Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to jak owsiki. Ktoś w tramwaju puści bąka i przy okazji wylecą.
Boże sorry, ale po tygodniu mam tak mózg wyprany, że chyba nie pogadam na poziomie.Cynamonowaaa, karollka29, Anna6 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:W klasyfikacji medycznej istnieją trzy drogi zarażenia się owsikami:
retroinwazja – larwy rozwijające się z jaj znajdujących się na odbycie wracają z powrotem przez odbytnicę do jelita grubego
per os – czyli przez usta z pożywieniem lub przez tzw. autoinwazję – dziecko drapiąc się, przenosi za paznokciami z odbytu do ust jaja, a następnie je połyka (larwa wędrując poprzez jelito cienkie do jelita grubego przekształca się w dorosłego owsika)
inhalacyjna – jaja unoszą się w powietrzu z wyschniętymi cząsteczkami kału
plinka wrote:Akcja jak z filmu Hitchcocka
Dobrze że szyby nie umyłam po ostatnim paleniu to dobrze jej nie widzę.
Właśnie sobie pomyslałam co to będzie jak ta małpa spier.....li przy wyciaganiu z tego kominka. Przecież ona cała w sadzy jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuje! Jesteście Kochane :* podniosłyście mnie na duchu. Luna pracuję, za tydzień idę na 2 tyg urlopu, a potem chciałabym na L4. Moja praca jest bardzo stresujaca i w dodatku mam kontak z masą ludzi z różnych środowisk. Osoby z różnymi chorobami, czy wszami to u nas norma .... Mam tylko nadzieję, że gin nie będzie robił problemów....
Plinka powiem Ci, że ubawił mnie Twój post z krukiem (przepraszam :p). Ja bym poszła do strażaków, skoro są po sąsiedzku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlinka wiem co czujesz kochana.
Kiedys wracalam z pracy do domu i slysze na klatce schodowej jakies dziwne odglosy. Mieszkam na ostatnim pietrze. Ide powoli, jestem pietro nizej i patrze a na moim pietrze wrona sie tlucze. OMG! Co ja mam zrobic? Balam sie ze naskoczy mi na glowe albo ze mnie podziobie. Poszlam po sasiada nizej, a on do mnie a co Pani sie wrony boi? Otworzyl okno na klatce i wyfrunela, na szczescie Ale klatka schodowa byla cala do sprzatniecia, bo wrona pozostawiala 'sladu strachu'. -
Mam pytanie do dziewczyn które brały luteine na wywołanie @. Przez ile dni bralyscie przed odstąpieniem?
Plinka faktycznie dzielna kobieta jesteś ze jeszcze mimo strachu przed tym ptakiem fotke strzelilas .7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.