X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Milli testowałam w czwartek i w piątek. Obydwa wyszły białe ze aż raziło po oczach. ;)
    Tez czasami mam dość, ale jak się poddamy to kto nam bobasa urodzi? :D
    Wróbelku,my w nieskonczonosc nie możemy walczyc.
    Pierwszej młodości już nie jesteśmy.
    Coraz częściej mówimy o in vitro.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i marzy mi się sikniecie,i dwie krechy,takie żebym nie musiała oglądać przy oknie czy tam cos jest czy nie.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli a IUI ?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Milli a IUI ?
    A nie myslelismy:-)

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili a jak po wizycie w GynC? :)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Mili a jak po wizycie w GynC? :)
    Marlena:-)
    W porządku.Miałam wszystkie wyniki badań więc nic nowego nie zlecala.Kazała zrobić na czystość pochwy.
    Od następnego cyklu jesteśmy umówione na monitoring.
    Aczkolwiek nie jest lekarka przekonana czy mnie stymulować bo prawy jajnik widać,że cały czas pracuje.
    Z lewym jest problem taki,że go nie widac.Chowa się za jelitami,i nie jest w stanie go ocenić.

Marlena24 lubi tę wiadomość

34cs

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anciaa wrote:
    Dziewczynki poproszę o daty testowania i wizyt bo coś nam się mocno lista skróciła

Hey ja będę testować 23 czerwca :)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anciaa wrote:
    Dziewczynki poproszę o daty testowania i wizyt bo coś nam się mocno lista skróciła

Frosh, Indygo, Lunna cudne te Wasze maluszki ;)

Agu obyś szybko znalazła przyczynę infekcji i mogła rozpocząć konkretne działania w klinice ;)

MilliSbb co tam u Ciebie kochana?

Witam nowe staraczki :)
    ja jestem tu od niedawna i postaram się udzielać:-) a testować będę 9.07

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 16:12

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Marudaruda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, wbijam do Waszego grona :)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...

PCOS, ↑ testosteron.
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jak coś ja testuję 1.07 :)

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok prosze o informacje kto to Marzena G?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja mimo tego, ze bezobjawowo, ale pierwszy cykl staran wiec nie wytrzymalam i zatestowalam- negatyw... Wiem, to za wczesnie (nie krzyczcie:))
    Nie mam zbytnio skoku tempki, ten cykl to chyba bezowulacyjny byl... Tak wiec po przezyciach w tym miesiacu okres spozni sie na pewno, ostatnio spoznil sie tydzien. Teraz spodziewany jest 21.06 wiec testowac bede minimum 23.06. tak o, na dzien ojca... Chyba ze odnotuje skok tempki, to sobie dolicze lutealna :(

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Chyba wracamy powoli do starań. Mogę do was wrócić?

Truskaweczka250, Hania92, Idzianna, MalPog, Lunna, anciaa lubią tę wiadomość

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dzisiaj jakiś dół przyszedł do mnie...jestem smutna tym cyklem i staraniami :( mąż nalegał na więcej a mnie jajniki bolały i nie chciałam a teraz żałuję..bo patrząc po wyznaczonej owu to nic tego nie wyjdzie chce mi sie płakać :(

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja juz po... ogólnie w tym kraju zajebiscie cieżko jest zrobić łyżeczkowanie ... Sama jestem w szoku!!! Długo by opowiadać a mam nadzieje ze taka wiedza nikomu sie nie przyda wiec sobie daruje. Jedyne co powiem to Że chodziłam ponad tydzień z martwym płodem, w dwóch szpitalach mnie nie przyjęli bo ,,nie krwawiłam". Noz kur.... pech, bo to trzeba krwawić dziewczyny ... sorry za ironię ale co przeszłam to moje. W trzecim szpitalu, po znajomosci sie udało. Leżałam 3 dni w szpitalu!

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej forum sobie trochę odpuszczę. Będziemy starać sie tak szybko jak to możliwe. Podobno organizm pamięta ,,jak to fajnie byc w ciazy" i do tego dąży ....

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Hej
    Chyba wracamy powoli do starań. Mogę do was wrócić?
    Doma:-):-):-):-)
    Cudownie!!
    Wracaj do Nas.A co z Meksykem?

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania92 wrote:
    Czesc dziewczyny, ja mimo tego, ze bezobjawowo, ale pierwszy cykl staran wiec nie wytrzymalam i zatestowalam- negatyw... Wiem, to za wczesnie (nie krzyczcie:))
    Nie mam zbytnio skoku tempki, ten cykl to chyba bezowulacyjny byl... Tak wiec po przezyciach w tym miesiacu okres spozni sie na pewno, ostatnio spoznil sie tydzien. Teraz spodziewany jest 21.06 wiec testowac bede minimum 23.06. tak o, na dzien ojca... Chyba ze odnotuje skok tempki, to sobie dolicze lutealna :(
    Hania:-)
    Dlaczego mięrzysz tempke o tak różnych porach?żeby była miarodajna należy mierzyć o stałej porze ,zaraz po przebudzeniu.

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB :)

Wieeem, sama jestem na to zła :( Wczesniej, jeszcze tylko przy obserwacji mierzylam jak trzeba...
    Teraz musze znalezc jakas odpowiednia godzine, boje sie ze to bedzie 5 rano. Moj chlopak chodzi na 3 zmiany... Raz budzi mnie przed 5, raz wraca po 6. Mialam w tym miesiacu dwa wyjazdy, podroze konczyly sie albo zaczynaly o 3,5 nad ranem itd. Tydzien bylam w Bulgarii i dla swietego spokoju mierzylam rowniez o innej porze, jesli nie bylo to mozliwe rano. Poza tym loty samolotem wykonczyly mnie nerwowo :D No ale nadzieja umiera ostatnia :) tylko nir wiem, kiedy ta @ mialaby nadejsc... Pogodnego dnia wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:14

• MalPog Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Doma :) Fajnie, że do nas wróciłaś :) Jak sprawy się mają? Jak Wasze plany?

Olam, cholernie mi przykro, że musiałaś zmierzyć się z tym chorym systemem. Szkoda słów na obojętność lekarzy. Dla nich ważniejsze są pieprzone procedury nuż człowiek :/ Dobrze, że już jesteś po wszystkim. Bądź dobrej myśli i jak będziesz gotowa, to wracaj do nas :*

Hej Nowe Staraczki :) Rozgośćcie się u nas i szybko przynieście dobre fasolkowe wiadomości :)

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
‹‹ 1322 1323 1324 1325 1326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: