Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:Milli kliknij tutaj
link i popros o dołączenie. Napisz mi imie i lit nazwiska cobym wiedziala ze Ty to Ty"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
OLAM86 wrote:Dziewczyny chciałam to konsultować ale podobno w szpitalu i tak musze mieć dwie bety zrobione bo musi spadać. A ja nie chce leżeć w szpitalu. No i ten wynik spadający nie da żadnych wątpliwości, żadna konsultacja nic nie wymyśli innego - to najmocniejszy argument ta beta i czarno na białym.... wiem jestem głupia i bede żałowała tej wiary .... ale wierze. Wierze jak jakis upośledzony człowiek ze ona ruszy. Bo wymyśliłam dzis ze to RÓŻA, takie gdzies były myśli. I proszę ją zeby walczyła mysle ze robię sobie krzywdę takim myśleniem ale to pozwala mi jakos w miarę normalnie funkcjonować , rozmawiać z ludźmi ... koniec smecenia... teraz cos pozytywnego - Wczoraj koleżanka która starała sie hmmm z 3 czy 4 lata wysłała zdjecie brzuszka! Da sie!
OLAM, słońce, ja też poszłabym na wizyte do innego gina, prywatnie, jutro najlepiej. Zobaczyłabyś co powie. I później dla pewności jeszcze druga beta. Na takim etapie jak jesteś musisz o sobie pomyśleć, o swoim zdrowiu, żeby nie skończyło sie to dla Ciebie źle kochana. Ale ja tylko moge powiedzieć co ja bym zrobiła...Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Milli a ta prezentacja będzie wyświetlana na komputerze, na którym zostanie zrobiona? Czy trzeba ją zanieść na jakimś nośniku i nauczycielka będzie odtwarzała ją na swoim komputerze? Bo jeśli zrobisz ją w innym programie niż chce nauczyciel to potem ta babka może mieć problemy z otworzeniem prezentacji.
-
agu92 wrote:Milli a ta prezentacja będzie wyświetlana na komputerze, na którym zostanie zrobiona? Czy trzeba ją zanieść na jakimś nośniku i nauczycielka będzie odtwarzała ją na swoim komputerze? Bo jeśli zrobisz ją w innym programie niż chce nauczyciel to potem ta babka może mieć problemy z otworzeniem prezentacji.
Nalezy zapisac .pptWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:31
-
agu92 wrote:Milli a ta prezentacja będzie wyświetlana na komputerze, na którym zostanie zrobiona? Czy trzeba ją zanieść na jakimś nośniku i nauczycielka będzie odtwarzała ją na swoim komputerze? Bo jeśli zrobisz ją w innym programie niż chce nauczyciel to potem ta babka może mieć problemy z otworzeniem prezentacji."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes wrote:Olu jeżeli nadzieja i wiara pomaga Ci przetrwać, to wierz i miej nadzieję :* Mam nadzieję, ze będzie dobrze.
Natomiast mnie ogarnął paniczny strach bardzo boję się jutrzejszej wizyty
Blue, wpadaj na fb, jest impreza powitalna Milli
a jutro wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:42
Joannanml lubi tę wiadomość
-
Właśnie wylądowałam w łóżku, po pierwszej od kilku miesięcy nocce. Wafelek i piwo na zaśnięcie . Jeszcze pms dopadł i złapałam wczoraj doła; jutro-pojutrze pewnie przyjdzie @.
Karolyna, nie rzygaj, łap piwo ode mnie i razem będziemy testować za miesiąc.
Koło 15 idę na betę, ostatnią po poronieniu. Mam nadzieję. Tym samym oficjalnie rozpoczniemy nowe starania.
Tak więc dobranoc, dziewczyny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 07:47
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Dzień dobry
Karolyna przykro mi też mam teraz czas ze wszystko mnie wkurza
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej Laski
U mnie dzisiaj cieplutki I słoneczny dzień się zapowiada, byle do 14.00
Karolyna przykro mi z powodu @ i postawy męża Musisz go jakoś siłą zaciągnąć na badania, bo bez sensu żebyś Ty się faszerowała, a problem może również być po jego stronie czego oczywiście wam nie życzę!
Ja jak ostatnio przyszłam od gina załamana i zaryczana po stwierdzonym braku owulki, to mój M. sam od siebie, że może on powtórzy badania itp. A ja na niego z mordą, że po co mi te Twoje plemniki jak ja nie mam jajeczek… Strasznie mi głupio było jak na spokojnie potem sobie to przemyślałam, ale człowiek w nerwach czasem tak ma, że pieprzy głupoty
Mam nadzieję, że Twój się podda szybko badania i wszystko będzie dobrze!!! Trzymam kciukasy!
Miłego dnionka!
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualnyCzesc, u mnie dzis tez lipa. 33 dc, @ spoznia mi sie juz 3 dni. Zrobilam dzis test-biel vizira, i zauwazylam ze sluz robi sie ciemniejszy czyli @ niedlugo przyjdzie
Najgorsze jest to ze umowilam sie juz na monitoring na 17stego w klinice, nie wiem czy lekarz zobaczy pecherzyki na jajnikach w 8smym, 9tym dc A nie moge wizyty przelozyc, bo pozniej lekarza nie ma i mnie zreszta tez nie pasuje.
Poza tym poniedzialkowa wizyta u dentysty tez miala byc bez @ a to sie prawdopodobnie dopiero w poniedzialek rozkreci. Eh... my kobiety...
-
Joanna to też nie fajnie... Ehhh i weź tu babo coś zaplanuj Wszystko przez tego wrednego @!!!
Edit: Co do @ i planowania to też się ostatnio wkurzyłam, bo jak sobie policzyłam do przodu, to akurat w sierpniu na 7dni pobytu w pięknej Chorwacji 5dni się będę z wredotą męczyć!
A myślałam, że piasek, luz, słońce, klimat + staranka zaowocują. Jak pech to pech na zeszłorocznych wakacjach też akurat @... chyba nie mam szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:21
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Karolyna tule z powodu @ i o zgrozo zazdroszcze Ci jej . Tez juz bym chciała dostać żeby moc zacząć dalej starania a tu cisza ani widu ani słychu @szona . Jak tak dalej pójdzie to chyba całkiem odpuszczenie kilka cykli . W sierpniu mamy ze swoim przeprowadzać się wiec chyba na tym się skupimy...7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
hej hej hej
Karolina postaw go przed faktem dokonanym. Zapisz jego na badania. Myślę, że w takim wypadku będzie musiał pójść
Matyldo jak mi się dzisiaj nic nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:27
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski