X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna, to do mnie było o Dupku.

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    floreczka wrote:
    Dziewczyny kompletnie nie wiem co u Was, nie było mnie kilka dni, a dzisiaj przyszłam się pożegnać. 3mam za Was kciuki, a tym którym się udało składam najserdeczniejsze gratulacje i życzę małym stworkom wszystkiego najlepszego z okazji ich pierwszego dnia dziecka. Nie mówię żegnam, mówię narazie, bo któż wie może kiedyś wrócę... Dobrej nocki :)

Floreczkaaa, mu tu ciekawe, co u Ciebie, a ty się żegnasz :D

• Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Dzień dobry dziewczyny.

Wylądowałam wczoraj na pogotowiu.
    Szóstka po kanalowce chciała mi łeb rozwalic.
    W zamian dostalam antybiotyk ,uśmiech Pana doktora,i jak to on powiedział doraźną pomoc:-)

Dziś narazie lepiej.
    Zbieram sie zaraz do pracy.
    Ojjj zle wyczyszczone kanaly :((( wspolczuje

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w piąteczek :D

Laski jak to jest? Jak wyszłam za mąż i nie zmieniłam danych tzn nazwiska i adresu zamieszkania w funduszu emerytalnym to oni mi normalnie naliczają składki? Po 7 latach sobie o tym przypomniałam :O

• Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Witam się w piąteczek :D

Laski jak to jest? Jak wyszłam za mąż i nie zmieniłam danych tzn nazwiska i adresu zamieszkania w funduszu emerytalnym to oni mi normalnie naliczają składki? Po 7 latach sobie o tym przypomniałam :O
    Pesel i nio masz ten sam ♡ spokojnie

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochane do dolaczenia do nas na fb zapraszam tutaj osoby ktore sa z nami juz troche a nie tylko raz na pare tyg sie pojawiaja.
    link do grupy
    W komentarzu tutaj prosze o podanie imienia i pierwzzej litery nazwiska z nicku z fb. Nie bede dolaczac kogos kogo nie kojarze od nas z watku bo chodzi tam tez o pewna kwestie prywatnosci, na ktorej kazdej z nas zalezy.
    Sprawdzcie teraz. Link ok tylko ovu ma swoje paranoje z przekierowywaniem do siebie i akceptuje tylko www zapomnialam o tym ale bylam po 600 km wczoraj wiec wybaczcie xD

Edit

Nie zapomnijcie podac tu w cytacie mojego posta podac wasze imie i 1sza lit nazwiska z fb zebym wiedziala kto i jak. Grupe odtajnilam na zamknieta i czasem obce osoby wtedy sie probuja dostac xD chyba mysla ze ti grupa milosnikow astronomii;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 08:36

Moyandott lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancia przynajmniej wiesz, ze nic złego się nie dzieje i będziesz mogła zacząć starania :) dobrze, ze mąż Cię rozumie i masz w nim wsparcie. To bardzo ważne w takich chwilach :)

Karolka ja mam do ślubu takie samo podejście jak Ty, ale mój M. patrzy na to od strony prawnej, bo to bardzo dużo ułatwia. I w sumie jak zaczęliśmy myśleć o dziecku to też stwierdziłam, ze można wziąć ślub. Ale jakoś nie możemy się do tego zebrać :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Pesel i nio masz ten sam ♡ spokojnie
    Lunka no właśnie też tak myślę, ale ja od razu panikę sieję hehe :D dzięki :)

• Moyandott Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monijaaa wrote:
    ten link jest chyba jakiś zły bo nie działa

faktycznie nie działa - poproszę jeszcze raz o link :-)

starania od marca 2017
    31 lat
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    działa
    Monika R
    :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja tez się wpraszam :) Magdalena Z.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moyandott wrote:
    faktycznie nie działa - poproszę jeszcze raz o link :-)
    Dziala przed chwila poprawilam we wczorajszym poscie metoda lopatologiczna coby ovu nie przekierowywalo na swoja podstronę

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueeyes tez wpadaj koniecznie :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie teraz szykuje na przetarg wiec pozniej wszystko posprawdzam poakceptuje ok? Papa

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Moyandott Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Lunka no właśnie też tak myślę, ale ja od razu panikę sieję hehe :D dzięki :)
    Bez paniki :-) składki księgują sie prawidłowo nawet jesli nie było aktualizacji, a jesli jestes na etacie i zmieniłaś nazwisko w pracy to ZUS tez dostał informacje

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

starania od marca 2017
    31 lat
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    Dzisiaj ja potrzebuje pocieszenia :( w poprzedniej ciąży tydzień przed diagnozą miałam koszmar. Śniło mi się, że poroniłam:( sen byl drastyczny, bylo duże krwi:( sen był zapowiedzią tego co się stało. Dzis znów miałam podobny sen, śniło mi się, że plamiłam:( nie tak straszny jak wtedy, ale boję się, że to znowu zapowiedź złego:(

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Moyandott Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Cześć Dziewczyny
    Dzisiaj ja potrzebuje pocieszenia :( w poprzedniej ciąży tydzień przed diagnozą miałam koszmar. Śniło mi się, że poroniłam:( sen byl drastyczny, bylo duże krwi:( sen był zapowiedzią tego co się stało. Dzis znów miałam podobny sen, śniło mi się, że plamiłam:( nie tak straszny jak wtedy, ale boję się, że to znowu zapowiedź złego:(
    Blueeyes spokojnie to zwyczajny zbieg okoliczności i reakcja na stres związany ze strachem o ciąże po poprzednich przeżyciach, sny odzwierciedlają nasze emocje przezywane w ciagu dnia - bedzie dobrze! Myśl pozytywnie zorganizuj sobie relaks a przyjdą lepsze sny tule i ściskam :***

starania od marca 2017
    31 lat
  • plinka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes... Przeszlas wiele i to normalne że czujesz niepokój. Jestem przekonana że tym razem bedzie wszystko ok a ten sen jest wynikiem tego że zblizasz się do tego etapu ciąży na którym wcześniejszą stracilaś. Postaraj się zająć się czymś myśli.
    Chodź do nas na fb.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes nie myśl o złych rzeczach kochana. Wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy ze będzie dobrze :*. Nie stresuj się bo to nie pomaga mimo ze doświadczenia z dawnych lat Ci się przypominają staraj się dbać o siebie i fasoleczke. Nerwy na pewno tu nic nie pomoga. Rozumiem ze za tydzień masz wizytę tak? Nie możesz pójść wczesniej żeby sprawdzić czy wszystko ok? Żeby się nie denerwowac?

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue sny działają na odwrót. Nie denerwuj się, nie ma co stresować i siebie i maleństwa. wszystko będzie dobrze :*
    my wszystkie tutaj trzymamy mocno kciuki, więc nie ma innej możliwości jak TYLKO szczęśliwe rozwiązanie.
    Poza tym dla mnie wiara w sny jak i zabobony to bujda na resorach :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ