Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcia to byłby świetny prezent A conceive plus, super sprawa. Serio, nie dość ze przyjemniejsze to pomaga.
Ewcia może do śniegu to nie Ale może większe ukrwienie się odzywa...
A ja po prostu zasypiam na stojąco w końcu wyszlam z domu i lecimy z mezusiem na herbatke, bo kawy mi zabronił pićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 17:09
-
marciaa wrote:a ja zamówiłam testy owulacyjne
conceive plus czeka już od stycznia
i okres płodny mniej wiećej w okolicy urodzin
więc może mąż zrobi mi prezent urodzinowy i machnie bobasa haha
Podobno w miesiącu w którym ma się urodziny jest się bardziej płodnym niz normalnie
-
plinka, też to słyszałam
tyle że jak postanowiliśmy się starać to myślałam że do urodzin to wieki a tu proszę
co do conceive, nie ukrywam że trochę na to liczę bo wydaje mi się że właśnie ze śluzem mam problem... ciężko mi zaobserwować taki szczyt śluzu płodnego -
nick nieaktualnyplinka wrote:Podobno w miesiącu w którym ma się urodziny jest się bardziej płodnym niz normalnie
Aika, nie daj się zwariować! W ciąży można pić kawę! Należy ją tylko ograniczyć i pić najlepiej taką z mleciem. Mówię Ci to ja! Broniłam z tego inżyniera, a teraz będę też bronić z kawy magistra . A herbata niejednokrotnie jest dużo gorsza od kawy. No, chyba, że pijesz takiego sikańca herbacianego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:36
-
Marcii jesli chodzi o sluz to gdy starałam sie o Z to pilam caly czas rano siemie lniane ( jest na sluz, a dodatkowym atutem jest masa blonnika ktora pomaga orzy przrmianie materii) a do tego w okolicach owulacji popijalam guajazyl ( obrzydliwy w smaku syrop rozrzedzajacy wydzieline okolo 8 zl buteleczka) wydzieline tat tak nie tylko ta w oskrzelach, ta na dole tez:) pomoglo sluz mialam w owulacje piekny:) polecam to wcale bie drogu zabieg siemie kosztuje chyba 7 zl syrop nieco ponad 8 warto wyprobowac na sobie:)
-
Przy pierwszych starankach strasznie szalalam.. Wszelkie inofemy, castagnusy witaminy dla mnie i meza.. Siemie lniane, syropy rozrzedzajace, testy po 3 co mc bo nigdy nie moglam wytrzymac do dnia @...
Powiem z doswiadczebia tak: zaden test nie jest potrzebny jesli mierzysz o stałych porach temperature oraz jeslu potrafisz dobrze sie zbadać chodzu mi o szyjke i obserwacje sluzu..
2 lata temu juz.bym wydawała 8 zl na test a teraz przy kolejnej starance w moim 10 dniu po wystarczy ze sie zbadam i wiem
Watro sobie pomuc owszem, skrocic cykl jesli jest bardzo dlugi, uregulowac je, zadbac o sluz, lub juz farmakologicznie hormonami wydluzyc sobie faze lutealna -
Ewcia ja wiem, ale mój mężczyzna panikuje
Dziewczynki sprawdzalam szyjkę, wysoko, średnia, rozpulchniona i zamknięta Z tego co pamiętam , w poprzednich cyklach od razu po owulacji robiła się twarda jak czubek nosa i tak do @ Także się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 19:22
-
Mi dziewczyny dzisiaj ból jajnikow zupełnie przeszedł, a przez ostatnie 3 dni aż mnie prostowalo z bólu. Ciekawe co to mogło być.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
plinka wrote:Wroblowa ja również jestem mega fanką tego wina ale mam teraz szlaban na nie przez najbliższy rok.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Nie no co Ty nie będę ryzykować.
Właśnie zapytałam Wróbla czy chce winko, ale chyba nie jest zachwycony pomyslem.
Co tu tak ucichlo? ;o
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.