Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam dziewczynki. Jutro mam ostatni dzień praktyk, a potem jadę prosto na uczelnię. Czeka mnie znów cały weekend na uczelni z egzaminami, więc pewno za dużo nie będę zaglądać.
Trzymam za wszystkie testujące kciuki, by się zazieleniło! Odezwę się pewnie w niedzielę wieczorem -
Aika, on w tym procederze uczestniczy, dziś przed 5 został zbudzony na testowanie, sam chciał przy tym być, utulił, siedem razy się upewnił czy nie płaczę przez tą jedyną krechę, no i dla niego sprawa jest jasna - działamy dalej. Ale ja mam jeszcze swoją arbuzową tajną broń! Nie jesteśmy że sobą od wczoraj i gdyby wszystkie moje urojenia były prawdą, mielibyśmy w domu domowe przedszkole hehe, więc sama rozumiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:15
Aika lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Dziś, zaraz po przebudzeniu z wielką nadzieją dokonałam pierwszego pomiaru temperatury i zobaczyłam tylko 36,7, z ciekawości zmierzyłam też pod pachą i jak zwykle 35,7. Skoro ja przeważnie mam niską temperaturę ciała, to mam traktować te swoje pomiary jako wyższą czy to nie ma związku, a ja już swiruje?
Termin @ mam jutro, a cyc nie znika jak zwykle, ciągle pełny, więc jeszcze trzymam się nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:01
10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa wrote:Dziś, zaraz po przebudzeniu z wielką nadzieją dokonałam pierwszego pomiaru temperatury i zobaczyłam tylko 36,7, z ciekawości zmierzyłam też pod pachą i jak zwykle 35,7. Skoro ja przeważnie mam niską temperaturę ciała, to mam traktować te swoje pomiary jako wyższą czy to nie ma związku, a ja już swiruje?
Termin @ mam jutro, a cyc nie znika jak zwykle, ciągle pełny, więc jeszcze trzymam się nadziei
Kochana, jak juz wczesniej było wspomniane, jednorazowo mierzona temperatura nie powinna być brana pod uwagęa temperatura ciała jak sama widzisz różni się od PTC
Także nie przejmuj się
Poza tym zerknij sobie np. Na mój wykres, mimo wszystko mam niskie temperatury
A to dlatego ze przed faza lutealna miałam poniżej 36,5
-
Miłego dnia kobietki :* ja mam dzisiaj wycieczkę z dzieciaczkami wiec będzie się działo oczy wszędzie trzeba miec;) zastanawiam się czy przerwać nasze starania czy próbować wiem ze raczej nic z tego nie będzie z tym wynikiem a jak nawet by się udało to pewnie się nie utrzyma z ta prolaktyna ale miesiąc do gina będzie mi się mega dluzyl a tak chociaż jakąś mała nadzieja
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Aika, święta racja, nie ma z czym porównać, a ja się tu gorączkuje, eh... debiutantka pełna gębą! haha
Ineczka, czasem z takiego odpuszczenia tematu może wyjść coś dobrego, masę takich historii znam. Moja osobista psiapsi zaszła jak jej gin endo powiedział, że musi się pogodzić, że rodzeństwa już synowi nie stworzy, a jednak ma dwojeczke jak marzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:32
10 cs szczęśliwy
-
Też mam niskie temperatury od zawsze tak miałam nawet latem mam zimne ręce albo źle mierze jednak ta temp do tej pory wkladalam termometr pod język w okolicy wedzidelka tak jak się dzieciom mierzy ale wczoraj przeczytałam od jednej z was ze w okolicach 8 i pod językiem nie bardzo mam na to wizje bo jezyk jest bliżej niż 8;) ciemna masa chyba jestem;) Będziecie mieć ze mną ciężko i z moimi dziwnymi pytaniami ale wolę pytać nuż dusić w sobie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Doma no widzisz! Nie było co sie smucic
kochana trzymam kciuki! Teraz tylko czekac.. Na kiedy @?
Sońka nie no coś Ty kochana! Jesteśmy po to żeby pomagaćNie goraczkuj się, po prostu bądź spokojna bo owszem, było kiedyś cos takiego ze w fazie lutealnej powinna być temperatura powyżej 37°, ale to g**** prawda
Każda kobitka jest inna i są takie które maja temperaturę utrzymująca się na 36 przez cały cykl a są tez takie które cały cykl maja 37
Także spokojna głowa !
Ineczka wiem że to mimo wszystko ryzykowne, ja nie czekalam no ale nie udało się i tak. Jeśli masz się martwić cały czas że cos się stanie to nic na sileA jeśli dasz rade to dzialajcie. A co do mierzenia temperatury to w ustach mimo wszystko jest najmniej wiarygodnie, a wiem ze Ty się pytalas właśnie o usta. Chodzi o komfort? Bo generalnie najdokladniejsza temperatura jest dowcipnie i doodbytowo
Jasne, zadawaj pytań ile dusza pragnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:39