic z tego nie będzie -
Nie wiem moze ja jakas przewrazliwiona jestem ale wydalo mi sie to bardzo malo delikatne. Wiem ze tu rozmawiamy szczerze ale kircze nawet choc prywatnie moglas ewentualnie napisac czy cos. Wiem ze tu problemy kazdej z nas nie dziwia i sa jak na dloni ale chyba tym bardziej powinnysmy delikatnie sie do siebie zwracac tym bardziej jesli kogos nie znamy jeszcze dobrze albo wgl.
EA, anciaa lubią tę wiadomość
-
Blue gratuluje!!!!!!!
Cudownie!!!!
Przepraszam,ale nie miałam siły Was nadrabiac.
Mega ogromnie się cieszę!!!!Blueyes lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Ea,Ciebie też przepraszam,teraz doczytalam...
Kurka wodna!!!
W końcu będzie dobrze!
Spoko Milli, już jest chyba dobrze, najgorzej było w dniu 1 bety, miałam mega załamke. 2 bety sie spodziewałam, raczej to było potwierdzenie tylko. A teraz czekam na @. Życie...