Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Magda91 nie kumam - Boże Ciało to święto i sklepy są pozamykane więc dlaczego masz pracować?
Tak tak Boże Ciało to święto ale szef tak sobie grafik ułożył ze ma bardzo długi weekend. Bo ja pracuje przed Bożym Ciałem i po. Mam wolny tylko poniedziałek no i to święto. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plinka wrote:91Magda czy to jest salonik ruchu? Cgyba tylko oni mają czynne w święta
Dokładnie jest to Świat Prasy. Świąteczne dni mamy zamnkniete ale chodzi mi o to, ze szef tak sobie grafik ustala, ze to jemu przypadają wszystkie długie weekendy. Więc teraz na Boże Ciało ma 6 dni. A jak ja chciałam w takim razie żeby mieć dłuższy weekend po Bożym Ciele to usłyszałam, że nie da rady, bo on by musiał pracować 4 dni bez przerwy. A ja przecież mam jeden dzień wolnego bo jest święto. -
No Magda, to wiem o czym mówisz... Jeszcze jak ajent jest do dupy to juz w ogóle...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:Jestes na umowie o prace czy zlecenie?
Umowa o pracę na pół etatu a miesięcznie wyrabiam 200 godzin czasem. Zgodzilam się na to bo pracę zaczęłam w styczniu a wiedziałam ze najdłużej do sierpnia tu będę. No ale chyba czas uciekać wcześniej. No chyba, ze 1 cykl okaze się owocny to sprawa się inaczej rozwiąże. Ale jakoś w to nie wierzę bo od wczoraj brzuch mnie boli tak okresowo. -
Skur**syn, szczerze? Dziewczyno policz sobie godziny, i ile masz dni wolnych, oblicz dokładnie. Jeśli przyjmujesz dostawy i są na nich Twoje podpisy, to idź do inspekcji pracy. Ja bym tego tak nie zostawiła, jeszcze na odchodne. Musi przestrzegać prawa pracy!!! a jak nie, to po takiej nauczce będzie. Uwierz.
Cynamonowaaa, Lunna, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
kaaarolynaaa wrote:Lunna a Ty jak się masz?
-
nick nieaktualny
-
91Magda wrote:Umowa o pracę na pół etatu a miesięcznie wyrabiam 200 godzin czasem. Zgodzilam się na to bo pracę zaczęłam w styczniu a wiedziałam ze najdłużej do sierpnia tu będę. No ale chyba czas uciekać wcześniej. No chyba, ze 1 cykl okaze się owocny to sprawa się inaczej rozwiąże. Ale jakoś w to nie wierzę bo od wczoraj brzuch mnie boli tak okresowo.
Nie wiem jak tak mozna jak twoj szef -
nick nieaktualny