Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agu92 wrote:Kurcze co tu się dzieje...
Mam sąsiadów alkoholików. Jakieś dwa tygodnie temu zmarła sąsiadka w wieku 70 lat.
Dzisiaj ludzie się kręcą od godziny, technicy policyjni robią zdjęcia, wychodzę na balkon a tam pakują ciało do samochodu... Sąsiad (syn tej zmarłej kobiety) chyba wypadł z balkonu ;o
Masakra... Piszą już o tym na Porannym. -
EA wrote:Hejjj dzięki i oby cóż...nie pozostaje nam nic innego jak podwinąć rękawy i zabrać się w nocy do roboty haha
Co u Ciebie?
Nie wiem czy wiesz, ale w obecnej sytuacji powinniście podwijać coś innego niż rękawy
U mnie właśnie skończył się małpiszon i powoli będziemy zabierać się za staranka Owulko przybywaj! Mocy w lędźwiach mego lubego przybywaj!EA, monijaaa, jagodowa91, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
A ja tak myśle kiedy mi przypadnie IUI. W lipcu mam mieć badania pod tym katem...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
MalPog nasi ślubni to już jak motorki chyba chodzą dziwie się ze nie maja tylka jak koks od ciągłego ruchu posuwisto - pchanego
MalPog lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
MalPog wrote:Nie wiem czy wiesz, ale w obecnej sytuacji powinniście podwijać coś innego niż rękawy
U mnie właśnie skończył się małpiszon i powoli będziemy zabierać się za staranka Owulko przybywaj! Mocy w lędźwiach mego lubego przybywaj!
hahaha hiiimeeeeennn Już widzę Twojego lubego z takim okrzykiem wskakującego na łóżkomonijaaa, MalPog, anciaa lubią tę wiadomość
-
Wróblowa wrote:MalPog nasi ślubni to już jak motorki chyba chodzą dziwie się ze nie maja tylka jak koks od ciągłego ruchu posuwisto - pchanego
Hahaha Wróbelku, ja tam kamienne pośladki dostrzegam <lol>
PS. U mnie jeszcze nie ślubny Póki co obsypał brylantami i błagał o rękęmonijaaa lubi tę wiadomość
-
Ahahaha!!! EA szalona! Teraz jak będę myśleć o przytulaniach, to przed oczami będę mieć T. w roli Himena! I cały nastrój pójdzie w.piz.du
EA lubi tę wiadomość
-
U nas dziś heheszkowy wieczór
https://www.facebook.com/namacierzynskim/posts/797066440443570EA lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Ahahaha!!! EA szalona! Teraz jak będę myśleć o przytulaniach, to przed oczami będę mieć T. w roli Himena! I cały nastrój pójdzie w.piz.du
upss.....
My kiedyś mieliśmy taką noc głupawki właśnie, trzeba było działać a my prześmialiśmy sie cały czas głównie ja i rozśmieszałam męża, a on tylko mówił - "no nie pomagasz..."
MalPog lubi tę wiadomość
-
Ej nieeee to powinno być go go power rangersssss!!!! I my zza pościeli: mężu zordon Cię wzywa
monijaaa, 91Magda, Monika25, MalPog, anciaa, jagodowa91, Anna6 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
O matko, przez was umarłam ze śmiechu. Aż nie chce mi się psuć tej radosnej dyskusji moim smęceniem na dzisiejszy dzień .
Teraz dylemat - solidny prysznic czy pachnąca kąpiel?4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
monijaaa wrote:A jak Was tam znaleźć?
Dziewczyny coś tam robią, coś zaklikują, coś odklikują na fb i jest
Ale to Lunka i Madzia nasza a Madzia właśnie sie pakuje na urlop a Lunka jest w podróży więc chwilowo się nie da...eh..namieszałam Ale może jutro sie uda?