Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj chciałabym trochu wina wypić . Ale jak nie wiem co we mnie siedzi to nie piję Nadrobię około 4 lutego
Mnie wzięło na porządki. Ogarnęłam sobie łazienki i całą górę. Został mi na jutro tylko dół więc godzinka pracy i będzie świeżo i pachnącoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 20:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Ewcia nie mów mi nic o jedzeniu bo ja ostatnio nic innego nie robię tylko wpierdzielam. Systematycznie co 2 godzinki i zawsze mam ochotę na to co je ktoś inny
Podejrzewam, że do teraz jadłaś żeby żyć a teraz żyjesz żeby jeść Ponoć taki urok brzuchatek -
A ja tam sobie opierdzielilam kawałek pizzy. i myślę czym ja jeszcze popchnąć... może jakimś serkiem z musli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 20:56
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Mnie głowa tak boli, ze ledwo siedze mam na coś ochote ale sama nie wiem na co. Zjadłabym coś dobrego
Musialam sie lekami nafaszerowac zeby w ogole zacząć funkcjonować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 21:00
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
Karen ja tak miałam w zeszła sobotę. Myślałam że łeb mi rozsadzi nawet oczami nie mogłam ruszać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Karen ja tak miałam w zeszła sobotę. Myślałam że łeb mi rozsadzi nawet oczami nie mogłam ruszać.
Ja juz drugi dzień tak mam. Zaraz wbijam pod kołdrę i ide spać..moze obudze sie akurat 2 lutego na tescikMajeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
nick nieaktualny
-
Ewcia uuuu sama nie czuje jak rymuje tak się nazremy na noc, a później będzie: kochanie, czy ja jestem gruuuba?!
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Podczytuję Was od wczoraj i nawet (o dziwo) udało mi się przelecieć cały wątek od a-z ale faktycznie strasznie płodne jesteście... oby to się przełożyło na większą ilość zafasolkowanych jeszcze w pierwszych miesiącach 2017
Coś o mnie... mam na imię Ania, będę taką wątkową "babcią" bo mam 34 lata (rocznikowo 35.).
Czytać Was tu zaczęłam bo właśnie niestety po 10 tygodniach zakończyła się moja pierwsza ciąża. Bardzo ciężko nadal o tym mówić i myśleć bo sprawa jest baaardzo świeża... ale ten Wasz "szczęśliwy wątek" troszkę bardziej pozytywnie mnie nastroił do tego mój Pan Klekot ocierając mi łzy powiedział że jak tylko wszystko się oczyści to zabieramy się za robotę, bo nie możemy tracić czasu
Tym trochę przydługim wstępem chciałam się przywitać, bo nie chcę Was już podglądać "Z ukrycia"
Wszystkim nowym Brzuchatkom z całego serca gratuluję i oby to był szczęśliwy i nudny, długi 9-miesięczny czas :*
Za wszystkie testujące trzymam kciuki :*
A wszystkim Staraczkom życzę abyśmy jak najszybciej szczęśliwie zafasolkowałyAneTka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny