Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa właśnie to mnie martwi najbardziej bo jest mega wysoka a przecież się z pracy nie zwolnie żeby się nie denerwować o ile to jest to co mi ją tak podbija
Tez tak mam ze wszystko musze zrobić na 10000 procent najlepiej i to za pierwszym razem wiec ubolewam nad tym ze jak teraz chce fasolinde to cos zawsze musi wwyjść myślałam że złoty strzał będzie a tu złoty guzik
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
No najlepiej, to i tak jest pierwszy w miarę odpowiedni termin. kup sobie tylko ten najczulszy test 10mlU/ml.
AneTka87 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ineczka Pociesze Ci i powiem ze ja miałam prolaktyny 1159 i cykle ok. 40 dniowe a teraz jestem w trakcie drugiego cyklu leczenia bromergonem i cykl skrócił mi się do 33 dni, poza tym jest duże prawdopodobieństwo ze to był szczęśliwy cykl Także życzę Ci żebyś trafiła na dobrego lekarza który wdroży odpowiednie leczenie i żebyś doczekała się wymarzonego groszka :*
-
Renfri wrote:Ja dziś zaopatrzyłam się w Inofolic. Słyszałam również o cudownym działaniu ziół ojca Sroki.
Dziewczyny czy przy zagnieżdzaniu zaroda można czuć delikatne bóle podbrzusza przez kilka dni?
Oby można!!! Ja wczoraj myślałam, że mam atak wyrostka, tak mnie szarpało podbrzusze inaczej jak na @, agrresywniej No i gdzieś w kalendarzyku miałam zapisane, skrupulatnie wyliczone, że mógłby to być dzień gnieżdżenia się fasolmistrza, normalnie matematyczna precyzja, albo przeogromna siła autosugestii w moim przypadku
Dlatego pokusiłam się o ten teścik rano, ale brzydal mi wyszedł. Chociaż miałam strumieniowy i niby miałam tam na niego oddziaływać 10 sekund, a nie miałam aż takiego wodospadu10 cs szczęśliwy
-
MalPog wrote:Hahaha!!! Bella jesteś mistrzynią!
Wróblowa pomyślałam o tym samym
Poznałam już kilka dziewczyn, których mężczyźni nie chcieli w ciąży bo bali się że coś zrobią maleństwu... No kurcze chłopaki, ogarnijcie sięAneTka87, Sońkaa, Ewcia_92, MalPog lubią tę wiadomość
-
Ineczka spokojnie, najważniejsze to wyluzowac. Wiem że się nie da, ale się starać. ja kiedys też żyłam praca (wylądowałam dzięki temu w szpitalu na nerwice) i chciałam wszystko najlepiej. Orderu mi za to nie dali więc nie warto. Lekarz pewnie da Ci jakieś tabletki, o ile kojarzę to bromergon jest na wysoką prolaktyne, i może wydawać się to śmieszne ale na ziołach sroki też jest napisane że wpływają na wysoki poziom prl pozytywnie. także widzisz, wyjść jest wiele i wcale nie przekreśla to zajścia w ciąże
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Aika wrote:Wróblowa hahaha nie mogę z Toba Z Toba naprawdę nie idzie się nudzić
Bella wiem ale boje się ze skurcze macicy mogły źle wpłynąć
Do tej pory boli mnie brzuch Jak na @ trochę ...
Kochana przede wszystkim nie denerwuj sie na zapas bo to jest gorsze -
Aika dzięki za dobre slowa:* teraz odliczam do wizyty dużo kobiet z problemami do niej chodzi jest polecana ja też jestem z niej zadowolona wiec mam nadzieje ze coś i u mnie wymyśli żeby to obniżyć a mam jeszcze pytanko odnośnie mierzenia temperatury w ustach gdzie najlepuej ten termometr umieścić pod językiem? Zapisujecie dwa miejsca po przecinku czy jedno?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Bella_Bella wrote:Poznałam już kilka dziewczyn, których mężczyźni nie chcieli w ciąży bo bali się że coś zrobią maleństwu... No kurcze chłopaki, ogarnijcie się
No i widzicie co nas czeka, tak gonimy za ciążą, a jak się uda, to pas cnoty i pajęczyny jak się okazuje...10 cs szczęśliwy
-
Aika wrote:Ineczka Pociesze Ci i powiem ze ja miałam prolaktyny 1159 i cykle ok. 40 dniowe a teraz jestem w trakcie drugiego cyklu leczenia bromergonem i cykl skrócił mi się do 33 dni, poza tym jest duże prawdopodobieństwo ze to był szczęśliwy cykl Także życzę Ci żebyś trafiła na dobrego lekarza który wdroży odpowiednie leczenie i żebyś doczekała się wymarzonego groszka :*
Skąd wiesz że ten jest szczęśliwy? Robiłaś już test?
Czytam z przerwami bo ciągle się zawiesza i moze coć ominęłam -
Tak a propos postów Belli o w ciazy, taka anegdotka(): Wróbla kumpla żona była już w szpitalu na tzw. wylocie. No i chłop pojechał do niej, bo syn mu się rodzi. A ta (leżała sama na sali) miała tak przeogromne libido że poszła z nim do szpitalnego kibelka na szybkie co nieco. Tak ją bidną wyprzytulal w tej toalecie że kobita wprost z kibla pojechała na porodowke bo przez dostała takich skurczy że chyba wywolali poród
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Tak a propos postów Belli o w ciazy, taka anegdotka(): Wróbla kumpla żona była już w szpitalu na tzw. wylocie. No i chłop pojechał do niej, bo syn mu się rodzi. A ta (leżała sama na sali) miała tak przeogromne libido że poszła z nim do szpitalnego kibelka na szybkie co nieco. Tak ją bidną wyprzytulal w tej toalecie że kobita wprost z kibla pojechała na porodowke bo przez dostała takich skurczy że chyba wywolali poród
Hahaha! Czyli jednak jest nadzieja! Jak nie będą chcieli to będziemy uświadamiać, że to naturalna metoda na wywołanie10 cs szczęśliwy
-
Ineczka wrote:Aika dzięki za dobre slowa:* teraz odliczam do wizyty dużo kobiet z problemami do niej chodzi jest polecana ja też jestem z niej zadowolona wiec mam nadzieje ze coś i u mnie wymyśli żeby to obniżyć a mam jeszcze pytanko odnośnie mierzenia temperatury w ustach gdzie najlepuej ten termometr umieścić pod językiem? Zapisujecie dwa miejsca po przecinku czy jedno?
Musi być dwa miejsca po przecinku, termometr owulacyjny elektroniczny
Jeśli chcesz w ustach to przy ósemce pod językiem zawsze po tej samej stronie. Od razu jak otworzysz oczy rano bez wstawania i gwałtownych ruchów i najlepiej po 4h snu Jeśli śpisz z otwartymi ustami to to miejsce może się nie sprawdzić -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce652828f96.jpg
30.01. elpiss87
31.01. AneTka87
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
01.02. agu92
02.02. monijaaa, Aika, Karen25
04.02. Doma90
06.02. Bella_Bella, Kamelkowo, MalPog
07.02. Gagarek
08.02. wercia2601