Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
EA wrote:Spoko Milli, już jest chyba dobrze, najgorzej było w dniu 1 bety, miałam mega załamke. 2 bety sie spodziewałam, raczej to było potwierdzenie tylko. A teraz czekam na @. Życie...
Super,że idziecie dalej,że się nie poddajesz!
U mnie z glowa coraz gorzej,załamka totalna.
Lunka czytam Twój pamiętnik:-)
Niedługo będę Cię prosić ,o zdjęcie brzuchala bez bluzki:-)
I będziemy oglądać Plinkowy brzuszek i Maludowy:-)Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:O pierwszej wiedziałam,mocno kibicowalam.
I będziemy oglądać Plinkowy brzuszek i Maludowy:-)
Kochana u mnie tez z każdym cyklem coraz gorzej. Coraz częstsze kłótnie z mężem przez toNo i kasowo bardzo ciężko... ale walczymy bo co moge zrobić... eh...ciężkie to wszystko
-
MilliSBB wrote:O pierwszej wiedziałam,mocno kibicowalam.
I będziemy oglądać Plinkowy brzuszek i Maludowy:-) -
Lunna wrote:Haha zapytam meza co on na fotosy moeszkania Maludy w neglizu xD
Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
EA wrote:Kochana u mnie tez z każdym cyklem coraz gorzej. Coraz częstsze kłótnie z mężem przez to
No i kasowo bardzo ciężko... ale walczymy bo co moge zrobić... eh...ciężkie to wszystko
34cs
-
EA bardzo podoba mi się Twoja postawa
musimy wszystkie walczyć :* Powiem szczerze, że odkąd wkroczyłam w dorosłość, widzę, że życie to ciągła walka w wielu dziedzinach
Trzymam za Was i za siebie również kciuki. Musi w końcu być dobrze! :*EA, Lunna lubią tę wiadomość
-
Blueyes wrote:EA bardzo podoba mi się Twoja postawa
musimy wszystkie walczyć :* Powiem szczerze, że odkąd wkroczyłam w dorosłość, widzę, że życie to ciągła walka w wielu dziedzinach
Trzymam za Was i za siebie również kciuki. Musi w końcu być dobrze! :*
Dzięki kochana, masz racje, musi być dobrze. Jak nie teraz to kiedyś, ale musi
Ja za Ciebie też trzymam kciuki i czuje, że wszystko będzie dobrze, rośnijcie sobie teraz i niczym nie stresujcie:*
Blueyes lubi tę wiadomość
-
Jaspis jeszcze nie mamy wyniku... Dopiero we wtorek i bedziemy dzialac dalej.
Wlasnie wrocilam z pracy wykapalam sie mlody spi na lozku a ja juz leze na fotelu rozkladanym. Na sali duchota... Ale mamy taka kobiete na sali ze nie pozwoli otworzyc okna.. Normalnie masakra.. -
MilliSBB wrote:Ineczka czemu jesteś zawieszona?
Już widze,dlugi cykl bez owu?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615