Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:Kochana to nie power paint
A power point
Uff bo juz myslalam ze nie znam jakiegos graficznego cuda
Wpisz w google openoffice. I tam masz tez na wzor powerpoint program (nie pamietam jak sie nazywa dokladnie). Lekko uszczuplony ale jest za darmo i legalnie"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dziewczyny chciałam to konsultować ale podobno w szpitalu i tak musze mieć dwie bety zrobione bo musi spadać. A ja nie chce leżeć w szpitalu. No i ten wynik spadający nie da żadnych wątpliwości, żadna konsultacja nic nie wymyśli innego - to najmocniejszy argument ta beta i czarno na białym.... wiem jestem głupia i bede żałowała tej wiary .... ale wierze. Wierze jak jakis upośledzony człowiek ze ona ruszy. Bo wymyśliłam dzis ze to RÓŻA, takie gdzies były myśli. I proszę ją zeby walczyła mysle ze robię sobie krzywdę takim myśleniem ale to pozwala mi jakos w miarę normalnie funkcjonować , rozmawiać z ludźmi ... koniec smecenia... teraz cos pozytywnego - Wczoraj koleżanka która starała sie hmmm z 3 czy 4 lata wysłała zdjecie brzuszka! Da sie!
-
Lunna wrote:Milli tam chyba caly pakiet Ci sciagnie. Do prezentacji jest impress. W google mozesz znalezc tutoriale jak wstawiac zdjecia itd jakby byk problem jakis. Raczej intuicyjne narzedzie.
Powodzenia"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ola ( uwazaj na siebie.. wiem ze nie chce sie leżeć ale moze lepiej zeby tam Ci te badania juz zrobili i jak cos podratowali w kazdej sytuacji. Tulam mocno...
Ja sie ciagle martwie o nasza Malude. Odetchne dopiero jak bedzie cala i zdrowa, wrzeszczaca na porodowce.. -
Lunna wrote:Ola ( uwazaj na siebie.. wiem ze nie chce sie leżeć ale moze lepiej zeby tam Ci te badania juz zrobili i jak cos podratowali w kazdej sytuacji. Tulam mocno...
Ja sie ciagle martwie o nasza Malude. Odetchne dopiero jak bedzie cala i zdrowa, wrzeszczaca na porodowce..Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Lunka ,a po polsku?
Do robienia prezentacji jest aplikacja z tego pakietu, o nazwie impress. (Odpowiednik powerpoint)
Bawisz sie w tym impress a jakbys miala jakis problem wpisujesz w wujka google pytanie z nazwa programu. Np jak w impress dodac zdjecie itd
Voilà ♡
Powodzenia -
Olam,nie robisz sobie krzywdy.
Ja jak roniłam lata temu,w 16 tc,tez mowiłam do dzieciątka po imieniu,żeby walczyło.
Kiedy już bylo po..wyłam z bólu,ale z drugiej strony mialam jej wyobrazenie,mojej córci z imieniem.
A Twoja Roża niech walczy!!!!
Ja cały czas wierzę,trzymam kciuki,myślę!!!!!!!!!
Przezywam!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Lunna wrote:No krzyk jest jednym z dobrych objawow bo świadczy o udroznieniu drog oddechowych z wod plodowych i wtedy poprosze o morfine xD"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Lunna wrote:Z linku open office instalujesz sobie pakiet ich narzedzi, to tak jak office od windowsa.
Do robienia prezentacji jest aplikacja z tego pakietu, o nazwie impress. (Odpowiednik powerpoint)
Bawisz sie w tym impress a jakbys miala jakis problem wpisujesz w wujka google pytanie z nazwa programu. Np jak w impress dodac zdjecie itd
Voilà ♡
PowodzeniaLunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Pisze pod tym względem,że bedziesz się martwić,kupami,ulewaniem,i wszystkimi tymi roznościami:)Cudownymi zreszta!
Byleby zdrowa rosla dalej to i jak bedzie tak duza jak ja przy urodzeniu to jakos dam rade.. niech tylko bedzie zdrowa..