Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, witam się pourlopowo Właśnie wróciłam z monitoringu, bez stymulacji, jest jeden pęcherzyk, 11 mm endometrium, wszystko wygląda ok, oby tylko jeszcze plemnik zakochał się w pęcherzyku i z tej miłości powstały czułości a do tego postanowili żyć w jedności
MalPog, anciaa, Lunna lubią tę wiadomość
-
Lunna wrote:Kochane Cioteczki! Przybijcie ze mną piąteczki..!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb4985aaae0.jpg
Rosnę jak na drożdżach. Ruszam się jak mały pływak, że az ciężko mi fotkę zrobić
Mam długaśne nóżki a stópki już mają 1cm!
Pani dr powiedziała, że niedługo wyrosnę za monitor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff9dac91895.jpg
Mówiła też, że torbiel zniknęła i mam więcej już miejsca ale mama musi ostrożnie jeszcze trochę się obchodzić ze sobą bo łożysko jest dość nisko z przodu ale później powinno się przesunąć wyżej.
Pozdrawiam mocno,
Maluda
Ps. Znowu jedziemy nad morze bo tata interesy rano załatwia więc posłucham trochę fal przez brzuszek mamy a na podróż od cioci mamy adapter do pasów i mame już nie boli brzuszek
cudo...Lunna lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Agi do tej pory gin nie wiedziała z czym walczy? Dostalas leki na zwykłą infekcję? Mam nadzieję, że żadna wredna bakteria Cię nie dopadła :*
No właśnie chyba dopadła w dotychczasowych badaniach nic nie wyszło, dostałam więc leki "w ciemno" i potem mam zrobić dokładniejsze badania... Eh.
-
Kurcze co tu się dzieje...
Mam sąsiadów alkoholików. Jakieś dwa tygodnie temu zmarła sąsiadka w wieku 70 lat.
Dzisiaj ludzie się kręcą od godziny, technicy policyjni robią zdjęcia, wychodzę na balkon a tam pakują ciało do samochodu... Sąsiad (syn tej zmarłej kobiety) chyba wypadł z balkonu ;o -
monijaaa wrote:Ja ten cykl odpuszczam. Zero stymulacji, zero monitoringow.trochę luzujemy A w lipcu chcemy znowu IUI
Ja też miałam nie iść na monit, ale sie skusiłam, a że miejsce było to tym bardziej. Chyba to sie nazywa uzależnienie
Ale czasem trzeba odpuścić żeby nie zwariować.
Która to będzie Twoja IUI?
Edit: w tym cyklu nawet nie biore kw. foliowego miałam dość wszystkiego, wyjechaliśmy na urlop, myślałam że naładuje akumulatorki, ale tam gdzie byłam pełno malych dzieci, więc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 20:26
-
Hej
Jestem nowa na forum i nie wiem czy trafiłam na dobry wątek. Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu do prowadzenia ciąży. Mam ubezpieczenie w signal i chciałabym skorzystać w ramach ubezpieczenia z wizyt lekarskich a jednocześnie aby lekarz pracował w którymś ze szpitali we Wrocławiu lub okolicy. Niestety znalazłam tylko jednego lekarza: Paweł Lepka. Czy któraś z was miała podobny problem, lub czy możecie podzielić się wiedzą na temat tego lekarza? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Agakejt8 lubi tę wiadomość
-
Niby wie się, że szanse to ok 10 % , ale rozczarowanie jest większe niż w zwykłym cyklu
Idzie zwariować, mógłby mieć więcej litości
Eh może to nasz krzyż?!"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
EA wrote:Cześć dziewczyny, witam się pourlopowo Właśnie wróciłam z monitoringu, bez stymulacji, jest jeden pęcherzyk, 11 mm endometrium, wszystko wygląda ok, oby tylko jeszcze plemnik zakochał się w pęcherzyku i z tej miłości powstały czułości a do tego postanowili żyć w jedności
Hej Kochana Życzę Ci, żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia i żeby od razu została skonsumowanaEA, Lunna lubią tę wiadomość
-
monijaaa wrote:Niby wie się, że szanse to ok 10 % , ale rozczarowanie jest większe niż w zwykłym cyklu
Idzie zwariować, mógłby mieć więcej litości
Eh może to nasz krzyż?!
Oby nie, wole myśleć, że to chwilowy (czasem dłużej niż chwilowy) kaprys losu i gdy już pogodzimy się z losem, to wtedy dostaniemy od niego suprajsa. -
MalPog wrote:Hej Kochana Życzę Ci, żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia i żeby od razu została skonsumowana
Hejjj dzięki i oby cóż...nie pozostaje nam nic innego jak podwinąć rękawy i zabrać się w nocy do roboty haha
Co u Ciebie?Lunna lubi tę wiadomość