Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:Necia i tu Cie zaskocze, a wlasciwie kuzynke. Tez mam kuzynke po ciezkiej chemii, malo tego, zyje na bombie, bo ma nieoperacyjnego guza pluc w stanie remisji, ktory zahacza o aorte i co...ma coreczke Udalo sie
No to cieszę się, że jej się udało. Mojej powiedzieli, że nie będzie mogła mieć dzieci. A jak pytała czy może się zdarzyć cud to powiedzieli, że za duże obciążenie dla jej organizmu plus bardzo wysokie ryzyko, że dziecko urodzi się upośledzone. Niewydolność nerek i przebyte 3 chemie, wykluczają bycie mama.
-
Nie wiem, może. Nie chciałabym stać przed takiem wyborem i tym bardziej ją podziwiam. Ale z drugiej strony jak miałabym ryzykować, iż moje dziecko będzie upośledzone i skaże go na życie w kalectwie tylko dlatego, żeby spełnić swoje marzenie, to chyba bym się nie odważyła. Nie za taką cenę. Bo inaczej jest jak rodzi się dziecko chore, ale nie było podejrzeń, że może być coś nie tak, a co innego ponosić odpowiedzialność za swój świadomy wybór.
-
Milano wrote:My tez tylko ślub w październiku
Milano lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Milano wrote:Ineczka o ile pamietam to testujemy nawet w podobnym terminie chociaż nie liczę w tym cyklu abym dotrwała do sikacza
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witam się po krótkiej przerwie
JaKa why...?? Tak bardzo mi przykro, ehhh.. nawet nie wiem co napisać Trzymaj się jakoś kochana!
Tulam również te do których @ przylazł a miał nie przyleźć
Ja już się mojego @ doczekać nie mogę, jeszcze ponad tydzień. Wiem, że z tego cyklu nici, bo owulki nie było.
To będzie mój pierwszy cykl z CLO i właśnie dziewczyny podzielicie się swoimi doświadczeniami? Jakieś skutki uboczne miałyście? Po jakim czasie starań miałyście stymulacje CLO i z jakich konkretnych powodów?
Blueyes miłego urlopu! Widziałam w podpisie, że Twój cykl był właśnie szcześliwy z CLO!
Oj marze o tym!
Miłego dzionka!
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami -
Ineczka wrote:Miałam dwie daty testowania w tym cyklu wkradla mi się jakaś anomalia teraz testuje 30 a ty?
Dzień dobry dziewczyny!
Dzisiaj jest dzień całowania :* wiec wysyłam moc całusów na dzisiejszy dzień
Ja 21 jeżeli @ nie przyjdzie -
Dzień dobry! szaro i buro za oknami nie uwierzycie, nie mogę się doczekać, aż będę w pracy haha zaczęłam wczoraj czytać książkę i tak mnie wciągnęła, że już pół pochłonęłam a zostawiłam ją w pracy, żeby w kółko nie nosić. Także w pracy szybko wszystko ogarnę i biorę się za lekturę
Tulam wszystkie, do których @ przyszła :*
Miłego dnia dziewczyny! -
91Magda wrote:Dzień dobry! szaro i buro za oknami nie uwierzycie, nie mogę się doczekać, aż będę w pracy haha zaczęłam wczoraj czytać książkę i tak mnie wciągnęła, że już pół pochłonęłam a zostawiłam ją w pracy, żeby w kółko nie nosić. Także w pracy szybko wszystko ogarnę i biorę się za lekturę
Tulam wszystkie, do których @ przyszła :*
Miłego dnia dziewczyny!
Hahahaha praca marzenie -
Sylwioszka każda tutaj dostaje na to samo. Brak owulki, aczkolwiek moja gin bardziej woli aromek. Nie ścienia tak endometrium tak ważne dla fasolek.
Ja brałam chyba 2 cykle. I przeszłyśmy na aromek bo endo przy CLO miałam żałosne. Nie miałam żadnych odczuwalnych skutków ubocznych. Brałam od 3 do 7 dc.
W ogóle dzwoniłam wczoraj, żeby zapisać się do gin w czerwcu co by mieć IUI w lipcu. Dupa blada wolny termin dopiero był 10 lipca. Jak @ przyjdzie w terminie to dwa cykle w plecy. Nic tylko ręce załamać"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Hej dziewczyny. Nie było mnie dwa dni a tu tyyyyyle nadrukowane. trzymam kciuki za testowanie radość wielka patrzać na taki brzucho i to jeszcze z jakim lokatorem! No wspaniale. Życzę Wam wszystkim miłego dnia!! I owocnych cykli'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Karolyna wrote:Hahahaha praca marzenie
Kiedyś jeszcze coś robiłam, dbalam o wygląd ekspozycji itd. Ale szef ma to gdzieś i jest dupkiem, to ja ten ostatni miesiąc nie zamierzam robić więcej, niż minimum rzeczy, które muszę ogarnąćjagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonijaa co Ty opowiadasz, chcesz IUI i nie ma terminow? A Ty zalatwiasz na nfz tak?
W ktorym dniu cyklu mialas owu podczas brania clo 3-7?
Ja pierwszy raz biore clo od 3 do 7. Wczesniej mialam od 2-6 dc. I owu byla okolo 12-13 dc.
Sylwioszka jak zapewne pamietasz, ja dostalam clo na pobudzenie do pracy lewego jajnika. Pierwsza terapia 4 cykle nie przyniosla efektu. Teraz jestem w trakcie drugiej terapii na 2 cykle. -
91Magda wrote:Kiedyś jeszcze coś robiłam, dbalam o wygląd ekspozycji itd. Ale szef ma to gdzieś i jest dupkiem, to ja ten ostatni miesiąc nie zamierzam robić więcej, niż minimum rzeczy, które muszę ogarnąć
I tak trzymać u mnie podobnie, wyrabiam swoje minimum które muszę, bo szef jest jaki jest....'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Joanna ja IUI robię na NFZ ale wcześniej muszę mieć skierowanie. A to skierowanie wystawia moja gin, i niestety na wizytę do niej muszę tyle czekać.
Owulkę miałam tak od 14 - 16 dc."Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski