Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Witam serdecznie..
DO napisania na forum skłoniła mnie coraz większa udręka z powodu braku ciąży..i pytania które się piętrzą w mojej głowie od ostatniego cyklu. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 17 maja.. moje cykle trwają od stycznia (wtedy odstawiłam hormony-asubtela) średnio 32-34 dni.. kochamy się z Mężem regularnie co 3-4 dni. 16-tego czerwca byliśmy w Grecji.. Okres planowo powinien pojawić się w okolicach zeszłego weekendu. Spóźnia się już minimum 5 dni, od dwóch dni mam podwyższoną temp.37,1-37,4 i bolą mnie krzyże. Test robiłam rano ale jest negatywny. Co o tym sądzicie Drogie staraczki ?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:w sumie będzie już 4ty dzień.
temperature podnosi progesteron.Progesteron wytwarza albo cialko zolte po owu,albo przerośniety pęcherzyk graffa.
Jesli masz podniesioną tempkę 4 dzien,tzn ze owu prawdopodobnie dopiero byla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 19:43
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:czyli brak szans, że to jednak....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 20:10
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypilik wrote:Braku szans dopóki nie zatestujesz nie ma! Każdy organizm reaguje inaczej. Powodzenia! I nie ma co się załamywać mi gin mówił że po anty niektóre kobiety dopiero po pol roku maja owulacje
-
Frelcia wrote:Tak.
Co do anty,każdym organizm reaguje inaczej.
Niektórym wraca do normy wszystko w jednym cyklu,a niektórym po pół roku.Bez monitoringu sie nie dowiesz.pilik lubi tę wiadomość
34cs
-
Frelcia wrote:Mnie ginekolog, że po dwóch cyklach już spokojnie można oczekiwać zafasolkowania. Mojej koleżance się udało po 3 miesiącach od odstawienia anty
MilliSBB lubi tę wiadomość
-
Anciaa mogla bys mnie wpisac na 15 lipca do testujacych? Tovtermin kiedy powinnam byc jyz po @ wiec chyba najbezpieczniejszy jak dla mnie po ostatnich rewelacjach cyklowych .
Lunka wlasnie wciagnelam sie w wikingow od nowa i co widze Ragnara to Ty mi sie kojarzysz .
Doma gratki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 20:38
anciaa, Lunna lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:No to Ci się cykl wydłuży.Jestes pewnie dopiero co po owu.
Co do anty,każdym organizm reaguje inaczej.
Niektórym wraca do normy wszystko w jednym cyklu,a niektórym po pół roku.Bez monitoringu sie nie dowiesz.
w takim razie nie mam co iść na badanie bety -
nick nieaktualny