Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzynka92 wrote:Nie wiem, bo ginekolog mi pobrała wymaz i dała próbkę i mam jutro zanieść do laboratorium podobno ok. Tygodnia
-
Lunna wrote:Ja w ciazy pierwsze infekcje przerabialam;) sa leki na to w miare nieuciazliwe poza brudzeniem bielizny. Aplikujesz na noc z zabezpieczeniem min wkladka i jest ok. Wszystko wraca do normy. Czasem trzeba powtorzyc i jest ok
Wiem Kochana, po przerabialam leki dowcipne. Ale w przypadku takich nawracajacyh infekcji trzeba przeleczyc porządnie doustnymi, bo jest prawdopodobieństwo, że globulkami się nie do konca to dolecza i nawraca. Ogólnie gin miz powiedziała, że skoro mam takie skłonności to pewnie będę miała też to w ciąży, bo bardzo dużo kobiet ma, ale wolałabym na etapie starania to wyleczyćLunna lubi tę wiadomość
-
Lunna wrote:O kurcze
Aendzi witaj:-)
Katarzynka oby wyniki dały odpowiedz co Ci jest i szybko udało się wyleczyć nawracające infekcje:-)
wróblowa co tam u Ciebie?
A my dziś mamy szczepienie synusia które już 3 razy było przekładane oby tym razem było juz ok i mieli to szczepienie za sobą -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Cicho tu i wakacyjnie. Część staraczek zapewne relaksuje się na urlopie. Coś mało testerek w tym miesiącu. Może koncówka miesiaca przyniesie niespodzianki
Dziś mamy pierwszy dzień lata. Może przyniesie on wielkie szczęście którejś z Was -
Karollka, niby u mnie 22 st, a ja dziś w skórce przyjechałam do pracy. Dodatkowo łapie mnie chyba jakieś przeziębienie.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Czesc dziewczyny . Jak tam pogodowo u Was? U nas slonwcznie chociaz chlodno ale wole taka pogode niz skwar .
Witan Aendzi. Rozgosc sie i opowiedz cos o sobie
U mnie tak samo jak u Ciebie pogodowo. Dużo słońca ale nie ma takiego skwaru jak wczoraj -
Mati taaaaak, jak się rzuciłam na kocyk to aż miło... niestety dziś i jutro na razie nie będzie mi dane, ale w weekend sobie odbije.
Mati1 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dziewczyny dziś pierwszy dzień lata i imieniny mojej córki Alicji Może dla którejś z Was to będzie właśnie ten dzień? U mnie dopiero skończyła się @ więc jeszcze trochę.
Trochę o mnie, obecnie skończył mi się macierzyński i wykorzystuję zaległy urlop. W połowie sierpnia muszę wrócić do pracy i tak mnie to chyba wystraszyło że postanowiliśmy z mężem postarać się o 2 bobasa A tak poważnie to zawsze chciałam 2 a że wiek już starszawy (32 lata) to nie ma na co czekać -
Wróblowa wrote:Mati taaaaak, jak się rzuciłam na kocyk to aż miło... niestety dziś i jutro na razie nie będzie mi dane, ale w weekend sobie odbije.
super - ojj też mam taki plan ale na niedziele - oby pogoda nam dopisałaCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...