X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Serio????
    Po sluzie i tym skoku tez bym tak sugerowala.. ja dlatego temp nie mierzylam juz bo zeschizowac mozna..

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Serio????
    Czyli dalej mam seks uprawiac?:)
    ja juz myslalam ze dawno po owu,jajnik sie przestal odzywac,tempka idzie caly czas do gory...
    no i cykle 24 dniowe jak w zegarku
    Kochana dzialaj a co szkoda ;) może się cos z tego zafasolkuje :) my na wszelki w udanym co 2-3 dni ♡ od zakonczenia @ juz bo sluz byl mega mylacy a w ovu to potop. Ale to chyba od siemia lnianego tez bo na zoladek pilam glutki wtedy

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Po sluzie i tym skoku tez bym tak sugerowala.. ja dlatego temp nie mierzylam juz bo zeschizowac mozna..
    Doklanie..znam swoj organizam,zawsze po owu tempka powoli idzie do gory,momentalnie zageszcza mi sie sluz.

Dzis co prawda trochę rzadszy,ale czuję @ w kosciach.

Pierwszą owu ,of wyznaczyl na 10 dc.

Przestane chyba mierzyć tempke.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana dzialaj a co szkoda ;) może się cos z tego zafasolkuje :) my na wszelki w udanym co 2-3 dni ♡ od zakonczenia @ juz bo sluz byl mega mylacy a w ovu to potop. Ale to chyba od siemia lnianego tez bo na zoladek pilam glutki wtedy
    Lunka nie chce mi sie...serio:)

Padam na ryj (brzydko pisząc) moj tez.
    Co prawda dziś zapowiedział,ze jest swiatowy dzien seksu więc sie nie wymigam,ale tak mi sie nie chce.

OOOOO i u mnie poznaję,że jestem po owu,bo autentycznie mi się odechciewa.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• SylwiaLu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Beta z dzis 84 000.

Wybacz Ola, zagapiłam się i myślałam, że ta beta to dobra wiadomość

22.06.2020 Luiza :*
    XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
    Hashimoto od 2007
    Starania od XII 2015
    jajowody drożne, histeroskopia ok
    Mąż - morfologia 6%
    AMH 8,07; 3 x UIU :(
    X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
    mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Pozwolisz,że się podpiszę.

Ola konsultowałaś to z innym ginekologiem?

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Lunka nie chce mi sie...serio:)

Padam na ryj (brzydko pisząc) moj tez.
    Co prawda dziś zapowiedział,ze jest swiatowy dzien seksu więc sie nie wymigam,ale tak mi sie nie chce.

OOOOO i u mnie poznaję,że jestem po owu,bo autentycznie mi się odechciewa.
    Ja mam chcice prawie ciagle.. 3 miesiace wstrzemięźliwości i keszczw chwile poczekamy poki lozysko sie bardziej nie podniesie.. tymczasem w snach to mi sie dzieje z mezem tak ze musze sie rano zastanawiac co sie na prawde stalo a co w moim erotomaniakalnym mozgu..
    Ps. Jak mialam zaburzone hormony jak torbiele sie dzialy mialam totalny aseksualny okres. Nic po prostu.. po wypadku jakos reset i jak nastolatka sie poczulam ze az momentami sie zastanawialam czy nie swiruje ;)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja mam chcice prawie ciagle.. 3 miesiace wstrzemięźliwości i keszczw chwile poczekamy poki lozysko sie bardziej nie podniesie.. tymczasem w snach to mi sie dzieje z mezem tak ze musze sie rano zastanawiac co sie na prawde stalo a co w moim erotomaniakalnym mozgu..
    Ps. Jak mialam zaburzone hormony jak torbiele sie dzialy mialam totalny aseksualny okres. Nic po prostu.. po wypadku jakos reset i jak nastolatka sie poczulam ze az momentami sie zastanawialam czy nie swiruje ;)
    No to jak już będziecie mieć zielone światło na fiku miku ,to się będzie działo.

Ja od zawsze mam duze libido.Z moim M.mogę kilka razy dziennie ,ale przed owu,potem myślę tylko o jedzeniu.

Ale jak się"dobiera"to mi się zachciewa:)

Za to z moim byłym mężem moje libido,poszło w las.
    Seks 3 razy w roku.

Lunna, monijaaa, Jaspis lubią tę wiadomość

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Ola ciezka sprawa ale ja z obawy o infekcje czy ropomacicze wolalabym jednak monitoringu w szpitalu. A noz jest dobrze, a jesli zle to nie ma ryzyka drastycznego ratowania zycia pacjentki jesli dojdzie do martwiczego zakazenia przydatkow.
    Sama walczylam z martwica skory po wypadku a bylo to dostepne miejsce i mimo to lekarze zakladali ze sepsa mnie trafi..
    Ginekolog w wywiadzie po wypadku tez wykluczala ze mna ze martwica mogla byc gdzies blisko dolu brzucha bo istnialo ryzyko ze dojdzie do infekcji jaja plodowego. Powiedziala mi prosto z mostu ze to musi byc wykluczone inaczej mogloby byc sporo komplikacji od zakazenia nawet jakbym w ciazy nie byla a wtedy starania conajmniej wstrzymane...
    Moze pojedz na ip i daj im sprawdzic wszystko zeby nie bylo pozniej gorszego rozwoju wydarzen..

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie,tylko się nie smiejcie,ale ja nietechniczna jestem.

Czy moge sobie zainstalować power paint na komputerze?

Czy musze go kupic?

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Power paint?
    Powerpoint?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ma kupnej licencji ale chyba jest tez wersja demo pwenie na miesiac.
    I znalazlam cos takiego - mozesz robic online w tego co widze

https://office.live.com/start/PowerPoint.aspx?omkt=pl-PL

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Power paint?
    Powerpoint?
    Lunka:)

nie wiem,chyba power paint

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ja mam ma kupnej licencji ale chyba jest tez wersja demo pwenie na miesiac.
    I znalazlam cos takiego - mozesz robic online w tego co widze

https://office.live.com/start/PowerPoint.aspx?omkt=pl-PL
    yyyyy czarna magia..dziekuję:)

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli nie to ze polecam ;) ale przegladajac przypadkiem w necie wyskakuja starsze pakiety office nie do konca ze tak powiem akceptowane jest przez kwestie legalne ich i instalowanie ale..

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Milli nie to ze polecam ;) ale przegladajac przypadkiem w necie wyskakuja starsze pakiety office nie do konca ze tak powiem akceptowane jest przez kwestie legalne ich i instalowanie ale..
    Potrzebuje tylko ,zeby zrobic prezentacje do szkoły na informatykę dla 12 latki:)

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli potrzebujesz tego do grafiki? Czy do robienia prezentacji?

Jest za darmo wersja z openoffice (tez edytory jak w wordzie ale mozna legalnie uzywac itd eksportowac do fprmatow office'a).

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Milli potrzebujesz tego do grafiki? Czy do robienia prezentacji?

Jest za darmo wersja z openoffice (tez edytory jak w wordzie ale mozna legalnie uzywac itd eksportowac do fprmatow office'a).
    prezentacja

34cs

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to nie power paint ;)
    A power point :)
    Uff bo juz myslalam ze nie znam jakiegos graficznego cuda ;)
    Wpisz w google openoffice. I tam masz tez na wzor powerpoint program (nie pamietam jak sie nazywa dokladnie). Lekko uszczuplony ale jest za darmo i legalnie

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauczycielka sie uparla,ze ma byc w tym power paint.

A mnie juz krew zalewa,bo nie nawidzę komputerów,i tych roznych programow,

34cs

‹‹ 1295 1296 1297 1298 1299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ