Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, witam się pourlopowo
Właśnie wróciłam z monitoringu, bez stymulacji, jest jeden pęcherzyk, 11 mm endometrium, wszystko wygląda ok, oby tylko jeszcze plemnik zakochał się w pęcherzyku i z tej miłości powstały czułości a do tego postanowili żyć w jedności
MalPog, anciaa, Lunna lubią tę wiadomość
-
Lunna wrote:Kochane Cioteczki! Przybijcie ze mną piąteczki..!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb4985aaae0.jpg
Rosnę jak na drożdżach. Ruszam się jak mały pływak, że az ciężko mi fotkę zrobić
Mam długaśne nóżki a stópki już mają 1cm!
Pani dr powiedziała, że niedługo wyrosnę za monitor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff9dac91895.jpg
Mówiła też, że torbiel zniknęła i mam więcej już miejsca ale mama musi ostrożnie jeszcze trochę się obchodzić ze sobą bo łożysko jest dość nisko z przodu ale później powinno się przesunąć wyżej.
Pozdrawiam mocno,
Maluda
Ps. Znowu jedziemy nad morze bo tata interesy rano załatwia więc posłucham trochę fal przez brzuszek mamya na podróż od cioci mamy adapter do pasów i mame już nie boli brzuszek
cudo...Lunna lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Agi do tej pory gin nie wiedziała z czym walczy? Dostalas leki na zwykłą infekcję? Mam nadzieję, że żadna wredna bakteria Cię nie dopadła :*
No właśnie chyba dopadław dotychczasowych badaniach nic nie wyszło, dostałam więc leki "w ciemno" i potem mam zrobić dokładniejsze badania... Eh.
-
Kurcze co tu się dzieje...
Mam sąsiadów alkoholików. Jakieś dwa tygodnie temu zmarła sąsiadka w wieku 70 lat.
Dzisiaj ludzie się kręcą od godziny, technicy policyjni robią zdjęcia, wychodzę na balkon a tam pakują ciało do samochodu... Sąsiad (syn tej zmarłej kobiety) chyba wypadł z balkonu ;o -
monijaaa wrote:Ja ten cykl odpuszczam. Zero stymulacji, zero monitoringow.trochę luzujemy A w lipcu chcemy znowu IUI
Ja też miałam nie iść na monit, ale sie skusiłam, a że miejsce było to tym bardziej. Chyba to sie nazywa uzależnienie
Ale czasem trzeba odpuścić żeby nie zwariować.
Która to będzie Twoja IUI?
Edit: w tym cyklu nawet nie biore kw. foliowegomiałam dość wszystkiego, wyjechaliśmy na urlop, myślałam że naładuje akumulatorki, ale tam gdzie byłam pełno malych dzieci, więc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 20:26
-
Hej
Jestem nowa na forum i nie wiem czy trafiłam na dobry wątek. Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu do prowadzenia ciąży. Mam ubezpieczenie w signal i chciałabym skorzystać w ramach ubezpieczenia z wizyt lekarskich a jednocześnie aby lekarz pracował w którymś ze szpitali we Wrocławiu lub okolicy. Niestety znalazłam tylko jednego lekarza: Paweł Lepka. Czy któraś z was miała podobny problem, lub czy możecie podzielić się wiedzą na temat tego lekarza? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Agakejt8 lubi tę wiadomość
-
Niby wie się, że szanse to ok 10 % , ale rozczarowanie jest większe niż w zwykłym cyklu
Idzie zwariować, mógłby mieć więcej litości
Eh może to nasz krzyż?!"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
EA wrote:Cześć dziewczyny, witam się pourlopowo
Właśnie wróciłam z monitoringu, bez stymulacji, jest jeden pęcherzyk, 11 mm endometrium, wszystko wygląda ok, oby tylko jeszcze plemnik zakochał się w pęcherzyku i z tej miłości powstały czułości a do tego postanowili żyć w jedności
Hej KochanaŻyczę Ci, żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia i żeby od razu została skonsumowana
EA, Lunna lubią tę wiadomość
-
monijaaa wrote:Niby wie się, że szanse to ok 10 % , ale rozczarowanie jest większe niż w zwykłym cyklu
Idzie zwariować, mógłby mieć więcej litości
Eh może to nasz krzyż?!
Oby nie, wole myśleć, że to chwilowy (czasem dłużej niż chwilowy) kaprys losui gdy już pogodzimy się z losem, to wtedy dostaniemy od niego suprajsa.
-
MalPog wrote:Hej Kochana
Życzę Ci, żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia i żeby od razu została skonsumowana
Hejjjdzięki i oby
cóż...nie pozostaje nam nic innego jak podwinąć rękawy i zabrać się w nocy do roboty haha
Co u Ciebie?Lunna lubi tę wiadomość