Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja za godzinę uciekam z pracy po wyniki bety.
Generalnie to bardziej zastanawam się czy będę pamietala o braniu tej luteiny niż tym jaki wynik bety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 13:55
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Akurat szaleństwo to coś, co mamy w nadmiarze....Mówie mu w sobotę załamana, że znowu się coś pochrzaniło i mam objawy owulacyjne 7 dc, a tu warunki na kochanie takie średnie. A ten bez słowa poszedł pod prysznic, wrócił do łóżka i wyciągnął to i owo i dawaj. A w pokoju obok moja matka
Po wszystkim stwierdziliśmy, że jedziemy do Maca, ale żeby nie obudzić matki wychodziliśmy tarasem jak złodzieje i wyjeżdżaliśmy bez włączonych świateł
Na koniec kot dostał sraczki i musiałam jeszcze o 2 w nocy sprzątać kuwetę
Ostatnie zdanie mnie rozwaliło totalnie -
ciopek wrote:We Wrześniu maiłam zabieg łyzeczkowania- miałam polipa na szyjce macicy ( podobno spowodowany długim braniem hormonów) od września do marca miałam cykle jak w zegarku co 28 dni ostatni rozregulowany totalnie 45dzień wywałany tabletkami Orgametril- badania mam przy każdej wizycie robione usg dopochwowe hormony lh, fsh w normie tarczycy nigdy nie badałam ale wola nie mam- przed stosowaniem anty miałam nierugalrne miesięczki bardzo bolesne- anty to unormowało byłam zadowolona przez 7 lat brałam Minulet, potem Daillette nie przytyłam czułam się jakbym fruwała- teraz jestem raczej ospła staram się bezskutecznie- mój lekarz proponował mi clostilbegyt i monitoring ale po komenmtarzach w necie że powoduje ciąże mnogie i zrezygnowałam choć
"Powoduje ciąże mnogie". Kochana, mój pierwszy cykl z clo to były trzy pęcherzyki i "groźba" ciąży mnogiej. Nie mamy nawet jednego dziecka. Kolejne cykle to już pojedyncze pęcherzyki. Poza tym, jeśli podczas brania clo będziesz miała więcej pęcherzyków możecie się zabezpieczać i "stracić" ten cykl. Mi to lekarz proponował jeśli bym nie chciała trojaczków. Powiedziałam, że mogą być trojaczki i się nie zabezpieczaliśmy, niestety nie wyszło. Także wiesz, loteria.
Jeśli u Ciebie jest wszystko ok to jeszcze zostaje partner. Mi lekarz od razu powiedział, że zanim zacznie mnie szprycować czymkolwiek chce zobaczyć wyniki mojego męża.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dziewczyny ale szalejecie normalnie trudno nadążyć za Wami
Ja dzisiaj wyjątkowo dobry humor, nawet myślenie mam jakieś takie bardziej pozytywne na ten cykl-sama nie wierze ze tak szybko po tej niespodziewanej @. Za pół godziny koniec pracy i lecę na siłownie bo przez te nadzieje ze fasolka kozę już być zaniedbałam kondycję a urlop na plaży już za 3 tygodnieniecałe w sumie W KOŃCU . Mam nadzieje ze troche mniej będę o tym myśleć i szybciej zleci do testowania.
A właśnie! Wpiszcie mnie na 21 na czerwcowe testowanie -
nick nieaktualnydziewczyny, mam pytanie, z cyklu tych glupich. Jestem z tych co czesto mi marzna stopy. Dzis np przyszlam w sandalkach do pracy, upalu nie ma, ale zimno tez nie jest a mi zimno w stopy. Zauwazylam, ze jak mi zimno w stopy dluzej to mnie podbrzusze boli. Tez tak macie?
-
Joannanml wrote:dziewczyny, mam pytanie, z cyklu tych glupich. Jestem z tych co czesto mi marzna stopy. Dzis np przyszlam w sandalkach do pracy, upalu nie ma, ale zimno tez nie jest a mi zimno w stopy. Zauwazylam, ze jak mi zimno w stopy dluzej to mnie podbrzusze boli. Tez tak macie?
Ja tak mam. Do tego dochodzi częste siuranie i dyskomfort -
nick nieaktualnyja bralam pol roku CLO i bylam swiadoma ze jest zwiększone rzyko ciazy mnogiej jak widac na zalaczonym obrazku mija 4 rok staran i ani jednego malenstwa nie mam...gdyby u mnie nie pozostała inseminacja jako jedyna nadzieja walczylabym dalej z CLO pomimo iz u mnie to ne dalo efktu to zawsze zwieksza szanse na ciaze. podejmę sie kazdej "pomocy" i sprobuje wszystkiego na co nas bedzie stac. i obojetnie jakie ryzyko bedzie w sobie nioslo.
-
Hej dziewczyny
U mnie załamka, robiłam wczoraj test. Biel biel biel, aż w oczy razi.Brzuch też na @ boli. Jutro beta to tylko potwierdzenie, że nici z tego i dostawiam dupkaEh... miało być tak pięknie. Rocznicowa inseminacja. Taką miałam nadzieję, że 26 maja będzie też i moim świętem
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Lunna, Frosh, Plinka piękne brzuszki
Kmala i Ineczka. Samych pomyślności i zieloności Wam życzę
a tak a propo wody z sodą na zgagę. Czytałam wątek, że dziewczyny sprawdzają wodą i sodą czy są w ciąży.Lunna, Frosch, plinka lubią tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Karolyna wrote:Akurat szaleństwo to coś, co mamy w nadmiarze....Mówie mu w sobotę załamana, że znowu się coś pochrzaniło i mam objawy owulacyjne 7 dc, a tu warunki na kochanie takie średnie. A ten bez słowa poszedł pod prysznic, wrócił do łóżka i wyciągnął to i owo i dawaj. A w pokoju obok moja matka
Po wszystkim stwierdziliśmy, że jedziemy do Maca, ale żeby nie obudzić matki wychodziliśmy tarasem jak złodzieje i wyjeżdżaliśmy bez włączonych świateł
Na koniec kot dostał sraczki i musiałam jeszcze o 2 w nocy sprzątać kuwetę
-
nick nieaktualny
-
Co do alergii to u mnie pojawiła się dwa lata temu. O po prostu wiosna umieram nic mi nie pomaga
Meczy katar oczy łzawią straszne! Podobno w mieście jest jeszcze gorzej gdyż te pyłki są zmuszane z zanieczyszczeniami i to działa jeszcze mocniej na nasz organizm. Doprowadziłam się rok temu do takiego stanu ze "uzależniłam" się od kropli do nosa. Brałam je do grudnia nawet 3 razy dziennie non stop. Wierzcie mi ze nawet nie chce liczyć ile pieniędzy na to straciłam
Teraz tez używam kropli dalej jakbym mogła brałabym codziennie bo po prostu jak mnie zatkało to koniec tylko krople i mogłam normalnie oddychać. A żaden laryngolog nawet noe miał pomysłu jak mnie leczyć.
Sama silna wola i kilkoma noe przespanymi nocami jakoś to unormowałam -
nick nieaktualny
-
Joannanml wrote:dziewczyny, mam pytanie, z cyklu tych glupich. Jestem z tych co czesto mi marzna stopy. Dzis np przyszlam w sandalkach do pracy, upalu nie ma, ale zimno tez nie jest a mi zimno w stopy. Zauwazylam, ze jak mi zimno w stopy dluzej to mnie podbrzusze boli. Tez tak macie?
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Dołączam. Zaczynam w tym cyklu, pełna nadziei, na wyczekanych wakacjach.
Pewnie jak każda z Was mam nadzieję, że będę w tych 20 procentach i uda się za pierwszym razem. Także dwa tygodnie i czas start!
Pozdrawiam Was cieplutko i powodzenia!Lunna, karollka29, Jaspis lubią tę wiadomość