Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeej Paula!
Ja jestem w 7 dpo i szyjkę mam zamkniętą. Jeśli chodzi o dużą ilość śluzu to miałam tak w poprzednim cyklu (pierwszy raz w życiu i też już myślałam, że jest coś na rzeczy). Więc to nie jest regułą. Trzymam aby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy -
Oj na prawdę chciałabym żeby Wam się poszczęściło...
Zastanawiam się, teraz...bo chyba muszę iść w przyszłym tygodniu na hormony, czy jeśli przykładowo miałam owulkę, a tempka jest nisko, to czy mój organizm wysylał jakieś sprzeczne info, czy i mnie dosięgnął niski progesteron.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia no własnie nie było, a objawy typowo owulacyjne jak dla mnie. Jestem tak przygnębiona, że czuję jak łzy mi się do oczy cisną. Ja pierdziele.
Hej Paula.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ewcia no masz rację... bez sensu. Nie chcę Wam psuć atmosfery, więc chyba nie będę się dziś udzielać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej BABECZKI:)
Nie było mnie cały tydzień,ale regularnie Was podczytywałam.
Byłam wczoraj o gina.Nie wiem czy pamiętacie,ale miałam badany progesteron w 18 dc z wynikiem 15,88 ng/ml ,myślałam ,że taki progesteron wskazuje na OWU ale tak nie jest.Gin mi powiedziała,że dopiero progesteron około 20 ng/ml świadczy o owulce.
Póki co zaczęły mi się dni płodne:)Był piękny pęcherzyk dominujący w jajniku więc może zaskoczy.Ginka kazała kochać się codziennie
Ah i powiedziała,że mam wyluzować,bo inaczej daj mi pasem przez tyłek i ,że jak będę się spinać to nerwicy się nabawię ,a nie ciąży.
Jak w tym cyklu nie wyjdzie to od następnego clo + pregnyl.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ewcia_92 wrote:A ja się zastanawiam co się dzieje z Milli! Piła wino i zaginęła w akcji.. Bo później już jej chyba nie było? MILLI WRACAJ!
Trudny tydzień miałam:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ewcia_92 wrote:Wróblowa, jeśli nie miałaś ovu to nic Ci nie da badanie progesteronu. Bo i tak Ci wyjdzie niski.
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Marciaaaa! :* Przytulas ode mnie, ja dziś też nie w formie, także łączę się w bólu. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Milliiiii!! Już się martwiłam, że przedawkowałaś czerwony nektar bogów .
Tak więc działaj, działaj, działaj Kochana!!
Córa mi z feri wróciła i miałyśmy babski tydzień ,i jeszcze załatwianie różnych spraw.Czytałam Was regularnie:)
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs