X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • EA Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Milli ja to już prawdziwy gospodarz jestem. Dach mam tylko nie mam co pod nim trzymać :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cc1b005a885.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24a020efcf66.jpg

Super brzusio :D

plinka lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Milli ja to już prawdziwy gospodarz jestem. Dach mam tylko nie mam co pod nim trzymać :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cc1b005a885.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24a020efcf66.jpg
    Mega piekny!!!!
    CUDNY!!!!!

plinka lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Jeszcze nie matka Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Witaj patka1987 :)
    Witaj Patka1987

• plinka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki do pracy to zdążymy się jeszcze tryknąć brzucholkami przed moim rozpęknięciem :D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Dziewczynki do pracy to zdążymy się jeszcze tryknąć brzucholkami przed moim rozpęknięciem :D
    taaaaaa:)

Chciałabym chciała:)

Ja wiatropylna nie jestem,a nawet nie chce mi sie fiku miku!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• plinka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    I smaka robisz kobieto..... :P

Sobie też robię :D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Necia, a co chcesz więcej ? I tak moim zdaniem jest to ekspresowe tempo jeśli chodzi o wspomaganie hormonalne. Moja ginka powiedziała, że wspomaganie pęknięcia zaczniemy dopiero wtedy jak uregulujemy pro i się okaże, że dalej nie pęka.

No ja z prolaktyne walczę już ponad rok i jak ja się w końcu udało unormowac to znów te torbiele. Btmralam norprolac i bardzo powoli spadała. Zmieniłam pracę i naprawdę mam mniej stresu i po dwóch miesiącach jest poniżej normy. Może ty też masz problem że stresem? A jak masz wysłała ta prolaktyne?

ty0qs6r.png
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Babeczki! :) Hej "Świeżynki" :)

Mili biedactwo, zdrowiej szybko z tą łapką :)

Floreczka, Assunta jeśli jeszcze nas poczytujecie, to wracacie szybko z dobrymi wiadomościami :*

Brzuchatki kochane <3 Pięknie rośniecie, zdróweczka fasolinkom :)

Nadrabiam Was na raty i połowę już zapomniałam :P

JaKa... :( Strasznie przykra sprawa... :(

U mnie 11dc, a ja mam jakiegoś doła i zamiast brać się za starania, to najchętniej poszłabym spać :/ Dziś test owu pokazał bladziocha, więc owulacja pewnie za 2-3 dni. Eh... Idę walne sobie lampkę wina za nasze zdrowie i powodzenie w staraniach ;) O! Albo lepiej, wypiję ją sobie w wannie! :D

Udanego wieczoru kochane!

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia124 wrote:
    No ja z prolaktyne walczę już ponad rok i jak ja się w końcu udało unormowac to znów te torbiele. Btmralam norprolac i bardzo powoli spadała. Zmieniłam pracę i naprawdę mam mniej stresu i po dwóch miesiącach jest poniżej normy. Może ty też masz problem że stresem? A jak masz wysłała ta prolaktyne?

Ja mialam nieduzo podwyzszona, ale mialam wszystkie objawy: piersi, owlosienie, podwyzszony testosteron i zaburzenie owulacji (na jajnikach byly pecherzyki), wiec ginka wiedziala co by wyszlo po obciazeniu. Nienawidze swojej pracy, ginka o tym wie, ale znajac moje szczescie zaszlabym na okresie probnym i co wtedy....I czekam na te ciaze, by przy okazji zmienic potem prace. Bledne kolo.

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do menu to ja dziś na bogato... nowe ziemniaczki, koperek z masełkiem i zsiadle mleko. Pycha.

Ps. Uciekł mi wiadomość po wystawieniu buźki. Mieliście rację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 19:53

plinka lubi tę wiadomość

ty0qs6r.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ja mialam nieduzo podwyzszona, ale mialam wszystkie objawy: piersi, owlosienie, podwyzszony testosteron i zaburzenie owulacji (na jajnikach byly pecherzyki), wiec ginka wiedziala co by wyszlo po obciazeniu. Nienawidze swojej pracy, ginka o tym wie, ale znajac moje szczescie zaszlabym na okresie probnym i co wtedy....I czekam na te ciaze, by przy okazji zmienic potem prace. Bledne kolo.

Karolyna chichram się sama z siebie. Z całej Twojej wypowiedzi przeczytałam tylko

"ja miałam owłosienie na jajkach (zamiast jajnikach)" i aż oczy szerzej otworzylam o czym Ty piszesz :-D :-D :-D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem. Miałam to samo. Czekałam ze zmianą pracy bo co jak znajdę. A nie mogłam zajść bo stres był niemiłosiernie duży. Moja prolaktyna powyżej 50 była.

W końcu stwierdziłam że trzeba się przełamać. Coś zrobić bo zwariuje. Udało mi się ,bo trafiłam na fajna prace. Spokojna, dostałam umowę od razu na dwa lata bez żadnego okresu próbnego - byłam w szoku że pracodawca się na coś takiego zdecydował. Co prawda kasa nie jakaś super bo najniższa plus jakaś niewielka premia, ale spokój bezcenny.

aaa i jeszcze jedno. Nie wiem na ile macie z mężem stabilna sytuacje życiową ale nawet jak zafasolkujesz na bezrobociu to może dacie radę. Przecież jest coś takiego jak kosiniakowe, co prawda tylko 1000 zł ale jest. A jak będziemy tak cały czas czekać to może nigdy nie zostaniemy mamami. Mi dało dużo do myślenia, kiedy kuzynka nagle zachorowała na białaczkę. Też czekała aż będą mieli więcej kasy, stałą pracę. Teraz jest po tak silnej chemii, że już nie będzie mogła by mamą. NIGDY. Cieszy się życiem na tyle ile może i dziękuje Bogu, że żyje ale powtarza wszystkim czekającym, że CZASAMI MOŻE PÓŹNIEJ BYĆ JUŻ ZA PÓŹNO.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 20:13

ty0qs6r.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie objawów wysokiej prolaktyny brak. Tzn żadnego boli tylko nieregularne miesiączki.

ty0qs6r.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia124 wrote:
    A co do menu to ja dziś na bogato... nowe ziemniaczki, koperek z masełkiem i zsiadle mleko. Pycha.

Ps. Uciekł mi wiadomość po wystawieniu buźki. Mieliście rację.

Dopisuje do menu :-D

Necia124 lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Jaka... przecież to tez już była duża ciąża... :( niech te złe info już pójdą sobie daleko!

A mi się przypomniało jak rozmawialiście o butach ze macie duży problem z kupnem bo rozmiar, podbicie... a ja właśnie wróciłam z zakupów obuwniczych i wróciłam z zerem bo nie mogłam kupić butów z powodu małej stopy :/

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia i tu Cie zaskocze, a wlasciwie kuzynke. Tez mam kuzynke po ciezkiej chemii, malo tego, zyje na bombie, bo ma nieoperacyjnego guza pluc w stanie remisji, ktory zahacza o aorte i co...ma coreczke :D Udalo sie :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę sobie i płaczę.... bez powodu.....

A tak na marginesie: miałam od pon iść na 2 tyg urlopu, ale koleżanka z pokoju, która mnie zastępuje, powiedziała, że już mam iść na urlop a nie się męczyć w pracy. Kochana jest. Tak więc w środę zaczynam 2,5 tyg urlopu.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes ooooouuuu hormony biorą górę kochana :)
    Teraz na urlopie się może troszku wyciszysz i odpoczniesz i zobaczysz jak będziesz latać, jak skowronek! :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusmaria. Oglądam (w sumie leci w telewizji nie przywiązuje większej uwagi) na sygnale. I okazało się ze facet jest w ciąży, bo przeszedł operacje zmiany plci. Tylko nie wiem jak :/

Blueyes lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie, nie!!! To jest jakiś mindfuck!!!!! Jego kobita się z tego cieszy bo ona jest po usunięciu macicy chyba, i ze będą mieli dziecko.

Przełączam kanal.

Blueyes, Frosch lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ