Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MilliSBB wrote:Pobuczalam sie!
Monika25, MalPog lubią tę wiadomość
-
Lunna wrote:Milli ja tez.. normalnie sie poryczalam jak widzialam jak sie przeciaga jak taka zabka dluga i wszystkie kosteczki. Ma wszystkie paluszki i jakis dzyndzolek miedzy nozkami ale z tego moze byc jeszcze dziewczynka zobaczymy we wtorek na genetycznym
Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróblowa wrote:Milli .... :* jak każda chyba, to normalne."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Zauwazylam,ze tak juz Lunka wstawia zdjecia dzidziora ,czy tez Plinka swoj brzuch,to naprawde się ciesze,bo wiem jak dziewczyny czekaly,zeby miec fasolke.
A jak widze moją przyjaciolke,ktora zaszla w ciaże od tak,nie planujac jej,to autentycznie jest mi cholernie zle.
Mowiac,ze nie mozemy zajsc w ciaze bo sie nie modlimy,dolala oliwy do ognia.Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Racja, tu panują inne zasady dla brzuchatek inaczej to wszystko odbieramy chociaż zazdrość (zdrowa, pozytywna) gdzieś tam się tli i myśli ze "to mogłyśmy być my"
Kurde jakby modlitwa działała aż takie cuda, to może ludzie na świecie nie umieraliby na raka, a w rodzinach z małymi dziećmi w których ojciec bije matkę, a one składają raczki w modlitwie, nie byłoby patoli. Co za bzdury...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wlasnie dostalam strzala w pysk!!!!
Dzwonila moja mama i powiedziala,ze dziewczyna mojego bylego meza,jest w ciazy.
Kazda tylko nie ja."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMili wiem co czujesz. Mialam przed mezem dwoch partnerow. Oni maja juz dzieci a ja nadal nie. Ale ja patrze na to inaczej, oni siedza w 'pieluchach'. A ja mam czas i troche kasy na swoje widzimisie. Oni nie maja ani czasu na wakacje ani kasy. Mili wiec korzystajmy z zycia poki mozemy!
-
Lunna wrote:Kochane Cioteczki! Przybijcie ze mną piąteczki..!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb4985aaae0.jpg
Rosnę jak na drożdżach. Ruszam się jak mały pływak, że az ciężko mi fotkę zrobić
Mam długaśne nóżki a stópki już mają 1cm!
Pani dr powiedziała, że niedługo wyrosnę za monitor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff9dac91895.jpg
Mówiła też, że torbiel zniknęła i mam więcej już miejsca ale mama musi ostrożnie jeszcze trochę się obchodzić ze sobą bo łożysko jest dość nisko z przodu ale później powinno się przesunąć wyżej.
Pozdrawiam mocno,
Maluda
Ps. Znowu jedziemy nad morze bo tata interesy rano załatwia więc posłucham trochę fal przez brzuszek mamy a na podróż od cioci mamy adapter do pasów i mame już nie boli brzuszek
Lunka wzruszyłam się rośnijcie sobie zdrowoLunna lubi tę wiadomość
-
Lunna wrote:Kochane Cioteczki! Przybijcie ze mną piąteczki..!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb4985aaae0.jpg
Rosnę jak na drożdżach. Ruszam się jak mały pływak, że az ciężko mi fotkę zrobić
Mam długaśne nóżki a stópki już mają 1cm!
Pani dr powiedziała, że niedługo wyrosnę za monitor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff9dac91895.jpg
Mówiła też, że torbiel zniknęła i mam więcej już miejsca ale mama musi ostrożnie jeszcze trochę się obchodzić ze sobą bo łożysko jest dość nisko z przodu ale później powinno się przesunąć wyżej.
Pozdrawiam mocno,
Maluda
Ps. Znowu jedziemy nad morze bo tata interesy rano załatwia więc posłucham trochę fal przez brzuszek mamy a na podróż od cioci mamy adapter do pasów i mame już nie boli brzuszek
Hej Maludka Buziaki od cioci :*Lunna lubi tę wiadomość
-
Karolyna wrote:I prawie płaczę. Zas...y Dupek.
Karolyna łączę się w bólu. Tydzień temu skończyłam dupka (zamiennik - Luttagen, miał mnie nie masakrować psychicznie jak to cholerstwo, ale nie wyszło, ups!), a za tydzień zaczynam kolejny raz. Aż mnie telepie na samą myśl Bądź twarda babo! Pamiętaj, że świat nie jest taki straszny jak go dupiszon namaluje -
agu92 wrote:Dzień dobry!
U Was też dziś zimno? Mam nadzieję, że chociaż trochę słońca będzie dzisiaj.
Dziś biorę ostatnią tabletkę dopochwową... Trudno powiedzieć czy mi coś dały skoro nie wie się z czym się walczy ;/ Dostałam skierowanie, jak to ładnie gin ujęła "na wszystko co tylko w pochwie można wyhodować", ale badania mogę zrobić jakieś 10 dni po @ dopiero, więc czekam na @...
Psuje mi to wszystkie plany staraniowe ;/Frosch lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Karolyna łączę się w bólu. Tydzień temu skończyłam dupka (zamiennik - Luttagen, miał mnie nie masakrować psychicznie jak to cholerstwo, ale nie wyszło, ups!), a za tydzień zaczynam kolejny raz. Aż mnie telepie na samą myśl Bądź twarda babo! Pamiętaj, że świat nie jest taki straszny jak go dupiszon namaluje
Ooo graba W tym cyklu psychicznie chyba lepiej, ale wszystko mnie wzrusza A piersi...matko, za niedlugo bede potrzebowac jakis podporek na kolkach i bola na sama mysl o zblizeniu jakiejkolwiek tkaniny -
Mili przytulam :* Pamiętaj, że Ty też będziesz mamą, zobaczysz. Co więcej, będziesz nosić w sobie dziecko wspaniałego mężczyzny, tego którego kochasz, a nie jakiegoś tam byłego
-
Karolyna wrote:Ooo graba W tym cyklu psychicznie chyba lepiej, ale wszystko mnie wzrusza A piersi...matko, za niedlugo bede potrzebowac jakis podporek na kolkach i bola na sama mysl o zblizeniu jakiejkolwiek tkaniny
Karolyna ja od wczoraj nie biore dupka. Ale też płakałam jak bóbr. I cały czas mnie mdli. Kilka razy już się zrywałam do łazienki, bo myślałam, że pawia puszczę Nie wiedziałam, że to takie cholerstwo jest. A od kilku dni mnie tak piersi bolą..dziś doszły jeszcze mega wrażliwe sutki -
Karolyna wrote:Ooo graba W tym cyklu psychicznie chyba lepiej, ale wszystko mnie wzrusza A piersi...matko, za niedlugo bede potrzebowac jakis podporek na kolkach i bola na sama mysl o zblizeniu jakiejkolwiek tkaniny
-
91Magda wrote:Karolyna ja od wczoraj nie biore dupka. Ale też płakałam jak bóbr. I cały czas mnie mdli. Kilka razy już się zrywałam do łazienki, bo myślałam, że pawia puszczę Nie wiedziałam, że to takie cholerstwo jest. A od kilku dni mnie tak piersi bolą..dziś doszły jeszcze mega wrażliwe sutki
-
91Magda wrote:Mój też mi dziś gadał, że to pewnie ciąża a ja na tabsy zwalam. Chciałabym, żeby tak było, ale to się dopiero okaże