X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Milli kliknij tutaj

link i popros o dołączenie. Napisz mi imie i lit nazwiska cobym wiedziala ze Ty to Ty :)
    Poszlo MilliSbb

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• EA Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Dziewczyny chciałam to konsultować ale podobno w szpitalu i tak musze mieć dwie bety zrobione bo musi spadać. A ja nie chce leżeć w szpitalu. No i ten wynik spadający nie da żadnych wątpliwości, żadna konsultacja nic nie wymyśli innego - to najmocniejszy argument ta beta i czarno na białym.... wiem jestem głupia i bede żałowała tej wiary .... ale wierze. Wierze jak jakis upośledzony człowiek ze ona ruszy. Bo wymyśliłam dzis ze to RÓŻA, takie gdzies były myśli. I proszę ją zeby walczyła :/ mysle ze robię sobie krzywdę takim myśleniem ale to pozwala mi jakos w miarę normalnie funkcjonować , rozmawiać z ludźmi ... koniec smecenia... teraz cos pozytywnego - Wczoraj koleżanka która starała sie hmmm z 3 czy 4 lata wysłała zdjecie brzuszka! Da sie!

OLAM, słońce, ja też poszłabym na wizyte do innego gina, prywatnie, jutro najlepiej. Zobaczyłabyś co powie. I później dla pewności jeszcze druga beta. Na takim etapie jak jesteś musisz o sobie pomyśleć, o swoim zdrowiu, żeby nie skończyło sie to dla Ciebie źle kochana. Ale ja tylko moge powiedzieć co ja bym zrobiła...

Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość

• agu92 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli a ta prezentacja będzie wyświetlana na komputerze, na którym zostanie zrobiona? Czy trzeba ją zanieść na jakimś nośniku i nauczycielka będzie odtwarzała ją na swoim komputerze? Bo jeśli zrobisz ją w innym programie niż chce nauczyciel to potem ta babka może mieć problemy z otworzeniem prezentacji.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Milli a ta prezentacja będzie wyświetlana na komputerze, na którym zostanie zrobiona? Czy trzeba ją zanieść na jakimś nośniku i nauczycielka będzie odtwarzała ją na swoim komputerze? Bo jeśli zrobisz ją w innym programie niż chce nauczyciel to potem ta babka może mieć problemy z otworzeniem prezentacji.
    Wystarczy zapisac do formatu powerpointa. Open ma.opcje zapisania do formatu z office
    Nalezy zapisac .ppt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:31

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Agu,na czyms tam ma zaniesc do szkoly.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu jeżeli nadzieja i wiara pomaga Ci przetrwać, to wierz i miej nadzieję :* Mam nadzieję, ze będzie dobrze.

Natomiast mnie ogarnął paniczny strach :( bardzo boję się jutrzejszej wizyty :(

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Olu jeżeli nadzieja i wiara pomaga Ci przetrwać, to wierz i miej nadzieję :* Mam nadzieję, ze będzie dobrze.

Natomiast mnie ogarnął paniczny strach :( bardzo boję się jutrzejszej wizyty :(

Blue, wpadaj na fb, jest impreza powitalna Milli :D

a jutro wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:42

Joannanml lubi tę wiadomość

• Lunna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Agu,na czyms tam ma zaniesc do szkoly.
    W opcji zapisu na końcu zrob .ppt i bedzie gites majonez

agu92 lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • key_b Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) miłego dnia

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, melduje @. Rzygac mi sie tym wszystkim chce.

• KotCzarownicy Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wylądowałam w łóżku, po pierwszej od kilku miesięcy nocce. Wafelek i piwo na zaśnięcie :). Jeszcze pms dopadł i złapałam wczoraj doła; jutro-pojutrze pewnie przyjdzie @.
    Karolyna, nie rzygaj, łap piwo ode mnie i razem będziemy testować za miesiąc.
    Koło 15 idę na betę, ostatnią po poronieniu. Mam nadzieję. Tym samym oficjalnie rozpoczniemy nowe starania.
    Tak więc dobranoc, dziewczyny :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 07:47

4.04.17, 9 tc [*]
    Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
    Niedoczynność tarczycy
    Leszek jest z nami! 29.05.2018
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczęta! :)

Karolyna :(

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej jestem wkurzona na meza. Zazywam tone jakis tabletek, zle sie po nich czuje, a od kilku miesiecy prosze go zeby poszedl na badanie. Ciagle slysze, ze tak, pojdzie

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Karolyna przykro mi też mam teraz czas ze wszystko mnie wkurza

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski :)

U mnie dzisiaj cieplutki I słoneczny dzień się zapowiada, byle do 14.00 
    Karolyna przykro mi z powodu @ i postawy męża  Musisz go jakoś siłą zaciągnąć na badania, bo bez sensu żebyś Ty się faszerowała, a problem może również być po jego stronie czego oczywiście wam nie życzę!
    Ja jak ostatnio przyszłam od gina załamana i zaryczana po stwierdzonym braku owulki, to mój M. sam od siebie, że może on powtórzy badania itp. A ja na niego z mordą, że po co mi te Twoje plemniki jak ja nie mam jajeczek… Strasznie mi głupio było jak na spokojnie potem sobie to przemyślałam, ale człowiek w nerwach czasem tak ma, że pieprzy głupoty 
    Mam nadzieję, że Twój się podda szybko badania i wszystko będzie dobrze!!! Trzymam kciukasy!

Miłego dnionka!

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, u mnie dzis tez lipa. 33 dc, @ spoznia mi sie juz 3 dni. Zrobilam dzis test-biel vizira, i zauwazylam ze sluz robi sie ciemniejszy czyli @ niedlugo przyjdzie :/
    Najgorsze jest to ze umowilam sie juz na monitoring na 17stego w klinice, nie wiem czy lekarz zobaczy pecherzyki na jajnikach w 8smym, 9tym dc :/ A nie moge wizyty przelozyc, bo pozniej lekarza nie ma i mnie zreszta tez nie pasuje.
    Poza tym poniedzialkowa wizyta u dentysty tez miala byc bez @ a to sie prawdopodobnie dopiero w poniedzialek rozkreci. Eh... my kobiety...

• sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna to też nie fajnie... Ehhh i weź tu babo coś zaplanuj :( Wszystko przez tego wrednego @!!!

Edit: Co do @ i planowania to też się ostatnio wkurzyłam, bo jak sobie policzyłam do przodu, to akurat w sierpniu na 7dni pobytu w pięknej Chorwacji 5dni się będę z wredotą męczyć!
    A myślałam, że piasek, luz, słońce, klimat + staranka zaowocują. Jak pech to pech na zeszłorocznych wakacjach też akurat @... chyba nie mam szczęścia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:21

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem skad te anomlia, przez rok czasu cykle mialam jak w zegarku a tu takie cos :/
    Karolyna Tobie tez współczuje biedaku.... chyba nie pozostaje nam nic innego jak wieczorem napic sie wina z tego duzego kielicha ;)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Karolyna tule z powodu @ i o zgrozo zazdroszcze Ci jej :(. Tez juz bym chciała dostać żeby moc zacząć dalej starania a tu cisza ani widu ani słychu @szona :(. Jak tak dalej pójdzie to chyba całkiem odpuszczenie kilka cykli :(. W sierpniu mamy ze swoim przeprowadzać się wiec chyba na tym się skupimy...

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej hej

Karolina postaw go przed faktem dokonanym. Zapisz jego na badania. Myślę, że w takim wypadku będzie musiał pójść :P

Matyldo jak mi się dzisiaj nic nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:27

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ