Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Milli testowałam w czwartek i w piątek. Obydwa wyszły białe ze aż raziło po oczach.
Tez czasami mam dość, ale jak się poddamy to kto nam bobasa urodzi?
Pierwszej młodości już nie jesteśmy.
Coraz częściej mówimy o in vitro.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Mili a jak po wizycie w GynC?
W porządku.Miałam wszystkie wyniki badań więc nic nowego nie zlecala.Kazała zrobić na czystość pochwy.
Od następnego cyklu jesteśmy umówione na monitoring.
Aczkolwiek nie jest lekarka przekonana czy mnie stymulować bo prawy jajnik widać,że cały czas pracuje.
Z lewym jest problem taki,że go nie widac.Chowa się za jelitami,i nie jest w stanie go ocenić.Marlena24 lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
anciaa wrote:Dziewczynki poproszę o daty testowania i wizyt bo coś nam się mocno lista skróciła
Frosh, Indygo, Lunna cudne te Wasze maluszki
Agu obyś szybko znalazła przyczynę infekcji i mogła rozpocząć konkretne działania w klinice
MilliSbb co tam u Ciebie kochana?
Witam nowe staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 16:12
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja mimo tego, ze bezobjawowo, ale pierwszy cykl staran wiec nie wytrzymalam i zatestowalam- negatyw... Wiem, to za wczesnie (nie krzyczcie:))
Nie mam zbytnio skoku tempki, ten cykl to chyba bezowulacyjny byl... Tak wiec po przezyciach w tym miesiacu okres spozni sie na pewno, ostatnio spoznil sie tydzien. Teraz spodziewany jest 21.06 wiec testowac bede minimum 23.06. tak o, na dzien ojca... Chyba ze odnotuje skok tempki, to sobie dolicze lutealna -
Hey dzisiaj jakiś dół przyszedł do mnie...jestem smutna tym cyklem i staraniami mąż nalegał na więcej a mnie jajniki bolały i nie chciałam a teraz żałuję..bo patrząc po wyznaczonej owu to nic tego nie wyjdzie chce mi sie płakać
-
Dziewczyny ja juz po... ogólnie w tym kraju zajebiscie cieżko jest zrobić łyżeczkowanie ... Sama jestem w szoku!!! Długo by opowiadać a mam nadzieje ze taka wiedza nikomu sie nie przyda wiec sobie daruje. Jedyne co powiem to Że chodziłam ponad tydzień z martwym płodem, w dwóch szpitalach mnie nie przyjęli bo ,,nie krwawiłam". Noz kur.... pech, bo to trzeba krwawić dziewczyny ... sorry za ironię ale co przeszłam to moje. W trzecim szpitalu, po znajomosci sie udało. Leżałam 3 dni w szpitalu!
-
Hania92 wrote:Czesc dziewczyny, ja mimo tego, ze bezobjawowo, ale pierwszy cykl staran wiec nie wytrzymalam i zatestowalam- negatyw... Wiem, to za wczesnie (nie krzyczcie:))
Nie mam zbytnio skoku tempki, ten cykl to chyba bezowulacyjny byl... Tak wiec po przezyciach w tym miesiacu okres spozni sie na pewno, ostatnio spoznil sie tydzien. Teraz spodziewany jest 21.06 wiec testowac bede minimum 23.06. tak o, na dzien ojca... Chyba ze odnotuje skok tempki, to sobie dolicze lutealna
Dlaczego mięrzysz tempke o tak różnych porach?żeby była miarodajna należy mierzyć o stałej porze ,zaraz po przebudzeniu."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilliSBB
Wieeem, sama jestem na to zła Wczesniej, jeszcze tylko przy obserwacji mierzylam jak trzeba...
Teraz musze znalezc jakas odpowiednia godzine, boje sie ze to bedzie 5 rano. Moj chlopak chodzi na 3 zmiany... Raz budzi mnie przed 5, raz wraca po 6. Mialam w tym miesiacu dwa wyjazdy, podroze konczyly sie albo zaczynaly o 3,5 nad ranem itd. Tydzien bylam w Bulgarii i dla swietego spokoju mierzylam rowniez o innej porze, jesli nie bylo to mozliwe rano. Poza tym loty samolotem wykonczyly mnie nerwowo No ale nadzieja umiera ostatnia tylko nir wiem, kiedy ta @ mialaby nadejsc... Pogodnego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:14
-
Hej Doma Fajnie, że do nas wróciłaś Jak sprawy się mają? Jak Wasze plany?
Olam, cholernie mi przykro, że musiałaś zmierzyć się z tym chorym systemem. Szkoda słów na obojętność lekarzy. Dla nich ważniejsze są pieprzone procedury nuż człowiek Dobrze, że już jesteś po wszystkim. Bądź dobrej myśli i jak będziesz gotowa, to wracaj do nas :*
Hej Nowe Staraczki Rozgośćcie się u nas i szybko przynieście dobre fasolkowe wiadomości