Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam dziewczynki. Jutro mam ostatni dzień praktyk, a potem jadę prosto na uczelnię. Czeka mnie znów cały weekend na uczelni z egzaminami, więc pewno za dużo nie będę zaglądać.
Trzymam za wszystkie testujące kciuki, by się zazieleniło! Odezwę się pewnie w niedzielę wieczorem -
Aika, on w tym procederze uczestniczy, dziś przed 5 został zbudzony na testowanie, sam chciał przy tym być, utulił, siedem razy się upewnił czy nie płaczę przez tą jedyną krechę, no i dla niego sprawa jest jasna - działamy dalej. Ale ja mam jeszcze swoją arbuzową tajną broń! Nie jesteśmy że sobą od wczoraj i gdyby wszystkie moje urojenia były prawdą, mielibyśmy w domu domowe przedszkole hehe, więc sama rozumiesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:15
Aika lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Dziś, zaraz po przebudzeniu z wielką nadzieją dokonałam pierwszego pomiaru temperatury i zobaczyłam tylko 36,7, z ciekawości zmierzyłam też pod pachą i jak zwykle 35,7. Skoro ja przeważnie mam niską temperaturę ciała, to mam traktować te swoje pomiary jako wyższą czy to nie ma związku, a ja już swiruje?
Termin @ mam jutro, a cyc nie znika jak zwykle, ciągle pełny, więc jeszcze trzymam się nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:01
10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa wrote:Dziś, zaraz po przebudzeniu z wielką nadzieją dokonałam pierwszego pomiaru temperatury i zobaczyłam tylko 36,7, z ciekawości zmierzyłam też pod pachą i jak zwykle 35,7. Skoro ja przeważnie mam niską temperaturę ciała, to mam traktować te swoje pomiary jako wyższą czy to nie ma związku, a ja już swiruje?
Termin @ mam jutro, a cyc nie znika jak zwykle, ciągle pełny, więc jeszcze trzymam się nadziei
Kochana, jak juz wczesniej było wspomniane, jednorazowo mierzona temperatura nie powinna być brana pod uwagę a temperatura ciała jak sama widzisz różni się od PTC Także nie przejmuj się Poza tym zerknij sobie np. Na mój wykres, mimo wszystko mam niskie temperatury A to dlatego ze przed faza lutealna miałam poniżej 36,5 -
Miłego dnia kobietki :* ja mam dzisiaj wycieczkę z dzieciaczkami wiec będzie się działo oczy wszędzie trzeba miec;) zastanawiam się czy przerwać nasze starania czy próbować wiem ze raczej nic z tego nie będzie z tym wynikiem a jak nawet by się udało to pewnie się nie utrzyma z ta prolaktyna ale miesiąc do gina będzie mi się mega dluzyl a tak chociaż jakąś mała nadzieja
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Aika, święta racja, nie ma z czym porównać, a ja się tu gorączkuje, eh... debiutantka pełna gębą! haha
Ineczka, czasem z takiego odpuszczenia tematu może wyjść coś dobrego, masę takich historii znam. Moja osobista psiapsi zaszła jak jej gin endo powiedział, że musi się pogodzić, że rodzeństwa już synowi nie stworzy, a jednak ma dwojeczke jak marzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:32
10 cs szczęśliwy
-
Też mam niskie temperatury od zawsze tak miałam nawet latem mam zimne ręce albo źle mierze jednak ta temp do tej pory wkladalam termometr pod język w okolicy wedzidelka tak jak się dzieciom mierzy ale wczoraj przeczytałam od jednej z was ze w okolicach 8 i pod językiem nie bardzo mam na to wizje bo jezyk jest bliżej niż 8;) ciemna masa chyba jestem;) Będziecie mieć ze mną ciężko i z moimi dziwnymi pytaniami ale wolę pytać nuż dusić w sobie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Doma no widzisz! Nie było co sie smucic kochana trzymam kciuki! Teraz tylko czekac.. Na kiedy @?
Sońka nie no coś Ty kochana! Jesteśmy po to żeby pomagać Nie goraczkuj się, po prostu bądź spokojna bo owszem, było kiedyś cos takiego ze w fazie lutealnej powinna być temperatura powyżej 37°, ale to g**** prawda Każda kobitka jest inna i są takie które maja temperaturę utrzymująca się na 36 przez cały cykl a są tez takie które cały cykl maja 37 Także spokojna głowa !
Ineczka wiem że to mimo wszystko ryzykowne, ja nie czekalam no ale nie udało się i tak. Jeśli masz się martwić cały czas że cos się stanie to nic na sile A jeśli dasz rade to dzialajcie. A co do mierzenia temperatury to w ustach mimo wszystko jest najmniej wiarygodnie, a wiem ze Ty się pytalas właśnie o usta. Chodzi o komfort? Bo generalnie najdokladniejsza temperatura jest dowcipnie i doodbytowo
Jasne, zadawaj pytań ile dusza pragnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:39